רק תראו עם מי אנחנו אמורים לעשות שלום

גידעון1

New member
סלעטון האם אתה טוען שכותב המאמר

וארגון אמנסטי משקרים? أيها الإخوة الكرام قادة وأعضاء جمعيات حقوق الإنسان في الوطن العربي، لا شك أنكم قرأتم إدانة زملائكم في منظمات حقوق الإنسان في العالم مثل منظمة العفو الدولية التي لا يشكك أحد في حيادها ونزاهتها وإخلاصها للقيم الإنسانية لوجه الله تعالى لـ”استخفاف حزب الله بأرواح المدنيين”. ولا شك إنكم اطلعتم على النداء الشجاع الذي وجهه الأمين المساعد للأمم المتحدة للشؤون الإنسانية يان ايغلاند إلى حزب الله يطالبه بوقف “عملياته الجبانة” التي يطلقها من لبنان من بين الأحياء السكنية ووسط النساء والأطفال، ليرد الجيش الإسرائيلي على أماكن انطلاق الصواريخ فيصيب المدنيين الأبرياء وذلك في تصريح حيث قال: “سمعت ان هناك بيانا (من حزب الله) يعرب فيه عن فخره لخسارته القليل من المقاتلين وان المدنيين هم من يعانوا من هذا. لا اعتقد انه يمكن ان نكون فخورين برؤية اعداد من الاطفال والنساء يموتون تفوق اعداد المقاتلين”. وكما يكيد حزب الله للمدنيين اللبنانيين الذين “يستخف بأرواحهم” تكيد لهم حماس بذات الاستخفاف الإجرامي للمدنيين الفلسطينيين الذي تستخف بأرواحهم كما صرح صقر بسيسو، أمين سر المجلس الثوري لحركة فتح في القدس العربي بتاريخ 7/12/2005 حيث قال: “حماس تطلق الصواريخ على التجمعات السكنية الإسرائيلية من بين منازل المواطنين الفلسطينيين”. بل إنهم حتى سخروا دين الله وبيوته في أفعالهم الإجرامية، فحزب الله يستخدم حتى مساجد الله التي شيدت ليذكر فيها اسمه، كمخازن للصواريخ الإيرانية. هذه جرائم حرب ضد المدنيين اللبنانيين والفلسطينيي&#

