רשימת מכולת

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifיש לי ציצי ענק וכולם מסתכלים עלי../images/Emo12.gif

חחחחחחחחחחחחח המממ.. אני אוהבת את הידיים שלי משומה
באישיות המ.. אני בנאדם כלכך נחמד! ותמים! באמת.. כלכך.. לפעמים יותר מידי.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifיוווווו רגע! גל?../images/Emo12.gif

מתי הספקת להחליף כינוי בלי ששמתי לב? באמת שלא ידעתי שהחלפת כינוי

/

במראה אני אוהבת את השפתיים שלי, את הגודל של השדיים שלי[אבל הם נופלים\: ], את הציפורניים שלי, את העגילים שלי, את עצמות הבריח שלי וזהו. אני לא אוהבת את רוב הדברים בי, ואני לא מחכה שיבואו ויגידו לי "לאאאא קורווו את מדהימהההה" פשוט לי עצמי לא טוב עם עצמי, וזהו. באופי אני אוהבת את העובדה שאני אוהבת את כולם, גם אם הם הכי מגעילים אליי, העובדה שהם בני אדם גורמת לי לאהוב אותם וגם לשנוא..קשה להסביר, אבל אני אוהבת לאהוב בני אדם ולהתחשב בהם זה עושה לי הרגשה ממש טובה, אני אוהבת את העובדה שאחרים אומרים לי שאני מתנהגת כמו דמות אנימה, אני אוהבת את העובדה שכל מה שאני רוצה אני מקבלת, אני אוהבת את האופטימיות שבי הכי הכי כי גם שאני בחרא אני אופטימית.D: ועכשיו אבא העליב אותי אז אין לי כוח לחשוב על דברים טובים.
אה אה וסתםדברים: אני אוהבת בי שאני יודעת לאפר יפה, לסדר שיער יפה, לנשק טוב(!!^^), ואני אוהבת לאהוב! זהו.^^

אם זה מבחינה חיצונית-

אז העיניים והאף, וגם את המשקל למרות שלפעמים קצת מעצבן אותי שאני עושה שמיניות באוויר כדי לשמור עליו אבל אני מרגישה שהוא עושה לי דווקא. עוד אני אוהבת את ההליקס הסגול והיפה שלי שעשיתי לפני שנה וחצי בערך, זה הפירסינג היחיד שיש לי ואני די בספק אם יהיה עוד אחד. מבחינת לבוש אני ממש מרוצה מהטעם שלי ואני חושבת שעם הזמן הוא משתפר. הרבה פעמים הטעם שלי גם משתנה ככה שיוצא שיש לי מלתחה די מגוונת. מבחינת אישיות/דפוסי התנהגות ושות'- את הסבלנות והיכלות להקשיב, היכולת לדעת לסלוח די מהר ומשהו שאני מאוד גאה שפיתחתי בשנה האחרנה (אמנם לא עד הסוף, יש מקום לשיפורים)- לא לקחת דברים יותר מדי קשה אלא כמה שיותר באיזי, לא להתעצבן ולהתרגש כל כך מהר

../images/Emo110.gif

מבחינת מראה- את הגובה שלי, בעבר ראיתי בזה דבר שלילי אך היום אני אוהבת אותו. (1.70) הכי הכי את העיינים שלי. לול את הציצים שלי כי הם גדולים וחמודים. לפעמים את השיער שלי. אני אוהבת את הציניות והחוש הומור שלי.

חצילע

New member
בהתחלה, הדבר הראשון שאמרתי לי זה "כלום",

ואז סתם חשבתי על זה. ויש דברים שאני אוהבת בעצמי. הדבר שאני הכי ואהבת בעצמי זה העיניים שלי. אני אוהבת את הצבע עור שלי, הוא בהיר אבל לא יותר מידי. אני אוהבת פחות או יותר את הפנים שלי, את האף. את הצורה. את השפתיים אני פחות אוהבת. אני אוהבת את השיער שלי. כשהוא אסוף. באופי המ. את זה שאני חברותית ושאני אוהבת לעזור לאנשים. נראלי שזהו. אני די שונאת את האופי שלי. אה, אולי אני מצחיקה לפעמים. אבל יש לי נטיה להיות מצחיקה ולצאת מטומטמת וזה מציק.

