שאלה - אגרת הטלוויזיה

inbale

New member
מצטרפת למחאה ../images/Emo45.gif

ושמישהו יסביר לי למה אני צריכה לשלם 800 ש"ח ועל מה????? אני אפילו לא יודעת איפה ערוץ 1 נמצא בטלוזיה.

לילךLilach

New member
כל הכבוד על היוזמה המבורכת ../images/Emo45.gif

אני מדברת בתור נפגעת של ערוץ 1 ,מאז שהם סגרו את המשדרים בכל שלום ,לא קולטים באיזור מגורי ערוץ 1 (גם לא באנטנה חיצונית) ולמרות זאת ברוב חוצפתם הם מחייבים את תושבי האיזור באגרה רגילה. ראו כתבה בקובץ המצורף ,הפיצו את הנושא בכל מקום ולכל מכריכם , אני אשמח להצטרף למאבק שלכם ולעזור לארגן התארגנות ופניה לחברי הכנסת. מספיק לעושק של הציבור בלי הצדקה ואם הם מחיבים באגרה שיתנו תמורה הגיונית.

מצטרפת למחאה נגד האגרה

גם אצלנו ערוץ 1 כבר נעלם לו ממזמן מאז סגירת המשדרים בכלבו שלום, ולאף אחד לא אכפת, העיקר רוצים תשלום אגרה.....על מה???

בולי27

New member
מצטרפת,

כל הכבוד על היוזמה

אמיקה

New member
צר לי לבאס את היוזמה הברוכה

אבל כבר עשו את זה - לא עם הטלוויזיה (למיטב ידיעתי) אלא עם הרדיו של האוטו. כן כן, יש בג"צ שהגישו בעלי רכבים בקשר לאגרת הרדיו ו...נדחו. מסכימה עם המחאה כשלעצמה, אבל למה להיעצר דווקא כאן? אני גם מוחה על דו"חות חניה (העיריה גם צובעת באדום לבן בכל מקום וגם מרוויחה מזה..), מס הכנסה (עומדת על דרגת מקס´ ולא מרוויחה אפילו קרוב למספר בן 5 ספרות..), אגרות ברבנות (מי ביקש מכם להתערב לי?), בבימ"ש (איזה מין צדק זה שצריך "לקנות" את הגישה לביהמ"ש) , בעיריה (מה בדיוק אתם נותנים לי תמורת התשלום?) וכל מיני תשלומים לא הוגנים - יש לי אלפי דוגמאות... גם לנו שלחו הודעה "להודות" במכשיר טלויזיה בבית. שיחפשו. אפילו שיבואו ממילא אנחנו לא בבית בשעות שהם עובדים

אתי@

New member
ושכחת לציין

שעל כל דבר שאנחנו קונים אנחנו משלמים מיסי קניה, מיסי יבוא, מכס, מע"מ ומה לא! אפשר לומר שכ-80% ממשכורתינו הולכת בדרך זו או אחרת למדינה, כשבסופו של דבר (ובסופם של חיינו) גם מקצצת בזכויות הפנסיה שלנו

יעלי2

New member
אמיקה אמיקה אמיקה אמיקה אמיקה

קודם כל שכחת מס על כלי רכב (כ 60-70%). שנית, אני לא מאמינה שדווקא את of al people תרפי את ידיך! צריך להתחיל בקטן (ראי הפסיקה נגד עיריית ת"א בנוגע לגובה הקנס בחניה על אדום לבן). אסור לוותר ואם זה דבר שגובל בשערוריה ושכל כך הרבה אנשים רוצים לבטל אותו, צריך לראות אם יש משהו אופרטיבי שניתן לעשות (כבר הצעתי לפנות לח"כ עם או בלי עצומה) ולנסות לשנות בקטן. אף אחד לא רוצה להתחיל להשקיע ממיטב מרצו וזמנו למען מטרה תפלה וזה משהו ראוי ושניתן לנסות לעשות אותו בלי השקעה מרובה (ואני לא מגייסת אותך, אל תבהלי)!

לילךLilach

New member
אל תשכחו שאפשר לשנות חוקים

אל יאוש , נכון שהחוק הקיים הוא דרקוני ומחייב באגרה על אחזקת מקלט ולא על קליטה (די דבילי לא?). בכל מקרה ,כדי לשנות את המצב חייבים לשנות את החקיקה, זה אומר שחייבים לכתוב מכתבים לחבאי הכנסת ,להסביר את הטיעונים ,מדוע אין הגיון בניסוח החוק כרגע: תשלום על אחזקת מקלט ומדוע יש עיוות צדק ועושק בכך שרשות השידור גובה אגרת טלוויזיה אבל לא מספקת קליטה לחלק נכבד מהציבור: חייבים להבין ,אם אדם קולט ערוץ 1 דרך הכבלים ,אבל באיזור מגוריו לא ניתן לקלוט את ערוץ 1 אז הוא מקופח על ידי רשות השידור ומופלה לרעה ביחס לשאר תושבי ישראל.

