רשימת שרשור של אמנים מהעדה התימנית

Oren G

New member
אריאל זילבר גם כן חצי תימני

אמא שלו היא הזמרת ברכה צפירה ז"ל

שושי 13

New member
ברוכה הבאה יזמת ,לפורום האסלי בתפוז

אני רואה שאין סוף לרשימת הזמרים התימניים, הא?

יזמת 25

New member
אכן אין סוף

יש את חיים ישראל ויש עוד כמה זמרים חרדים שאני לא זוכרת את שמם, אולי יש גם אחד בשם ונה מפ"ת או ראש העין. יאיר גדסי בועז עופרי (שתי אצבעות מצידון) שירלי צפרי

שושי 13

New member
ברוך הבא דנוש פעמיים כי טוב../images/Emo140.gif

אני חושבת שרשמו את מרגלית צנעני, גם את אהובה עוזרי, מי נשאר עוד?

דנטל

New member
חדוה עמרני

ובני משפחתה הפחות מוכרים - צמד העמרנים. גם אח שלה, מוני עמרני, זמר ואף הוציא אלבום אי אז והיום שר במועדונים. בנו, עדי עמרני, היה בצעירי תל אביב... והוא אחד מחבריי הטובים, חחח. וקצת יותר קשורים לפורום שאני מנהלת הם ה"יאמאנז" (הם חתומים בלייבל א.מ.ת ששייך לשי 360 שחתום בלייבל ת.א.ק.ט ששייך לסאבלימינל) - שמות הבמה שלהם: סקייליין ג'וב וזי דוק וכבר מתחילים להכיר אותם יותר בסצינת ההיפ הופ הישראלי. אחד מהם הוא הבן של נסים גראמה. לא יודעת איזה מהם, לא מבדילה בין תמנים, סתאאאם
. מבדילה בין תמנים
, רק לא יודעת מי מהם הוא הבן של. מקוה שעוד תשמעו עליהם.

שושי 13

New member
ברוכה הבאה דנטל ../images/Emo140.gif

וואוו איזה ידע יש לך בזמרי תימן. חלק מהם אני אפילו לא מכירה.

דנטל

New member
אני חובבת שחומים ../images/Emo6.gif

לא, אבל באמת, בגלל זה הצצתי פה, פאדיחות
. אם עדי לא היה חבר כל כך ותיק שלי (26 שנה), סביר להניח שהייתי מכירה רק את חדוה עמרני וגם לא טוטאלית מקשרת אותה לשירים המוכרים שלה. אם לא הייתי חולה על משפחת תאקט ונספחיה, לא בטוח שהייתי מפנימה את קיומם של היאמאנז.

שושי 13

New member
שום פאדיחות - תציצי חופשי כל יום

תציצי כמה פעמים ביום, תבואי תספרי, תקראי, תגיבי וכו וכ'. אין כמו היאמאנים תאמיני לי

apk

New member
אצטרף ואוסיף

הבדרן (לא זמר) סעדיה דמרי ז"ל (אחיה של שושנה ז"ל) - קרובי משפחה רחוקים שלי בני הדודים ירון חדד ואחינועם ניני שלומית אהרון דיוויד ברוזה ניסים גרמה חנה אהרוני צמד העמרנים השם לא זכור לי אבל החצי מצמד הפרוורים שחזר בתשובה יונה עטרי (אחיותיה כמדומני כבר הוזכרו) ואחיינה מומי לוי לוליק לוי (אחיו אושיק כבר הוזכר) גבי עמרני אסתר גמליאלית דפנה דקל דפנה ארמוני ארנה דץ נדמה לי ששכחתם להזכיר את שימי תבורי משה הילל (ואחיו המתופף אלון) אסף אשתר איקי לוי (המתופף הדגול מלהקת ברוש האלמותית) יגאל חרד (הגיטריסט המלווה של גדולי הזמרים בארץ) יסמין גמליאל (להקת מנגו) משה גיאת (או שהוא כבר הוזכר?) סער בדישי

החצי הפרברי...

הוא נסים מנחם, שחזר בתשובה, והיום שר רק שירי קודש, ועדיין לא נס ליחו, וקולו ערב לאוזן.

Sודית

New member
ברוך הבא ראפ תימני ../images/Emo140.gif

רק עכשיו ראיתי אותך, נכנסו לכאן כל-כך הרבה היום, מקוה שלא פיספסתי אף אחד.

ברוכים הנמצאים

רק הערה קטנה, יש לנו כל כך הרבה כשרנות מבני עדתנו, אין צורך "לגייר" אחרים.

למעלה