רשימת מכולת

angelclaw

New member
גם אני אוהבת את העיניים שלך.../images/Emo99.gif../images/Emo129.gif

ממ,אני קוראת קבועה בבלוג שלך.^^

Blue Emptiness

New member
בואו נראה...

במציאות, בחיצוניות אני לא אוהבת כלום, רק את היותי ממש לבנה. אבל יש פעמים נגיד שיוצאות לי תמונות שאני ממש לא דומה לעצמי ואני יוצאת יפה לדעתי, ואז אני מרגישה קצת יפה וזה עושה לי טוב. כמו התמונה הזאת למשל > בפנימיות אני אוהבת הכל, חוץ מהקינאה שלי, שיכולה להגיע למקומות של פגיעה פיזית. אני אוהבת כשאני מרגישה בוגרת, אני אוהבת את זה שלא אכפת לי מה חושבים עליי אני אוהבת כשאני מצחיקה מישהו, ויש רגעים שאני פשוט מרגישה ממש טוב עם עצמי. בתכלס, אני שלמה עם עצמי לרוב, ואני חשובת שגם ככה אין טעם לשנוא את עצמי, אני תקועה עם עצמי כל החיים, ואני הדבר היחיד שישאר איתי לנצח, אז כבר עדיף לקבל את זה וזהו. ויש את הרגעים האלה, שאני מרגישה חרא בנאדם, ושאני לא שוה כלום.

maayanzz2

New member
../images/Emo10.gif

חבל שלפעמים את מרגישה ככה אבל אהבתי את "ואני חשובת שגם ככה אין טעם לשנוא את עצמי, אני תקועה עם עצמי כל החיים, ואני הדבר היחיד שישאר איתי לנצח, אז כבר עדיף לקבל את זה וזהו." רק חבל שהשתמשת במילה "תקועה", זה דוקא מראשה שאת לא ממש שמחה עם עצמך :( וכולן פה ממי שהעלתה תמונות פשוט יפות.. בקשר לאופי אני לא יכולה לשפוט כי אני לא מכירה אתכן אבל לא ראיתי אף אחת שאפשר להגיד עליה שהיא מכוערת (ואפילו לא אחת שהיא לא-יפה) חבל שהרוב לא מרגישות טוב עם עצמן.. למרות שאני מודעת לזה שאני לא מושלמת, ושיש טובות ממני, אני כן חושבת שאני יפה ואני שלמה עם עצמי- כי זה מה יש, וצריך להוציא את המיטב מכך. :) מה שניתן לשפר- משפרים, מה שלא- פשוט משלימים איתו, כל דבר ששיך לכן הוא שלכן, וגם אם הוא יפה/מכוער (אני מדברת גם על היופי וגם על האופי) הוא חלק מכן, ומה שעושה אתכן לבנאדם יחיד במינו, אינדיוודואל. אם יום אחד אתן לא מרגישות טוב עם עצמכן או עם משהו שעשיתן, תסתכלו במראה ותגידו- "זו אני, ואין עוד אף אחת בעולם שהיא כמוני. אני מיוחדת בזכות כל מה שעושה אותי אני, ואני אוציא מכך את המיטב"
התחלתי מתגובה לך ונסחפתי חח.. קיצור חפרתי ^^

Blue Emptiness

New member
^^

כן, באמת רציתי לכתוב משוה אחר, אלב סתם היה לימ צב רוח מוזר באותו רגע. לא התכוונתי שזה ישמע ככה ^^" אני מסכימה איתך לגמריי בכל מה שכתבת, ותודה

PUMPKIN juice

New member
את מביעה את עצמך כ"כ יפה בכתיבה../images/Emo168.gif

גם פה וגם כאחת שקוראת בבלוג שלך הרבה :) את ילדה מוכשרת ברמות שאני אוהבת את המראה שלך, הוא מיוחד. ואת צודקת בזה שאני זה הדבר היחידי שישאר איתי לנצח אז צריך לקבל את עצמי.:) וגם לי יש ת'רגעים שאני מרגישה חרא אם עצמי, אבל זה עובר :)

Blue Emptiness

New member
שכחתי עוד משהו -.-

אני אוהבת את זה שאני מוכנה לעושת הכל בשביל אנשים, ואני תמיד מראה כשאני אוהבת מישהו באמת, ואני תמיד מוכנה להקשיב לאנשים, גם אם חודש לא דברנו. אני אוהתב כשאנשים מרגישים טוב לספר לי דברים, גם אם הם בכלל לא מכירים אותי.