I'm feeling so pretty...

oh so pretty... אתם יודעים את ההמשך חח זה שיר מעודד.. אני אוהבת בעצמי את הרגליים שלי אחרי כמה אימוני סייף טובים [רק בלי הכאב] בעיקרון רק את המראה.. כי יש לי בעיה איתן מאז שהייתי קטנה.. הייתי בבלט והייתי רגילה לגמישות וכאלה ועכשיו אני לא יכולה להירדם מבלי לעשות מתיחות... וזה נורא מעצבן.. לרגליים שלי יש חיים משלהם O: וגם אני לא אוהבת את כפות הרגליים כי הן עקומות מה שיוצר בעיות לפעמים.. ואת הידיים שלי כי אני יכולה ללבוש כפפות ילדים XD [נו לפעמים מוצאים אחלה דברים במחלקת הילדים!ואני אוספת כפפות!] אבל הכי אני אוהבת בעצי זה את נחום! הקעקוע שעל הצוואר שלי ^_^ [ראו תמונה!]

Rain must fall

New member
אחלה שירשור! ../images/Emo112.gif

חיצוניות. אני אוהבת את השיער שלי, וכשחושבים על זה אני די אוהבת את הפנים שלי. אם הן היו יותר רזות בלי הלחיים המעצבנות האלה בכלל הייתי אוהבת.. אני ממש אוהבת את הגבות שלי.. ואת העיניים, ואת השפתיים. וגם את הגובה שלי! אני 1.70 ואני ממש אוהבת להיות גבוהה! זה הכי סקסי שיש בעייני. ואני ממש אוהבת את הנזם שלי.. פנימיות. אני אוהבת את העובדה שאני מנגנת על פסנתר, וממש נהנת מזה ומתאמנת הרבה. שאני חברותית ונאמנה אל מי שאני אוהבת, מאוד. אני מוכנה לעשות המון למען מישהו שאני אוהבת. שאני כנה, כמעט ולא משקרת. וגם אם אני משקרת, אני חייבת להגיד את האמת אחר כך. שיש לי מצפון. שאני רומנטית. ואוהבת לתת לזולת.

אמ.. כן, נרקיסיזם D: ../images/Emo6.gif

אני אוהבת בי את השפתיים ואת השיער :] ובאופי.. לא יודעת O: הטיפשות.. אולי יעלה משהו אחר כך ><"

מותק1212

New member
המ.../images/Emo119.gif

היום דיברתי על זה עם ידיד שלי. חח, הוא מרבה לומר כמה שהוא חתיך, חכם...בקיצור "צנוע". אז התחלנו לדבר על כל העניין הזה של "לאהוב את עצמך". אני אגיד ככה: מבחינת אישיות יש לי תכונות שאני אוהבת בעצמי, יש גם כאלה שפחות.. אני אגיד שיש לי עקרונות ואני חושבת שאני אדם טוב ואני גאה במספר דברים שעשיתי. אני אכפתית וחברותית, קשה לי לפגוע במישהו. אמרו לי את זה הרבה ואני נורא שמחה שזה מה שאני משדרת, אני מכירה הרבה אנשים שרוע נשפך מהם וזה כ"כ מגעיל בעייני. בניגוד לזה יש פעמים שאני סומכת על אחרים יותר מידי וטובה לכולם יותר מידי וזה פוגע בי. אני גם רגועה ולא מתרגזת מהר...לפעמים אני ממש אדישה לדברים, זה מדכא את כל מי שרוצה להציק לי. מבחינת מראה, יש לי בעיות עם עצמי, כמו לכולם. אני אוהבת את הידיים שלי לדוגמא, יש לי קטע עם ידיים...קשה לי ממש להסביר אבל לכולם יש פטיש מסוים, לא? אז לי יש עם ידיים. אני אוהבת את העיניים שלי, נתברכתי בעיניים המדהימות של אמא שלי ולא הייתי מחליפה אותן בשום מחיר בעולם! קורה לי לפעמים שאני עומדת בבית ספר מול החלון ויש קרני שמש כאלה שמאירות עליי ואנשים פשוט בוהים בי ואומרים לי: "איזה עיניים יש לך". יש אנשים עם עיניים הרבה יותר מיוחדות, נגיד באירופה זה בטח לא כזה נדיר, אבל אני בישראל וכיף לי שקיבלתי מתנה כזאת. השפתיים שלי נחמדות, הם טיפה עבות וזה מה שיפה בהן. על הגוף שלי אני לא אדבר, מהרגליים עד החזה, אני מתעבת. מהחזה שלי שהוא...נדיב, עד לצוואר שהוא קצת קצר בעיניי, האף שהוא גדול והשיער שהוא נפוח. טוב, דיברתי יותר מידי על המראה, אני שטחית
הדיבור שלי הוא הדבר אם לא הכי בעייתי אצלי, הייתי אפילו אצל קלינאית תקשורת בגיל 12! שונאת את הדיבור שלי. הוא כ"כ דפוק, כל האותיות השורקות שאני מבטאת דפוקות. בקשר ללבוש...אחרי הכול זה פורום אופנה אלטרנטיבית
יש לי סגנון ייחודי משלי, אני הרבה מוצאת את עצמי אבודה בעניין הבגדים, אבל כשאני משקיעה ומתלבשת, דווקא הולך.

