רשימת מכולת

יאי שירשור נרקיסיזם.

מה שאני אוהבת בעצמי במראה: את הפירסינגים?-.-; את הצבע עור שלי. את השיער שלי. את הגבות שלי ולומשנה שכולם אומרים לי שהן דקות מדי! רגליים(למרות שעוד אורך היה נחמד ביותר..) את הבטן.. פרופיל בלהבלה מה אני יודעת, ידיים..Oם זה משאני יכולה לחשוב עליוXD אה ואת הצורה של העין אלכסונית כזאתי. מה שאני אוהבת באישיות/התנהגות ווטעבר: אני אוהבת את זה שאני נכנסת למצבי כפית וצוחקת כמו מטורפת ולא שמה זין על כל אלה שאומרים שאני ילדותית/דפוקה. שאני יודעת להנות מהחיים. אוהבת שאני פרפקציוניסטית!>< אממ אני אוהבת בעצמי שאני מתעניינת בדברים כמו פילוסופיה ופסיכולוגיה ויכולה לנהל שיחה שהיא יותר מ"שיואו מאיפה קנית את הצבע לשיער!?!"עם אנשים מעניינים. בעיקר אני אוהבת את השנינות הצינית שלי, יש לי הבזקים לפעמים..ממש לפעמים! בלבוש: אני אוהבת המון המון סגנונות בעיקר אני אוהבת שאני לא מתייגת ויכולהללבוש מה שאני ארצה לא משנהאם זה משתייך לקטגוריית ה"אלטרנטיבי" או ה"מיינסטרי" מה שכן אני הכי שונאת את הדיבור שלי!!!!!!!!#@$$%^&^&^(כוסיאוערסבלאט) אני נרקיסיסטית ואתם על הזין.

Beautiful Scar

New member
נמ. אני:):: ../images/Emo199.gif

במראה שלי אני אוהבת את השפתיים, את הפרופוציות לגוף שלי - למרות שאני מלאה- את השיער הארוך והזוי שיש לי.. חח טוב, אני לא רואה דבר שגוי בו.. בכל אופן, אני אוהבת את המנטליות שבי, את היכולת להתבטא, להקשיב ולא לשלול. את הפרספקטיבה המעוותת שלי, את הציניות שאני חיה על פיה. את העובדה שאני אדם חפרני בטירוף! שלא אכפת לי מהי דעתם של אחרים לגביי... אני מניחה שזה זהו.

happy berry

New member
../images/Emo54.gif...P:

חיצונית: השיער שלי [טוב נו,פחות או יותר,לפעמים אני ממש יכולה לשנוא אותו אבל לרוב יש בינינו סטאטוס קוו] באופן כללי,יכל להיות גרוע הרבה יותר,חיצונית או מבחינת אישיות. חיצונית,וול,אני מניחה שיכולתי להיות יותר מכוערת,ואני מעדיפה את זה מאשר למשל,להיות עיוורת או חירשת... מבחינת אישיות,אני בהחלט מודה למי שזה לא יהיה שם למעלה [או למטה
] שלא יצאתי כמו הפרחות האלה או חסרות האישיות שאני רואה כל יום לצערי:/ ודי בסדר עם עצמי בקטע הזה,חוץ מהביטחון העצמי הנמוך שיש לי,וזה שאני מאוד לא אסרטיבית,אה וגם קנאית.

hello shiki

New member
יותר מכוערת ממך?

נו ווי, יש דברים כאלה? כבר נמאס לילומר מה אני חושבת עליך, ואם את עדיין מסרבת להאמין בזה, יור פאקינג פרובלם^____________^

וואי השרשור הזה ממש בא לי טוב!

אין לי כוח לחפור על עצמי, אבל רק שתדעי שעניתי בלב בזמן ששטפתי את הבית
טנקס...

oFka7

New member
../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

מה אני אוהבת בעצמי במראה: את העיניים,עצמות לחיים, שפתיים, צוואר
,צלעות
באישיות: שאני כמעט אף פעם לא בוכה ואני תמיד במצב רוח טוב DDDDD: ו..זהו

PUMPKIN juice

New member
הרבה דברים ../images/Emo13.gif../images/Emo168.gif

את הפנים שלי. אני לא אשקר ואגיד שיש לי פנים מכוערות כי דווקא יש לי פנים מאוד יפות :) אני אוהבת את העיניים שלי במיוחד שהן ירוקות כמו של סבתא [ז"ל] שלי.
אני אוהבת את הרגלים[מהברך ומטה], את סגנון הלבוש שלי. מבחינה פנימית אני אוהבת את זה שאפשר לסמוך עליי. גם אם מישהו שסיפר לי פעם סוד שלו ועכשיו אני לא חברה שלו אני לא אספר את הסוד לאף אחד! אני לא נוטרת טינה ואני יודעת לסלוח. אני ילדה מאוד חברותית ותהיה נחמדה לכולם[כאילו לפני שאני אכיר אותם P:]. אני לא יודעת לריב. כן כן זה דבר טוב לדעתי כי לדעתי לריב זה מיותר. שלא רוצים לריב לא רבים. אני אוהבת את סינגון הכתיבה שלי ודרך החשיבה שלי. ואני מניחה שאני יחסית בוגרת לגילי למרות שביום יום אני יכולה להיות הכי ילדודית שבעולם אבל שצריך, אני הכי רצינית ובוגרת שבעולם. בקיצור, אני ממש שלמה עם עצמי גם במראה וגם בתכונות :)

