רק תראו עם מי אנחנו אמורים לעשות שלום

junior gong

New member
וזה חדש כי.......?

הרי החמאס בעצמו אחראי לפיגועים והתאבדויות, והם אפילו עלו לשלטון ! אגב עוד תאוריה שלי שישראל היא זו מאחורי נתינת הכוח לחמאס שיעלה לשלטון בשטחים היא שמאז שהחמאס עלה, וגם טיפה לפני, בזמן שכל העיניין של העליה התבשל מאחורי הקלעים, פתאום נפסקו הפיגועים בישראל, אותם פיגועים שהחמאס היה אחד האחראים להם, האם בוצעה עסקת חליפין בין ישראל לחמאס ? האם ישראל עזרה לחמאס לעלות לשלטון בתמורה להפסקת הפיגועים? לא מפליא אותי ששיחררו את אלה שרצו להתנקש באולמרט, אם היו כולאים אותם הם היו שולחים רמז עבה לעם הפלסטינאי שהם נגד ההתנגדות למלחמה ב-" אוייב הציוני " ובכך מלא אנשים היו מפסיקים לתמוך בהם, המעשה שלהם היה נטו אקט שיווקי, אבל חמאס זה אירגון אינטרסנט, הם בטח ידליפו לישראל מידע על אלה שניסו להתנקש, וישראל כבר תדאג לחסל אותם, ככה החמאס יכול להשתחרר מהאחריות, וימשיך לקבל את תמיכת ישראל, תכלס אין לי הוכחות מעשיות שישראל נמצאת בגבו של החמאס, אבל ככה זה נראה לי.

mike00

New member
אני אוהב תאוריות קונספירציה....../images/Emo6.gif

תאכלס לדעתי ישראל גם עומדת מאחורי פידל קסטרו,ואחמדי הוא בכלל סוכן מוסד... וסתם שאלה בעקבות חלק ממה שכתבת פה... בוא נצא מתוך הנחה שישראל חוזרת לגבולות 48,האם לדעתך הפלסטינים ברחוב[לא ארגוני הטרור]יפסיקו את השנאה שלהם כלפי ישראל? איך ילד בן 15 שכל החיים גדל לשנוא את הציונים יכול להתחיל לאהוב אותם פתאום? איך ילדה ששומעת שלהיות שאהידית זה הדבר הכי טוב שיכול לקרות לה,למשפחה שלה או לחברים שלה פתאום לא תרצה להיות שאהידית?

מוחמד5

New member
אם נאמין, אין זו אגדה

אגב, גבולות 67 ולא 48. אני אוהב תואריות הקונספירציה, אוהב את הדימיון הפרוע . מי רצח את קנדי ! למה רצחו אותו !!

mike00

New member
אני בכוונה הלכתי רחוק....תאכלס איך אפשר

אחרי כל כך הרבה שנים של שטיפת מוח לעשות את הסוויץ' הזה? מה הם פתאום יתחילו לאהוב יהודים שם??

mike00

New member
ומה יעשה נחול?מה הוא ילמד את הילדים?

תאכלס מסכן,יהיה מובטל.... זהו....מעכשיו אני נגד השלום,מישהו צריך לדאוג לאניטרסים של נחול!!!

מוחמד5

New member
../images/Emo6.gif סחטין על נחול

עכשיו הפתעת אותי ובגדול עם הבקיאות שלך בסיפורי נחול. תודה לצבי יחזקאלי ולחזי. כפי שאמרת ,נעשו שטיפות מוח בשני הצדדים, מבחניתי שבבשל תקווה, כלומר ניתן לעשות שטיפה הפוך (ניתן לחפוף עם חפיף-כפיף) ולשנות אתתפיסת העולם של האנשים במיוחד הילדים.

junior gong

New member
אני אענה לך

ואולי תהיה זיקה של תמימות יתר במה שאני אגיד....... נניח שחזרנו לגבולות 48, ברור לי שבהתחלה השינאה תהיה עדיין קיימת, אבל לאט לאט כשיבינו שישראל עושה הכל על מנת שיהיה לפלסטינאים טוב, לאט לאט מנהיגי הדת המעפנים שלהם יפסיקו עם ההטפות נקמה, כי לעם יהיה טוב, ובטוח שיהיו אנשים בתוך העם הפלסטינאי שיגיד " ואללה טוב לנו עכשיו ואנחנו לא רוצים לקלקל לעצמינו, אז אנחנו ניצא נגד כל אלה שבדת שלנו שרוצים נקמה " שוב זה תמים מידי אבל יכול להיות מציאותי. זה יהיה קשה מאוד להעלים את השינאה הזו כי היא נמשכת כבר מעל לעשרות שנים, וכשזה יקרה אני בטוח שיהיו פיגועים פה ושם, אבל עם הזמן זה ייעלם, תזכור את התקופה שלפני האינטיפדה איך שהכל היה רגוע, זה היה פעם ככה שזה לא בדיוק דמיוני, לפחות אם לעשות את זה אז לעשות את זה בישביל ילדינו בעתיד.

