רשימת מכולת

גם אני 1.74. ../images/Emo163.gif

ותמיד יש אנשים יותר גבוהים. לפעמים כשאני הולכת עם המגפיים שלי, אני אפילו 1.82. SO? תראי, תמיד תהיה מישהי יותר גבוהה יותר ממך.. ואם לא.. אז תיהני מזה. לפחות יסתכלו עליך ותוכלי לפתח שיחה עם יותר אנשים. :) אני חושבת שזה יתרון, חוץ מהקטע שאני שונאת שבנים יותר נמוכים ממני, ואז זה בעייתי קצת. אבל חפיף.

Sakura Chan

New member
כן... יש לי חברה טובה 1.47...

ואני מרגישה כמו בהמה לידה X: וגם החבר שלי... בסנטימטר נמוך ממני.. וזה מפריע לו לאגו קצת =\

LudaGirl

New member
אז שיפריע לו

למה זה בעיה שלך? איזה שוטויות. כל אחד נולד עם מבנה גוף מסוים, אין אפשרות לשנות ת זה ואין סיבה לשנות את זה. אז יאללה, תתמודדי ותלמדי לאהוב את עצמך

shoohy

New member
רציני?../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

אני 1.73 והייתי אומרת תודה לעוד איזה 5-7 סמ>;

גם אני 1.70

פעם תמיד שנאתי את זה, הרגשתי שונה מכולם ,כולם היו גמדים לידי, זה היה ממש מעצבן ותמיד חלמתי להיות דווקא נמוכה וחמודה כזאת. היום אני אוהבת את זה ואני שמחה שאני כזאת. זה נראה לי דבר יפה ו70 זה לא גבוה מידי.

Shusho

New member
מה? גם אני

ואני לא כזווו גבוהה. פשוט יש הרבה בחורות נמוכות :)

chronophobia

New member
אנחנו באותו הגובה D: ../images/Emo47.gif ../images/Emo183.gif

הכי טוב להיות גבוהה

מלאני4

New member
אוי אוי..

מבחינה חיצונית? אמ.. את הגב שלי עליו יש 2 קעקועים מהממים ואמ.. לא יודעת הרבה דברים מבחינת אישיות? אני זורמת וזה מה שאני הכי אוהבת.

האמת? כמעט הכל.

בחיצוניות: העיניים, השפתיים, הפנים בכלליות, שיער, כתפיים, גב, ידיים, תחת, רגליים (כאילו, חוץ ממשהו בעור שממש מפריע לי. כן.
), בטן. משמע ממש כמעט הכל.
בפנימיות: שאני עושה מה שאני רוצה, שאני מעדיפה להיות לבד על פני להיות עם אנשים שעושים לי רע, שאני משתדלת, שאני אוהבת, שאני סופר אוהבת בעלי-חיים, שאני יצירתית, שאני מקורית, שאני מיוחדת, שאני אנושית, שאני מוסרית, שאני מצחיקה לפעמים ועוד המון דברים. כאילו, קצת קשה לשים את האצבע, אתם יודעים, אבל בעיקרון את הרוב אני באמת אוהבת, ומה שלא-אני משתדלת לשנות. (למשל, זה שאני קצת אלימה. כאילו, שזה לפעמים בצחוק וחמוד ונחמד וכיף, אבל לפעמים אני עוברת את הגבול. ושכשאני עצבנית אני עצבנית עד הסוף, למרות שזה לא קורה הרבה, אלא אם כן מחשיבים את אמא. דברים כאלה.)

BKE

New member
וואו .

אז ככה . אני אוהבת את העיניים שלי . הן די בסדר כאלו בצבע כחול-ירוק-אפור :) טוב אני אוהבת גם את הפנים שלי . חוץ מהחצ'קונים וכל זה . בלי חצ'קונים הפנים שלי די סבבה . אני מלאה בנמשים ואני די אוהבת את זה , לא מפריע לי . אני אוהבת את השיער שלי כי הוא בלונדי-חום כזה חלק . ועשיתי תספורת ממש חמודה והרבה מעירים לי על כמה שהיא יפה , אפילו כאלה שאני לא מכירה . ואני ממש לבנה , הרבה הציקו לי על זה . אבל שיהיה . ובאישיות אני חושבת שאני קצת בוגרת לגילי ובעלת טאקט לא כמו אחרים בגילי . זהו כל שאר הדברים פשוט איכס ;_;

בואנה, סוףסוף שירשור מעודד! D:

אממ, במראה אני אוהבת את התספורת החדשה D: ובנתיים זה בתהליכים אז נראה איך זה יגמר.. (לא שמה תמונות, רוצה לראות רק בסוף).. אני אוהבת את העיניים שלי, כחול אפור עמוק כזה.. אני אוהבת גם את הציפורניים שלי, חזקות ולבנות ולא צהובות מכוערות.. אני אוהבת את אוזן שמאל, היא ממש אחלה =] את העגיל בפופיק והנזם.. אני אוהבת את הגבות, הן יוצאות אחלה ואני עוד מסדרת לעצמי.. באישיות שלי אני אוהבת את זה שאני ישרה וכנה, וגרועה בלשקר..זה פשוט טוב.. אני אוהבת את זה שאני יכולה לתת אהבה ולהראות אותה לאנשים שאני אוהבת... אני אוהבת את השמחת חיים שלי ואת הפעמים שאני פשוט מטומטמת =] אני אוהבת את הכשרונות שלי.. אמממ בלבוש שלי אני אוהבת הכלללללללללל! והייתי רוצה לשדרג אותו.. אמממ אני חושבת שאני מדברת בצורה טובה..כאילו, נכונה ונקייה, בלי הרבה קללות וכאלה..וזה ממש יפה לדעתי.. >< יואו, אני דווקא אוהבת את עצמי!

חחח ממש לא ><

אולי יש משהו שמזכיר..=/ לא מזמן אמרו לי שאני דומה לסברינה הזאת מהתוכנית של הילדים..וגם אמרו לי לאבריל לאבין..=/ פעם ילדה קטנה באה אליי וחשבה שאני דומה לנינט טייב XDDDDD זה הרג אותי פשוט! אממ וגם פעם אמרו לי לבריטני ספירס.. =/

למעלה