../images/Emo24.gif

מה אני אוהבת בעצמי? אני אמיתית,אני הולכת אחרי הרגשות שלי והרצונות שלי,אני בנאדם רגיש,אני באמת שיושע לבטא את האהבה שלו. אני בנאדם פתוח. אני לא מתביישת ללכת עד הסוף עם מה שאני מרגישה,אני בנאדם חופשי,אני לא כבולה לנורמה חברתית. אני יודעת להגיד לא,אני לא נכנעת ללחצים חברתיים,יש לי ערכים,אני בנאדם אוהב,אני טוטאלית. אבל לצד זה יש כל כך הרבה מגרעות שטמונות בי. אני יכולה להיות אדם בלתי נסבל.

Bizarre Helen

New member
וואוו ... ../images/Emo115.gif

אני אוהבת את האופי שלי
את איך שאני מתלבשת את הסגנון שלי את השיער שלי את התספורת שעדיין אין -_-' (בקרובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב!!!!!!!!!!!) את העיניים שלי ,למרות שהן חומות את השפתיים שלי את האמונה שלי אך ורק בעצמי את היכולת שלי להיתפס למשהו ,לשים זין על כל העולם ולהשיג אותו .. את העובדה שבכל בן אדם לא משנה מה מינו ,גזעו ותדו ואני יכולה למצוא משהו נפלא ^^ את זה שאני מתאהבת בשונה מכל את איך שאני מתאפרת ! ^^ את העובדה שאני בן אדם מאוד שקט ורגוע את הטעם המועלה שלי במוזיקה
(נו מה ... XD ) את העור שלי :) וזהו .. נראה לי ^^ אין לי תמונה נורמאלית .. אז סלחו לי >>>

TanTanIM

New member
אעמ...

בכללי אני דיי אוהבת תמראה שלי אבל ממש הייתי רוצה להוסיף עוד לפחות איזה 5-10 ס''מ... אבל זה סתם חלומות כי המקסימום שאני עוד אגבה זה 2-3 ס''מ ;; באישיות אני בעיקר אוהבת תקטע שאני יודעת ואוהבת להקשיב לאנשים, ובמיוחד אחרי שאני דמברת איתם ואני מצליחה לעזור להם זה פשוט עושה לי הרגשה טובה [: תלבוש שלי אני אוהבת אף אל פי שיש לי כמעט כל סגנון בארון ואין לי סגנון מוגדר אני מתלבשת איכשבאלי יום אחד אני יכולה ללבוש ג'ינס קרוע ומקושקש ויום אחר חצאית מיני וחולצה ורודה, הכל תלוי במצב רוח ומה שבאלי, וזה בעיקר אחד הדבריםש אני אוהבת בעצמי שעל הלבוש שלי אף אחד לא משפיע עלי ואני מתלבשת בדיוק איכשבאלי. חפרתי [:

Sweet Calamity

New member
האמ! ../images/Emo115.gif

אני אוהבת את השפתיים שלי, את הציפורניים שלי, את תווי הפנים שלי [רוב הזמן] ואת צבע השיער שלי. אני גם אוהבת את איך שאני מתלבשת.. אני אוהבת את המרץ שלי, וגם את העובדה שאני היפרית כשקר לי. אני אוהבת את החברים שלי בפנימיה [לא יודעת אם זה קשור ממש
] אכן, אני אוהבת את הדיבור שלי. למרות שלפעמים יש לי יציאות מפגרות, יש לי גם אמירות שנונות וכולם אומרים שאני "עוקצת" ו"קוטלת" באלגנטיות.מחמיא, לא? אני אוהבת את הקול שלי!אני אוהבת את איך שאני שרה.=] וכמובן שאני אוהבת את הצילומים שלי. וזהו.לא מצליחה לחשוב יותר עכשיו, קבלו תמונה של השפתיים שלי.

shoohy

New member
הכל.../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

אני חושבת שהדבר היחידי שהייתי משנה זה את המידה במכנסיים וזה... אבל חוץ מזה למדתי לקבל את עצמי כמו שאני. אז את הכל אני אוהבת ביD:

angelclaw

New member
נמנמ.../images/Emo129.gif

אני אוהבת את הרגליים שלי,הן ישרות כאלה ואף פעם לא עקומות..קיבלתי את הרגליים של אמא שלי.^^ אני אוהבת את הבטן שלי,יש לי משקל בסדר. אני ממשממש את העגיל שלי בטבור,הוא כזה חמודXD לפעמים אני פשוט אוהבת לעמוד מול המראה ולהסתכל עליוXD הו,וגם את הסייד שלי אני אוהבת. הדיבור שלי ממ..אני לא כ"כ אוהבת אותו,ממ הוא מלא בקללותXDXD וממ..זהו.O:

למעלה