מותק1212

New member
טוב,../images/Emo119.gif

היום דיברתי על זה עם ידיד שלי. חח, הוא מרבה לומר כמה שהוא חתיך, חכם...בקיצור "צנוע". אז התחלנו לדבר על כל העניין הזה של "לאהוב את עצמך". אני אגיד ככה: מבחינת אישיות יש לי תכונות שאני אוהבת בעצמי, יש גם כאלה שפחות.. אני אגיד שיש לי עקרונות ואני חושבת שאני אדם טוב ואני גאה במספר דברים שעשיתי. אני אכפתית וחברותית, קשה לי לפגוע במישהו. אמרו לי את זה הרבה ואני נורא שמחה שזה מה שאני משדרת, אני מכירה הרבה אנשים שרוע נשפך מהם וזה כ"כ מגעיל בעייני. בניגוד לזה יש פעמים שאני סומכת על אחרים יותר מידי וטובה לכולם יותר מידי וזה פוגע בי. אני גם רגועה ולא מתרגזת מהר...לפעמים אני ממש אדישה לדברים, זה מדכא את כל מי שרוצה להציק לי. מבחינת מראה, יש לי בעיות עם עצמי, כמו לכולם. אני אוהבת את הידיים שלי לדוגמא, יש לי קטע עם ידיים...קשה לי ממש להסביר אבל לכולם יש פטיש מסוים, לא? אז לי יש עם ידיים. אני אוהבת את העיניים שלי, נתברכתי בעיניים המדהימות של אמא שלי ולא הייתי מחליפה אותן בשום מחיר בעולם! קורה לי לפעמים שאני עומדת בבית ספר מול החלון ויש קרני שמש כאלה שמאירות עליי ואנשים פשוט בוהים בי ואומרים לי: "איזה עיניים יש לך". יש אנשים עם עיניים הרבה יותר מיוחדות, נגיד באירופה זה בטח לא כזה נדיר, אבל אני בישראל וכיף לי שקיבלתי מתנה כזאת. השפתיים שלי נחמדות, הם טיפה עבות וזה מה שיפה בהן. על הגוף שלי אני לא אדבר, מהרגליים עד החזה, אני מתעבת. מהחזה שלי שהוא...נדיב, עד לצוואר שהוא קצת קצר בעיניי, האף שהוא גדול והשיער שהוא נפוח. טוב, דיברתי יותר מידי על המראה, אני שטחית
הדיבור שלי הוא הדבר אם לא הכי בעייתי אצלי, הייתי אפילו אצל קלינאית תקשורת בגיל 12! שונאת את הדיבור שלי. הוא כ"כ דפוק, כל האותיות השורקות שאני מבטאת דפוקות. בקשר ללבוש...אחרי הכול זה פורום אופנה אלטרנטיבית
יש לי סגנון ייחודי משלי, אני הרבה מוצאת את עצמי אבודה בעניין הבגדים, אבל כשאני משקיעה ומתלבשת, דווקא הולך. צירפתי, תמונה. תשפטו בעצמכם.

Trauma Queen

New member
איכסה את מכוערת../images/Emo129.gif

סתאםםםםם!! מדהימה את גלגל מדהימה
אין שום בעיה עם האותיות השורקות שלך
את סבבי באבי לגמרי עם זה
את ממש מתוקה ואני מתה עליך גלגל

למעלה