PUMPKIN juice

New member
אה יש עוד דברים P:../images/Emo168.gif

אני אוהבת שאני אופטימית ושתמיד אני אעזור לחברים במה שיבקשו. ושאני מלאת שמחת חיים נו

chronophobia

New member
הו! ../images/Emo47.gif../images/Emo183.gif

מראה: את צבע העיניים את האף את הפנים בכללי את הגובה (1.73) את השיער הארוך והחלק את הציצים (למרות שלפעמים הם גדולים מדי אבל הם לפחות פרופורצאונליים לגוף) את עצמות הבריח. את הידיים. את נקודות החן. אישיות: אני בן אדם יצירתי, אוהבת אומנות ומוזיקה וכל מה שקשור לזה. אני אוהבת ללמוד דברים חדשים (אבל לא מה שמלמדים בבית ספר XD), אני חברה טובה ואפשר לסמוך עליי. אני אוהבת לצחוק ולהצחיק אנשים D: אני אוהבת את עצמי למרות שאני יכולה להיות נרקיסיסטית, סרקסטית, אגואיסטית, שטחית ואדישה D:

MomijiSan

New member
האמ האמ~../images/Emo215.gif

לגבי החיצוניות שלי יש כמה דברים יחידים שאני אוהבת בעצמי שהם ,השיער שלי שהוא ליפתי אבל ליפתי יפהP: את הגבות שלי (בחיים שלי לא עשיתי גבות X:) ואת היותי לבקנית XD ואממ זהו זתומרת אני לא חושבת שאני שמנה ואני לא חושבת שאני רזה P: אני ממוצעת אבל יש לי עצמות אגן ממש בולטות אז אם מכנס גדול עלי אני מרימה אותו קצת והם עוצרות אותו מליפולXD את האמת שאני ממש אוהבת את האישיות שלי אני לא חושבת שאני בנאדם בלתי נסבל , לדעתי אני חושבת שכיף להיות בסביבה שלי וחברותי יעידו על כך*אהמאהמ* סתם
אבל במצבי לחץ אני ממש שקטה כמעט ולא שמים לב שאני שם , אבל בדרך כלל אני מדברת המון וזה לא טוב >< הא ואממ אם מישהו מעצבן אותי \אומר משהו לא במקום אני יכולה להגיד משהו ממש פוגע בלי לחשוב פעמיים X: המורה שלי לאנגלית בשנה שעברה שנאה אותי כי תמיד השתעממתי בשיעורים שלה(אני אוקספורד מהלך
) ופעם היא אמרה לי "אביטל@% אם את יודעת כל כך טוב את החומר את יכולה לצאת מהכיתה!@$# " אז יצאתי XD טוב האמ חפרתיXP סופש נעים חברייס[:

אני חייבת להגיד../images/Emo60.gif

ממש כל הכבוד שפתחת את השרשור הזה. כמה בנות פה בהחלט צריכות ללמוד לאהוב את עצמן, במיוחד כשהן כוסיות עם אופי מדהים. טוב, עכשיו בואו ננסה. בחיצוניות, הפנים שלי. הן עגולות וחביבות כאלה, והאף, השפתיים, הפה והגבות אחלה. כרגע אני גם אוהבת את השיער שלי, כי הוא מתולתל יפה. מבחינת אישיות, את העובדה שאני בוגרת למרות שכמו שהרבה ציינו פה, ביומיום אני מתנהגת הכי כמו היפראקטיבית בת 5, ואני חושבת על המון דברים ונוטה להבין דברים. את איך שאני כותבת. את זה שאני יצירתית ומתעניינת בדברים. את זה שאם אני באמת אוהבת אנשים, אז אני אוהבת אותם עד הסוף.

../images/Emo45.gif;-;../images/Emo18.gif

למרות שהפרצוף שלי נראה יפה באור צהוב, כי זה משום מה מבהיר את הגוון.

../images/Emo85.gif~לומדת ממך~ תבחרי צד O:

לכאפה שלך למה את הכי סקסית בעולם, אז סתמיייייי^%()*^%@)^%@

דווקא את זה הייתי צריכה ללמד אותך?../images/Emo69.gif

+
את סופסוף ביצ'ית, כפרעלייך!!1 D: אבל אם זה שוב יהיה אליי, אני אקפקף לך את הצורה, שמעת?! 3> [שמאל.
]

../images/Emo85.gifזה היה רק לרגע אחד

כי אמרת שאת לא יפה >< אבל אנלא ביצ'ית ואנלא מסוגלת להיות אדישה. ~כאפהלצדשמאל~

למעלה