אז להיות אופטימיים את אומרת?

אז הנה חותתתתתתםםםםם. לא רוצה להסתכל על ערוץ 1 אפילו שיש לו לפעמים תוכניות שווות.... לא רוצה לשלם קנסות ולא רוצה שיאיימו עלי שיעקלו לו את האוטו בגלל שלא שילמתי (ודווקא כן שילמתי) את ה- 300 שקל התלת שנתיים. למה צריך לשלם גם לייס וגם לאגרה? מספיק עם הבזבוז והשחיתות. אבל אני לא מאמין שמישהו שם למעלה ישים לב למחאה הקטנה שלנו כאן. יש דברים הרבה יותר גדולים שמתבזבזים ולאף אחד לא איכפת. אבל תיסלאם על היוזמה....מה נעשה אם יבואו לחתום כאן מליון איש? תפוז תתמוטט?

הילית*

New member
אתם רואים שהעצלנות שלי משתלמת !

עדיין לא נרשמנו במשרד הפנים (למרות שאני יודעת שהרבנות העבירה להם שהתחתנו) ולפיכך הכתובות שלנו רשומות אצל ההורים. אם אלך להירשם אז אשאיר את הכתובת של ההורים. מה יקרה כשנקנה בית....אז נחליט !

אוסנת123

New member
אנחנו...

קנינו בית ובינתיים עוד לא קיבלנו כלום - לכן יכול להיות שגם אחרי שתעברי לא ממש כדאי להחליף כתובת עד שלא חייבים. אני תוהה רק לגבי העניין של הצלבת נתונים שרשות השידור מבצעת מול הרישומים בטאבו (וכו´), תשלומי חשמל, טלפון.... יש חוק צנעת הפרט וכו´ אז אני יודעת שהנתונים הללו אמורים להיות חסויים אבל לך תדע... ממש חסר לי מידע בנושא ואני לא יודעת את מי אפשר לשאול בלי להכניס את עצמך לצרות!

יעלי2

New member
הרבנות מעבירה לרשות השידור את

הפרטים על זוגות שמתחתנים. את נותנת כתובת שבה את גרה, והם מעבירים את זה הלאה. אני מניחה שבתמורה משרד הדתות מקבל שלמונים (בצורה חוקית כמובן) על גבינו!

אוסנת123

New member
כמה מפתיע....

ואיך הם עולים על הרווקים??? הרי גם הרווקים משלמים את האגרה...

אוסנת123

New member
מידע על נושא האגרה

שאלתי ואח"כ רצתי לחפש מידע... לרשות השידור יש אתר אינטרנט שאפשר לשלם דרכו את האגרה. אני מצרפת את הלינק לאתר ומצרפת את הקריטריונים לסיבות לתשלום בקובץ שגזרתי משם. בכל אופן - מהמלצות של חברים, מי שכבר צריך לשלם - שישלם ולא יסתבך עם הדפוקים האלו. (למרות שזה פשוט בזבוז של כסף - ממש גניבה שצריך לשלם בשביל ערוץ 1 למרות שמשלמים גם לכבלים) מה שכן, עדיין לא ברור לי איך הם יודעים מי צריך לשלם...

יעלי2

New member
אני מזועזעת! ../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif

אתמול אחרי השרשור שבו לא השתתפתי, חיכתה לי בערב מעטפה מרשות השידור ובה תזכורת. ומעשה שהיה כך היה: לפני כמה חודשים קבלנו לתדהמתנו, תשלום אגרה והו לא היה מצויין סכום. היה רשום שאם לא נשלם מייד ייגבו סכומים בצירוף קנסות כך וכך שנים אחורה (עבור שנת 2002 X, עבור שנת 2001 Y וכך הלאה). ברור שלא שילמנו. הרי לא היה כתוב סכום, אז נשלם בהתנדבות? אתמול הגיעה התרעה ובה נרשם שאם לא נשלם סכום מופחת בצירוף קנסות של 1600+,- עבור 2002 ן 2001 אוי ואבוי לנו ונצטרך לשלם יותר מ 2450 ש"ח!!! בשביל מה אני מחוברת לכבלים? למה הם רוצים שנתיים אחורה? מה קיבינימט אני עושה? אתמול כבר היה בינינו דיון אם לשלם או לא. פשוט _ו_ _ ו_ת! ועכשיו לפרקטיקה: אני מצרפת לינק לפורום צרכנות של YNET אותו מנהלת עו"ד יעל אונגר שישבה בתפקידה הקודם במועצה הישראלית לצרכנות. (לצרחנות). אני מציעה לבדוק איתה את הנושא-היא כבר ענתה לי בעבר בנושאים אחרים והיא עונה לענין ולטובת הצרכן ומכירה היטב את המערכות.

למעלה