רשימת מכולת

Himeka

New member
ואאואואו.../images/Emo69.gif

לא יודעת אם זה טוב או רע, אבל אני אוהבת את הביטחון העצמי שלי ואת האגו שלי.P: אני אוהבת את האף שלי ואת השפתיים שלי. ואת העובדה שאני חברה טובה וזהו..

BambiBar

New member
נמ אוקיי^^

חיצוניות- אני אוהבת את העיניים שלי^^ ראו תמונה >> (שדרך אגב צולמה בים המלח בזריחה!! XD אה והקטנתי אותה אז אם האיכות גרועה תסלחו לי D: חח) את השיער שלי לרוב..(רק מתי שהוא מסתדר יפה P:) אני אוהבת את הידיים הפיציות שלי ואת הרגלים הקטנות (מידה 35 וחצי
) טוב תכלס עם הגוף אין לי ממש בעיה. אישיות- אני חברותית, אין לי בעיה להתחבר לאנשים חדשים (כמובן כאלה שנותנים להתחבר אליהם ולא מייבשים אחרי כל משפט
XD יש כאלה שיאמרו שאני מצחיקה אותם חח D: אני ילדה שמחה וילדותית (לרוב) וזה הכייייי כייף בעולםD:: אממ אני אחראית מאוד (לפעמים אפילו יותר מאבא שלי
) אני מתחשבת, ורגישה שזה גם תכונה טובה, אבל לפעמים זה דיי פוגע בי..(עזבו..מקווה שהבנתם) טוב בטח יש עוד כמה אבל לא זוכרת אותם עכשיו..

BambiBar

New member
איך שכחתי!?!?

אני אוהבת את הקול שלי!! זהו כן זה היה לי חשוב להוסף! P: ומישהי שכתבה את זה גם, הזכירה לי ...חח

P= ../images/Emo163.gif

אני אוהבת את הפנים שלי. את זה שלאחרונה אין לי חצ'קונים כמעט, ואת זה שכל צבע שיער מתאים לי (וזה בדוק, אני לא סתם נרקיסיסטית). אני אוהבת את הגבות שלי! אני אוהבת את החלק התחתון של הרגליים שלי, ואת הקעקוע שלי בעיקר.P: מבחינת אופי.. אני אוהבת את זה שאני רעה לאנשים לפעמים, אבל מבינים את זה שהכל בצחוק. אני מקווה. מבחינה מחשבתית, אני חושבת שאני יצירתית מאוד, ושאני מודעת לזה. אני אומרת על דברים שאני עושה שהם יפים אם לדעתי הם יפים, אני לא אומר 'יואו זה לייק סואו מכוער' כדי לקבל צומי. דבר אחרון: אני אוהבת את הכתיבה שלי כשאני זורמת. להגיע לנושאים שנמצאים לי בתת מודע כל הזמן, ולהעלות אותם על הכתב.

והנה אני! ../images/Emo163.gif

כי כולם שמו תמונות שלהם ווואו שיואואוא!!!!!!1 ועוד דבר שאני אוהבת בי: אני אף פעם לא אומרת באינטרנט/במחשב דברים שאני לא אומר במציאות.

הקעקוע שלי.

זה הדבר היחידי בגוף שלי שלא הייתי משנה בו כלום, והוא גורם לי להרגיש ממש יפה וכוסית ובלה בלה בלה.

LudaGirl

New member
אני אוהבת כמעט את הכל

בדוגרי, אם יש משהו שאני לא אוהבת. אין לי מה לעשות עם זה. פשוט לחיות עם עצמי וללמוד לאהוב את זה. אז אין סיבה לא לאהוב דברים בעצמך, או את עצמך, בסופו של דבר, אם אנחנו לא נאהב את עצמנו, לא נוכל לתת לאחרים לאהוב אותנו. אבל בשביל פירוט- אני אוהבת את השיער שלי, העיניים שלי, ובצבע העור שלי..

Sakura Chan

New member
../images/Emo109.gif אוי זה שירשור נחמד כל כך ^_^

אוהבת במראה החיצוני: אממ... אני אוהבת את העיניים שלי ואת העובדה שיש בהן עומק מסויים... את השיער לפעמים... את כפות הידיים שרבים החמיאו לי עליהם והמורה לציור שלי התפעל מהן ממש ממש. אני אוהבת את הסיגנון שלי... ואת העובדה שיש לי כזה ח באופי: אוהבת שיש לי עקרונות ושתמיד מגיל 0 עמדתי עליהם, שאני אוהבת בני אדם, שאני תמיד עוזרת ואיכפתית. אני אוהבת הרבה מאוד דברים באופי שלי, רק המראה החיצוני שלי מהווה בעיה עבורי... תמונה שלי ---->

את רצינית?

אני לא מגיבה פה בדרך כלל, אבל קוראת, ולא הבנתי איך לעזאזל המראה החיצוני מהווה בעיה עבורך? את מדהימה!!1

alinosh93

New member
מה אני אוהבת בעצמי

מבחינת חיצוניות אני אוהבת את הגובה שלי 1.73
שפעם ממש ממש לא אהבתי אני אוהבת את הרגלים שלי ואת העובדה שכמה שאני אוכלת אני לא משמינה אני מאוד אוהבת את התלתלים שלי (כמובן שכשהם מסתדרים) כמובן שהייתי מעדיפה שיער חלק, אבל עובדה שנולדתי עם תלתלים אז למדתי לאהוב אותם וואי..כמה שברגעים כאלה אני אוהבת את אמא ואבא
מבחינת אופי אני מרגישה בנאדם מאוד טוב ויש לי תכונות שאולי יש אנשים שוקראים לי טיפשה בגלל זה, אבל אני אוהבת את זה בעצמי וזה הכי חשוב, לא? וזה למשל אם עושים לי משהו רע..אני לא מרגישה צורך להחזיר ואני סולחת ממש בקלות לאנשים (טוב, זה באמת לא הכי טוב..כי יש אנשים שמנצלים את זה לרעה כלפי..אבל שוב, אני אוהבת דברים כאלה בעצמי. מבחינת התנהגות ודיבור, אני תמיד מנסה להפגין משהו מסודר כזה, מנומס..אני לא יודעת אם אתם מבינים כל כך את הכוונה שלי אבל בכל מקרה אני אוהבת להיות כזאת או להרגיש ככה. אני נרקיסטית ואין עלי
LOL לא היה לי כוח לצנזר את הפה או משהו

alinosh93

New member
אמ..

תראי את עצמך כמיוחדת והיי, את תוכלי להיות דוגמנית מסלול אם תרצי!D:

alinosh93

New member
ועם קצת רצינות,

את נולדת ככה ואת תצטרכי להשלים עם זה בסופו של דבר ולראות את הדברים החיובים בזה, למשל הרגליים הארוכות? שיכול להיות ממש יפה בעיני אנשים מסוימים

אני 1.74

וחוץ מהרגליים הארוכות, אני שונאת את זה, ובאמת שאפילו עשרה סנטימטר פחות היו פשוט מסדרים לי את החיים. אני לא יכולה לעמוד ליד אנשים, אני אפילו לא מתאמצת לפתח קשרים עם אנשים נמוכים, כי אני יודעת שאני פשוט לא יכולה לתת לעצמי לעמוד לידם. זה גם ענין של להתבלט בכל מקום שאת נמצאת בו [או שרק איפה שאני הולכת כולם נמוכים?] שאי אפשר להיות קטנה ונעלמת כזאת, את תמיד בולטת :| אולי אני אלמד להשלים עם זה יום אחד, כרגע זה פשוט הדבר שהכי מפריע לי בעולם.

למעלה