גידעון1

New member
והפעם בעברית

אחים יקרים ראשי וחברי הארגונים לזכויות האדם בעולם הערבי, אין ספק בלבי כי קראתם את הגינוי בדבר “זלזולו של חזבאללה בחייהם של אזרחים” שהתפרסם מטעמם של ארגוני זכויות האדם בעולם, דוגמת הגינוי של ארגון אמנסטי הבינלאומי שאין עוררין על הניטרליות שלו, על הגינותו ועל מחויבותו לערכים האנושיים. אין ספק גם כי הינכם מודעים לקריאתו האמיצה של תת מזכ”ל האו”ם לענייני זכויות האדם, יאן אגלנד, אל החזבאללה, בה דרש מן הארגון “להפסיק את ההתקפות הפחדניות” אשר הוא מוציא מלב שכונות מגורים אזרחיות בלבנון שנמצאים בהן נשים וילדים במטרה מכוונת שהצבא הישראלי יגיב באש אל מקורות שיגור הטילים ויפגע אגב כך באזרחים חפים מפשע. בהצהרתו אמר אגלנד: “שמעתי כי ישנה הצהרה שבה מתגאה חזבאללה על האבדות המעטות מקרב לוחמיו, אלא שהאזרחים הם אלה הסובלים מכך. אינני סבור שאנו יכולים לחוש גאווה כאשר מספר הילדים והנשים המתים במערכה גבוה מזה של הלוחמים.” את מה שמועיד החזבאללה לאזרחים הלבנוניים אשר בחייהם הוא מזלזל, מועיד באותה דרך של זלזול נפשע גם ארגון חמאס, לאזרחים הפלסטיניים שבחייהם הוא מזלזל. צקר בסיסו, מזכיר מועצת המהפכה של תנועת פת”ח, הביע זאת בדברים שאמר לעיתון הלונדוני אל-קדס אל-ערבי בתאריך 7 בדצמבר 2005: “חמאס יורה טילים על ריכוזי אוכלוסייה ישראליים מתוך בתי האזרחים הפלסטינים.” יתר על כן, תנועות אלו מזלזלות גם בדת אלוהים ובמבני הקודש שלה בבצען את פעולותיהן הנפשעות. חזבאללה משתמש אפילו במסגדים אשר נבנו על מנת שיוזכר בתוכם שמו של אללה כמחסנים לטילים האיראניים. פשעי המלחמה הללו נגד אזרחים לבנוניים ופלסטיניים מבוצעים כנגדם על ידי שני גורמים בעלי כוונות זדון, חזבאללה וחמאס. אלו הם פשעים הנוגעים בכל מצפון אנושי ובמאמין בערכי הדתות השונות, אך בעיקר בשריעה האסלאמית הסובלנית שלנו אשר ציוותה, כפי שציווה גם הנביא מחמד, לא לחשוף לסכנה את נשות האויב, ילדיו, זקניו, אנשי הדת שלו ואזרחים מן השורה אשר אינם נוטלים חלק במלחמה. איך זה אם כן, שהארגונים חושפים באופן מכוון אזרחים מוסלמים רק מתוך מניע שטני של סחר בדמם, במכאוביהם ובחייהם [של האזרחים החפים מפשע] על מנת לזכות בדעת הקהל הערבית?! ראשי וחברי ארגוני זכויות האדם בעולם הערבי – אני קורא לכם להגביר את קולותיכם ולגנות את הפשעים הללו אשר דוחה אותם כל בעל מצפון ישר ואשר דוחה אותם דתנוּ אשר בעבורה “הרוצח נפש אחת כמוהו שרצח את כל האנושות כולה”. דברו בקול אחד בכדי לומר לרוצחים מחזבאללה ומחמאס: לא עוד!

גידעון1

New member
סלעטון אני ממתין לתגובתך

לנוכח המאמר שהבאתי. האם אתה מתכחש לכך שארגון חמאס וחזבאללה עשו את הנאמר במאמר?

SHITBREAK3

New member
תמשיך להמתין...

פשוט אין לו מה להגיד.... ככה זה פה... ברגע שכבר אין מילים אז הם לא מגיבים\ מתחילים עם ציניות מטופשת

גידעון1

New member
מן הראוי שיגן על טענותיו

הוא טען שאין כזה דבר מגן אנושי אצל החמאס וחזבאללה ואני מראה לו שכן. אפילו מועצת זכויות האדם של האום שבדרך כלל עויינת את ישראל קבעה שארגוני הטרור יורים בכוונה מתוך ריכוזי אוכלוסיה בין אם זה לצורך מגן אנושי ובין אם זה לצורך תעמולה תקשורתית שישראל פוגעת באזרחים.

mike00

New member
את צודקת בהחלט,החמאס הם אנשים טובים...