mike00

New member
לי קצת קשה להאמין שהפעילים בארגוני הטרור

שכל חייהם מבוססים על שנאה לישראל ואלימות,ומסתובבים עם נשק ברחובות כאילו הם במערב הפרוע יניחו את הקלצ'ים ויפתחו מאפיה,מכולת או איזה עסק "משעמם" וחסר כוח אחר.... קשה לי לראות את זביידי עוסק בהכנת כנאפה
ופיגועים פה ושם זה התחלה לתגובות של צה"ל פה ושם.....ככה הסכסוך לא יסתיים לעולם.....וחבל. השינוי צריך לבוא מהעם ולא מההנהגה.....ככה לפחות אני חושב. ביום שבו יהיה לפלסטינים יותר מה להפסיד הם[בתקווה]ילחמו בעצמם בארגוני הטרור ויעיפו משם את כל אלה שמטיפים לאלימות. אני מוכן לאמץ את נחול...מסכן...לא יהיה לו איפה לגור.

גידעון1

New member
זה אפשרי וזה לא קשור לגבולות

היה ראיון לפני שנה בערך עם המצרים שנמצאים בסיני ומתפרנסים מהתיירות הישראלית. המצרים אמרו שהם מאוד שנאו את את הישראלים אבל הפרנסה מהתיירות גרמה להם להוריד את מפלס השנאה. אומנם הם עדיין לא אוהבים אותנו אבל עצם העובדה שיש להם פרנסה גרמה להם להשלים עם קיומנו וזה מביא אותי לנקודה שאני תמיד מדבר עליה: אנשים קודם כל מחפשים פרנסה ושקט, אם הם משיגים את זה אז שאר הדברים יהיו הרבה יותר קלים להשגה

mike00

New member
בזה אני סומך עליך יותר מכל אחד בפורום פה...

יש חדש עם אלרוב?

גידעון1

New member
מה הקשר אלרוב בפורום הזה?

בכל אופן הוצאות המימון יהיו גבוהות גם באלרוב עקב המדד אך זה יתקזז בצורה מהותית ברבעון האחרון לשנת 2007

mike00

New member
אין קשר,אבל עשיתי סיבוב יפה לפני שנה וחצי

ורק בזכותך

גידעון1

New member
חבל שרק סיבוב

אם לא היית נוגע היית עושה אלפי אחוזים. מצבי הפננסי השתפר בצורה מהותית בזכות ההשקעה הזאת בכל מקרה אני שמח לשמוע שהרווחת

junior gong

New member
אני מבין !

מה הקשר של אלרוב לפורום הזה? גדעון אתה אמרת את זה בצורה שנשמעת כמו " בויינא מייק00, אל תחשוף הזדמנויות פיננסיות אצל ערבים, תשמור את זה בסוד " הבנתי מה לערבים לא מגיע קצת לקנות מניות ? תן תן טיפ פיננסי של הבורסה תן יא קמצן, אני גם אשקיע. ואללה אתם היהודים, זה כמו שאתם לא אוהבים לדבר על " הבור " שיש בתל אביב מתחת לאדמה ליד ערבים שלא חס וחלילה תהיה מלחמה והם ילכו להחתבא שם. תןןןןןןןןן טיפ פיננסי גם אני רוצה שמצבי הכספי ישתפר מהותית !

גידעון1

New member
חחח איזה קרוע

שפכת אותי מצחוק. תקנה את גיטיסי גולף ישאל כלכלית ירושלים ואלרוב סגור את התיק לשנה ויהיה בסדר עכשיו רק כדי לכסות את עצמי משפטית אני צריך לרשום הנ"ל איננה המלצה אלא רק חוות דעת וכל העושה שימוש במידע זה עושה זאת על אחיותו בלבד. בכל אופן למרות שכבר תקופה ארוכה הבלוג שלי מושבת אתה יכול לעקוב אחרי מניות שאני כותב עליהן בלינק הזה כל פעם כשאני מעדכן אני רושם שם הכל

THE WIZARD 55

New member
רק שתבין

החמאס והפת"ח אותו חרא. אין לי ציפיות למרות שהפת"ח נראה יותר מתון הרע במיעוטו.

למעלה