רשימת שרשור של אמנים מהעדה התימנית

אביב יקר

מנסיון בפורומים אחרים, כנראה שאתה צודק לגבי חוקי המדינה, אבל ל
חוקים משלהם, וכאן פרסום כזה אסור. מוצדק או לא זה ניתן לויכוח, אבל אלה הכללים של תפוז, הם מאשרים רק ציטוט של מילים בודדות ומתן קישור למקום בו מופיע "המקור". אז כדי לא לסבך את שושי שלנו, אני מציעה שלפחות בנושא זה ננהג על פי הכללים של
.

שושי 13

New member
לאביב ולכל באי הפורום - שימו לב!

בעקבות הערתה של דנטל דיברתי עם הנהלת תפוז והנה לכם התגובה בהקשר. העלאת ליריקס של שירים לפורום, ללא אישורם המפורש של בעלי הזכויות, מהווה הפרת זכויות יוצרים ועל כל הודעה שכזו להמחק. נתינת קרדיט ליוצר לא מחפה על העניין. מה שכן ניתן לעשות זה לקשר לאתר אשר מורצה להציג את השירים (כגון שירונט). אנא ממכם להתייחס ברצינות לנושא.

apk

New member
לגבי יגאל בשן

אם תשימו לב היטב, כמעט בכל השירים שלו (לפחות אלה שהוא עצמו הלחין) יש תבלין תימני כלשהו. בעצם הראשון שפרץ לעולם והטעים את העולם במוסיקה שהיא תערובת של פופ/רוק מערבי עם מוסיקה יאמנית אסלית היה הוא, שנים רבות לפני שעפרה חזה עשתה זאת

עידו 750R

New member
ג'ו עמר זכרונו לברכה???? אוי ואבוי

אוי ואבוי לי ג'ו עמאר לא תימני ובטח לא ז"ל!

Oren G

New member
אבי סינוואני

אורנה דץ (חצי) אביבה אבידן אושיק לוי אחינועם ניני (שיחד עם עופרה מביאה לנו הרבה כבוד בעולם) איתן מסורי אם סי מנצור (שחר חסון)
ארנון צדוק (יש לו שיר אחד - מאמי, אבל נכניס אותו בכ"ז, הוא שחקן גדול) ג'קי מקייטן דודו טסה אורן חן ירון חדד נריה חובב סגיב כהן עידן יניב (?) שמישהו יאשר אני לא בטוח רגב הוד רון שובל ליאור פרחי שרון חזיז תומר יוסף זהו נראה לי מבחינתי בינתיים.. תוסיפו בטוח יש עוד ששכחנו

שלום סתם באתי להציץ בפורום

אני לא תימניה אבל רציתי לומר שדודו טסה לא תימני אלא עירקי ובאלבום הראשון שלו הוא אפילו שר שיר עירקי: פוג א-נחל

שושי 13

New member
ברוכה הבאה סיגל ../images/Emo140.gif

למה סתם?? תהיי איתנו בכייף, המקום הוא לא רק לתימנים, כל העדות מוזמנות, כל אחת ואחד. אשמח לראות אותך איתנו. אגב, שהרבני זה לא שם תימיני?

שלום שושי תודה רבה

שהרבני זה לא שם תימני, הרבה טועים וחושבים שכן בגלל שם המשפחה שרעבי שהוא שם תימני מובהק יש כמה סברות למשמעות השם אבל כולן מתאימות למוצא עירקי-פרסי (המקור הוא ללא ספק מאיזור הגבול בין עירק לפרס למרות שהמשפחה הקרובה שלי למשל גרה בבצרה ובבגדד) שיהיה בהצלחה, תדעו לכם שבריקודי עם רוקדים המון ריקודים לשירים תימניים

שושי 13

New member
אההה ואני תמיד חשבתי שזה שם תימני

את רואה ככה לומדים כל יום משהו קטן. ואת מנהלת פורום יתומי צה"ל, כל הכבוד לך ובכלל יפה שישי גם פורום כזה, אפילו לא ידעתי. ונכון מאד שבריקודי עם רוקדים הרבה למוזיקה מזרחית ולתימנית, רקדתי פעם קצת.

המון תודה ../images/Emo24.gif

שיהיה לכם פה כיף לא נורמלי בערב אני אהיה אצל אמא שלי ואספר לבן זוגה (תימני כמובן) על הפורום

עירקי../images/Emo70.gif

בודאות
הוא קרוב רחוק של סבתא שלי חבר'ה לא להתווכח, שהרבני זה עירקים ופרסים ללא ספק, יש הוכחות

למעלה