אם לא החמאס מי היה מחסל את הפתח?? הגי'אהד האיסלאמי הבא בתור..... אני לא מבין את ממשלת ישראל,רק תנו לחמאס קצת זמן והוא יחסל את הטרור!!! יבחר חאלד משעל לחסיד אומות העולם לאלתר!! יקבל הניה פרס נובל על פועלו למיגור הטרור!!! ושיר קטן שאני רוצה להקדיש למשעל: האיש ההוא ביצוע: הנינים של טוני מילים: נתן יונתן לחן: שלמה ארצי איפה ישנם עוד אנשים כמו האיש ההוא אשר היה כערבות הבוכיות. למרגלות ההר נולד ליד הנחל. בחורף שר בין ערבות בוכיות. בקיץ בין אורות בצעי המים לחמו שילח על פני הנחל לדגה. מקני הסוף כרת לו עפיפון וכשהיה לאיש מגבעולי הערבות הבוכיות נטה סוכה, מאבן המבצר האפורה בנה לו בית, על מי הנחל טחנה הקים, זרע שדות. שלח אונו על פני הים באניות סוחר. אך יש אשר יניח כלי מלאכתו, ויהיה פתאום לאיש אחר. איפה ישנם עוד אנשים כמו האיש ההוא אשר היה כערבות הבוכיות. למרגלות ההר נולד, ליד הנחל יידוד פזור נפש על ההר או בבכאים. ובנופלו בבוקר לא עבות אחד על אדמתו, יקנו לו אחוזת עולם, ליד אמות המים השקטות. איפה ישנם עוד אנשים כמו האיש ההוא אשר היה כערבות הבוכיות. וכמו מבצר עתיק היה סוף הדרך.

mike00

New member
בטח מתגעגע

אני עדיין בוכה את הרגע שבו מנעו מאזרחי ישראל את החזרה שלו לאדמת פלשתין הכבושה[בארון]
ומה הכוונה משת"פ?של מי?של בן לאדן?

mike00

New member
נו באמת??

איך את מצפה ממני לא לשאול למה<?
מה אני לא בן אדם?אני לא אנושי?אם תבעטי בי זה לא יכאב? תעשי טלפון לאחויה ותגידי לו שמייק מהשירותים מבקש לדעת למה הוא חושב ככה? תאכלס מסקרן אותי לדעת איך יכול להיות שארה"ב תשקיע מאמצים בהוצאת הארגון מהחוק וחסימה של העברת כספים אליו,כל זאת בזמן שהוא פועל בשליחותה........אני במקומו מתפטר ועובר לייצג את ארה"ב באו"ם או בבנק העולמי.... ביננו,מגיע לו אחרי כל מה שהוא עשה בשבילהם לא?שיפנקו אותו באיזה תפקיד קל מסכן.... קודם ירדן,עכשיו סוריה....הבן אדם סך הכל רוצה לבלות קצת בווגאס או במיאמי..... די!!!נמאס!!!

מה אמת?! איזה אמת?! מדובר בחיות אדם חסרות

כל צלם אנוש! מדובר בלא יותר מרוצחים שפלים! ולא, אין לחמאס זכויות! לבני אדם יש זכויות, לא לטרוריסטים! לטרוריסטים יש זכות אחת והיא למות.

mike00

New member
אני חולק על דעתך!!יש להם יותר מזכות אחת!!

הם יכולים גם לחלות במחלות קשות/סופניות או זיהומים,ואם אפשר שגם ידביקו את שאר הכולרות מסביב

