רשימת שרשור של אמנים מהעדה התימנית

שושי 13

New member
היה לנו גם פעם

ג'ו עמאר ז"ל ישנו גם אבנר גדסי ואל תשכחו שגם יגאל בשן תימני, על אף שרצה להשתכנז

שושי 13

New member
וזו הרשימה בינתיים

מרגלית צנעני ישי לוי נתי לוי פיני חדד דקלון חופני כהן ורדינה כהן יזהר כהן גלי עטרי דנה אינטרשיונל שושנה דמארי זוהר ארגוב חיים משה לידור יוספי יואב יצחק עופרה חזה אהובה עוזרי בועז שרעבי אייל גולן אבנר גדסי יגאל בשן אייל גולן ציון גולן חיים משה אופירה גלוסקא דקלון יואב יצחק אביהו מדינה אורי שבח יחיאל נחום אהרון עמרם ביגי ושורטי : גלעד מסאמי ואמיתי צברי האחים צנחני

ושלי: בראש -זהר ארגוב

גילי ארגוב ישי לוי נתי לוי אבי סינואני יואב יצחק אסף אשתר הראל סקעת משה ברזילי משה גיאת זהר צברי יזהר כהן

מלך אביון (לזכרו של זהר ארגוב)

קוֹל זוֹעֵק מְחַלְחֵל מִסְתַּלְסֵל נִשְׁזָר נִצְרַב מֵחֶדֶר הַמּורִי וּמִבֵּית אָב. מֶלֶךְ אֶבְיוֹן: קוֹלוֹ מַנְעִים מִשָּׁרְשֵׁי תֵּימָן הַצְּלִיל מָרְעִים מִסֵּפֶר הַדִּיוָאן בַּלַּחַן מַדְהִים מֶלֶךְ אֶבְיוֹן: אַחֲרִיתוֹ עָדֶּי אוֹבֵד הוּא נוֹפֵל עָלוּב בּוֹדֵד קוֹלוֹ שׁוֹאֵל עוֹנֶה הַהֵד מֶלֶךְ אֶבְיוֹן: גּוּפוֹ בְּקֶבֶר אַךְ בְּפִסְגָּה נִצַּב סִלְּסוּלַּיו מִכֹּל עָבָר תַּקְלִיטָיו זָהָב. קוֹל זוֹעֵק מְחַלְחֵל מִסְתַּלְסֵל נִשְׁזָר נִצְרַב מֵחֶדֶר הַמּורִי וּמִבֵּית אָב.

שושי 13

New member
כל הכבוד אביב

אתה גם סופר וגם משורר? נהדר שיש לנו אותך כאן ונשמח לקרוא מדבריך.

סופר מתחיל ומשורר

סיימתי לכתוב רומן לפני כמה זמן. אני מקווה שיצא לאור. מקריא שירה בבית קפה "תמול שלשום" בירושלים. כמה סיפורים שלי פורסמו ב"מקור ראשון לילדים"

שושי 13

New member
אז באמת כל הכבוד לך ../images/Emo45.gif

מהודעתך אני מבינה שאתה ירושלמי, זה יהיה נחמד לדעת קצת יותר על החברים כאן, נכון? לא ביקרתי בירושלים הרבה שנים. בזמנו כשהכל היה טוב, הייתי מבקרת הרבה בירושלים, במיוחד בעיר העתיקה ובכל החנויות - מאד אהבתי את האוירה שם, חבל שהכל נעשה אחרת. עלה והצלח חבר בכתיבתך - כל הכבוד.

ג'ו עמר היה מרוקאי ../images/Emo13.gif

יגאל בשן שר כמה שירים בניחוח תימני: לקראת שבת ביצוע: יגאל בשן מילים: אבי קורן לחן: נדב מדינה ואבנר צדוק לכה דודי לקראת כלה פני שבת נקבלה... ואבא מסלסל קולו בשירי שבת: "דרור יקרא לבן עם בת" ומפה צחורה נפרשת ודולקים נרות וכהד מן העבר המנגינות חוזרות ומלא פתאום הבית באותן זמירות לכה דודי לקראת כלה שבת מלכה הנה עולה על השולחן חלה, ועולה תפילה שרים כל בני הבית במקהלה גדולה לוחשות שפתיו של אבא ועיניו אורות וכהד מן העבר המנגינות חוזרות ומלא פתאום הבית באותם זמירות

שושי 13

New member
את בטוחה דנטל?

אני חושבת שאם השירים קיימים בנט, כל אחד יכול להעתיק אותם ולהביא אותם לכל מקום. מה שחשוב הוא, לציין תמיד מי כתב את השיר, מעבר לזה אינני חושבת שיש על זה איסור.

דנטל

New member
מאוד בטוחה

זו עבירה על זכויות יוצרים. ישנם מעט מאוד אתרים להם נתונה הרשות (כמו www.shironet.co.il) ומותר להביא קישורים אליהם. אסור להעתיק לפה, אף אם צוין שם היוצר. הודעות בהן מצוטטים שירים שלמים - מחייבות מחיקה. מותר לצוטט אר בית או פזמון. כמו כן, מותר לצוטט שיר שלם אך ורק לצרכי ניתוח לימודי. אותו כנ"ל לגבי העתקה של מאמרים, סיפורים וסריקות של כתבות. בעקרון, זה נכון גם לגבי תמונות, אבל על זה פשוט בלתי ניתן לפקח. מכיוון שאת צריכה למחוק את ההודעה פה עם השיר, דבר שגם ימחוק את ההתכתבות בינינו, תכף אשלח לך מסר.

למעלה