שאלה - אגרת הטלוויזיה

אוסנת123

New member
שאלה - אגרת הטלוויזיה

שאלה קצת מוזרה - אגרת הטלוויזיה של רשות השידור – איך הם הגיעו אליכם? (שינוי כתובת בתעודת זהות, תעודת נישואין, שינוי שם אחרי נישואין, רישום בטאבו, חיבור לכבלים...) אני שומעת המון סיפורים לא נעימים על אנשים שעלו עליהם בדיעבד ושילמו קנסות מכאן עד להודעה חדשה ותוהה מה לעשות. לא אכפת לי לשלם פשוט לא רוצה לשלם אם אני לא חייבת.

אני רק יודעת שאחרי החתונה

זה בדרך כלל מגיע. חוצפה!!! באמת מצטרפת לשאלה האם אתן משלמות

אוסנת123

New member
אגרה

בחור שעובד אצלי קיבל מהם עכשיו הודעות לתשלום על 3.5 שנים אחורה + ריבית והצמדות וחובת ההוכחה עליו במקרה שהוא טוען שלא היה צריך לשלם. הם דורשים הוכחות בכתב (מסמכים רשמיים) שמוכיחים שלא היה צריך לשלם עד אז. שכנה שלי קיבלה ביקור מאוד לא נעים משני ביריונים של אגף הגבייה שבאו לעקל לה את הטלוויזיה. היא לא היתה מוכנה לפתוח להם את הדלת אז הם חיכו שם משהו כמו 4 שעות, דפקו על הדלת וצעקו, קראו למשטרה והתנהגו בברוטליות. בסופו של דבר היא נאלצה לפתוח לשוטר את הדלת ולהם היא כבר שילמה את החוב במקום מרוב הפחד. אי אפשר היה להרגיע את הבכי שלה יומיים מהבהלה.

איך אפשר להוכיח שלא היה צריך לשלם?

אין לו טלוויזיה? זה שהוא לא רואה ערוץ 1, זה לא תירוץ

שירלי א

New member
אמהל´ה... אגרת טלביזיה!!!../images/Emo4.gif

קיבלנו ממש לפני כמה ימים את האגרה, כלומר טופס שבו אנחנו צריכים להצהיר על כך שיש ברשותנו מכשיר טלביזיה. אז לפי מה שקראתי כאן כדאי מאוד להצהיר ולשלם, אחרת...
זה דרך אגב אומר שבמשרד הפנים כבר רשום שאנחנו נשואים?

maz

New member
אצלנו זה בכלל משונה

הטלויזיה קיימת אצלי כ- 3 שנים מאז שעברתי לדירה שלי, והיא היתה מתנה מההורים שלי אז. לפני חצי שנה הגיע מכתב לאדון שהוא (!) צריך לשלך אגרה + קנסות. מה זה צריך להיות? מאיפה הם יודעים כמה זמן יש "לו" טלויזיה? ומי בכלל אמר שיש לו? מאז כבר הגיע מכתב איום (הפעם הוא אדום וללא פרחים מצויירים על הנייר, אבל בינתיים עוד לא שילמנו. חוץ מזה - אני לא צריכה לשלם. המכתב היה למר... ולא לגברת...

che55

New member
אני לא מבינה - בגלל שהתחתנתי

זה אומר שיש לי טלוויזיה? מה הקשר? אני ובעלי גרים בבית הוריי ויש לנו כמה טלוויזיות ששיכות להוריי - משלמים אגרה לפי כמות הטלוויזיות שברשותנו?

גלי ב

New member
ואצלינו זה בכלל מוזר.....

אני שילמתי עד היום את האגרה על הטלויזיה בבית שלי. כל השנים האגרה היתה על שמי. ועכשיו פתאום קיבלנו מכתב ע"ש בעלי - שאומר שאנו חייבים כסף משנת 1999 מה ?????????? על מה הם מדברים בכלל................. הבעסה זה שהם עונים לפניות טלפוניות רק בימים א´ וב´...אז אצטרך לחכות שבוע עם התלונה..... ניראה מה יהיה....

שינוי כתובת...

ובדיוק היום קיבלנו לשלם 1200 ש"ח... מאיפה אני אביא את זה בדיוק? בכלל מעצבן, אני משלמת לכבלים, לא רואה ערוץ 1, למה שאני אשלם? חוצפה! אולי נעשה עצומה נגד האגרה?

שמופית

New member
אני בעד העצומה ../images/Emo45.gif

לדעתי הם הגיעו אלינו בעקבות שינוי הסטטוס במשרד הפנים. הדביליות שלהם היא שהם שלחו שני מכתבים - אחד לתמיר ואחד לי. מטומטמים !!! אם אנחנו נשואים, סביר להניח שהטלויזיה והחשבונות והתשלומים משותפים, לא ?
ניסיתי להתקשר אליהם, אבל הם לא עונים לטלפון בכלל, אז בינתיים לא שילמנו כלום. זה ממש מעצבן כל הקטע הזה עם האגרה. כאילו שאנחנו לא משלמים מספיק לכבלים וכאילו שמס הכנסה וביטוח לאומי לא גונבים אותנו על ימין ועל שמאל... גם רשות השידור רוצה נתח בעוגה... למישהי יש מס´ טלפון עדכני שלהם, ושעות פעילות שאפשר לתפוס אותם ??? אגב, לדעתי, מי שגר אצל ההורים, לא צריך לשלם כי ההורים משלמים...

רחלילי

New member
שמופית

גם לנו שלחו שניים וסידרנו את זה טלפונית. מס הטלפון שלהם רשום עת המכתב ששלחו לכםץ הם עונים טלפונית רק ביום מסויים בשעות מסויימות - שימו לב...

שמופית

New member
אבל לא רשום היום והשעות שהם עונים

נראה לך שאני יכולה לסדר את זה עכשיו ? כבר שלחו לנו את החצי השני... זה בטח יעלה הון.... מעצבן אותי לשלם את זה ! אתם משלמים ?

../images/Emo26.gifבנות!!! נא לחתום!!!!../images/Emo36.gif

כל מי שלא רואה ערוץ 1, ערוץ שצריך וראוי להפריטו. כל מי שחושבת שהיא משלמת מספיק לכבלים. כל מי שחושבת שלשלם 1000$ לחיים יבין למהדורה אחת זה יותר מדי. כל מי שחושבת שהמדינה גם ככה לוקחת לה מספיק מהמשכורת. יאללה- תכתבו פה מתחת, אני אדפיס ואשלח. די לניצול. נמאס!

למעלה