פכככ תומך חמאס אללק ../images/Emo6.gif נפלתם על הראש שניכם

מרים אני לא תומך חמאס, מה קרה לך
וגדעון1 אני כבר אמרתי מה דעתי על חזבאללה, וגם על חמאס. זה שיש לך קשיי הבנה, ואתה בוחר לסלף את עמדתי זה כבר הסרט הפרטי שלך. תהנה. ולעצם הקישור שלך. מה אתה אומר? אתה אומר לי בעצם, שמי שניסה לחסל את משעל, מי שרצחו את אלואזיר, מי שירו למוות במוסאוי, מי שתכננו לרצוח את ס'דאם, בעצם בסה"כ השיבו אש למקורות ירי, אשר ירו מתוך אוכלוסיה אזרחית? כמה עקום אתה יכול לראות? האמת, קצת מפתיע אותי לשמוע מפי גזעני הימין הקיצוני ציטוטים של אמנסטי, ארגון שאני דווקא מאד מעריך את ההגינות שלו. אני מקווה שאתה מקבל את טענותיו גם כשהן מגנות בחריפות את ישראל, ולא רק כשהן מגנות בחריפות את חמאס (אבל מתאר לעצמי שאתה לא מקבל. כי הרי זה מה שאתם מתמחים בו בימין הקיצוני, להשתמש באמנסטי ובעקרונותיו המוסריים רק כשנוח לכם, בדומה לשימוש של תואמיכם בחמאס במושג דמוקרטיה). כי צריך להזכיר לך- מה שבעיניך הוא לגיטימי, כלומר הפצצת ישובים אזרחיים כדי להוציא להורג מישהו, הוא פסול בעיני אמנסטי. ואם אתה רוצה שארגיע אותך, גם אני חושב שמי שיורה מתוך אזורים אזרחיים נוהג בפחדנות ומסכן את האזרחים. בין אם זה חזבאללה, חמאס או צה"ל. כן.. ידידה שלי- אחותה מקיבוץ בצפון והיא סיפרה שבמלחמה האחרונה הצבא ירה מתוך שטח הקיבוץ שלהם ללבנון שוב ושוב. אז מה? יש דברים שמותרים רק לנו? שלא לדבר על עשרות בסיסים צבאיים שנמצאים באזורים מיושבים אזרחית, כמו הקריה בת"א ובסיס חיל הים בחיפה ועוד ועוד. בכלל אני אוהב שאנשים כמוך מגנים את הערבים על שימוש במגן אנושי, כשזה מה שהצבא שלך עושה בשטחים הכבושים. מוכר לך הביטוי "נוהל שכן"? אבל נחזור לנושא הדיון, שהיה לא הפצצות כתגובה על ירי מאזורים מיושבים, אלא מדיניות של התנקשות מכוונת במנהיגים (אולמרט, ס'דאם, יאסין וכו'). כל ההתנקשויות האלה לא קשורות כלל לשימוש במגן אנושי, כי אלה אנשים שבחייהם הפרטיים מתגוררים באזורים אזרחיים.

ינשוף4

New member
אתה מקפיד להתעלם מהבדל אחד

מי שמנסה לפגוע, במכוון, באוכלוסיה אזרחית, במיוחד בנשים וילדים, ואף מכריז על הישג, כאשר מצליח- הוא טרוריסט, שכל דרך לחיסולו כשרה. בדומה לכלב עם כלבת. ולא מדובר בנושא הפצצה בלבד. גם מי ששולח אותו, וגם מי שמרכיב הפצצה. גם אם, לצורך זה, אינם נושאים רובים בעצמם. ובמלחמה האחרונה הייתי בצפון, כמתנדב. וראיתי תותחים. בשדות, ובשטחים פתוחים. לא באזורי מגורים. אז כנראה שטחים אלה באמת שייכים למישהו. (אתה מכיר, בצפון, הרבה מקומות ש"לא שייכים לאף אחד"?) אז מכאן להכריז "הצבא ירה מתוך הקיבוץ"?

אני יודע שיש הבדל.

אבל אני גם יודע שבסופו של דבר, עבור האנשים בשטח שמבכים את מתיהם, התוצאה חשובה יותר מהכוונה. והעניין עם הקיבוץ הוא מתוך הקיבוץ ממש, ככה ההיא סיפרה.

גידעון1

New member
כתבת הרבה ולא התייחסת לכלום

כתבת ואני מצטט "תיאורית המגן האנושי שלכם היא בולשיט "בדיוק כמו רוב הגברים בעולם שעוסקים בהרג, בשעות הערב גם טרוריסטים חוזרים לבית שבו מתגוררים האישה שלהם והילדים שלהם. אני בטוח שהיה לכם יותר נוח אילו הם היו מתנזרים ממשפחתם, ומתגוררים באוהל בחוף של עזה, מטרה נוחה וברורה וחדה, שכל אחד מטייסינו האמיצים היה שמח לקלוע בה, אבל מה לעשות, והם לא שונים בהרבה מאותם טייסים שחוזרים בלילה למשפחה." המאמר סותר לחלוטין את הטענה שלך בדבר :תאוריית המגן שהיא בולשיט

למעלה