שאלה: איך יודעים שלגבר כואב???

אלמרה

New member
כאשר לי כואב אני כמו ילד, בוכה.

כאשר לי כואב אני כמו ילד. בוכה. לא משנה מה גרם לכאב מי גרם אותו כאב הוא כאב הוא כאב. לא תמיד רואים את הכאב לא תמיד שומעים את הבכי תמיד כאב אצלי גורם לבכי. יש כאב בר חלוף "אתגבר" וזהו ויש כאב עמום משהו, ארוך חיים אך כאב צרוב עמוק ומשמעותי נותר לנצח. לכן אני בוכה. ויש בכי בכי מתוך אושר אבוד בלתי מסופק בכי תינוק בלתי מוסבר בכי מכאב פיזי בכי מר על מי שלא שרד אך בכי הוא בכי הוא בכי. כואב לי לבכות כואב לי לדעת כואב לי לראות כואב לי לשמוע כואב לי הכואב. אני בוכה ולא לעיתים רחוקות בעמידה, בישיבה, בשכיבה ואפילו בנהיגה. כיצד תדעי שכואב לי? אין לי מתכון ואם תרצי לדעת "את הנכון" אולי קרבה נפשית חברות אמיתית היא הפתרון.

אסקורט

New member
אין כמוך...

אני מקווה שיש לך רק בנים והרבה כי העולם (וכמובן נשים) זקוק לעוד הרבה גברים כמוך... אגב אם אתה מסוגל להגיד שכואב לך, אז האישה שאיתך לא צריכה למצוא דרך כדי לנחש שכואב לך, כי היא תדע זאת ממך... חיבוק חם של אמא לילד שכואב לו ולא משנה בגלל מה: דבר קטן כגדול, אסקורט

אלמרה

New member
תודה אכן שלושה בנים נולדו לי...

ונותרו רק שניים אבל גם שלושה היו לא הרבה. אמרתי אודות הבכי שלי על אבדן של יקר לי "בכי מר על מי שלא שרד" כי בכי הוא בכי, לעדי עד. היום, כבר ללא דמעות ללא צורך בניגובן ואף פעם לא בהישענות על אחר כתוצאה מהאבדן. אשר לאישה שתהיה איתי ברור לי וודאי שלא ידרש ניחוש, לא מילה, פשוט "רואים עלי" ולכשתימצא ותהייה "אישהתי", לכאביי אומר: די. "אישהתי": האישה שאיתי, ללא הבעלות המרומזת ב"אישתי".

s h o o s h a

New member
"כיצד תדעי שכואב לי?"

אמרת והקדמת אותי ובכל זאת, במקרה זה לא יכולה סתם לשתוק ולהצטרף לאמירה אלא חייבת לומר אותה בעצמי זו שאתך, שתהיה קרובה ללבך, לנפשך, שתדע אותך היא תרגיש בלי מילים ומעבר ל'להרגיש' היא גם תחלוק אותו אתך כדי להקל עליך כמו בשיר "אדבר אתך" מילים: רחל שפירא כשאתה חיוור מצער מתחפר בשתיקתך תן לי לדבר אליך וללכת בין צלליך להיות אתך

אלמרה

New member
שיר האהבה האולטימטיבי?

אולי היפה ביותר אולי הטוב מכולם הכי משמעותי הכי קצר בו מילה אחת אם מותר: "בוא" YYY UUU כמה אני ממתין לשיר הזה....

אסקורט כפרה...........

בעניין הפרוסטטה , זו היתה הערה לגברים. אבל במקרה כמו שלך,לא צריך הסברים. לא נורא,גם אצלי זה התחיל ככה.

משה727

New member
אני כן אמרתי

היתה לי תקופה פעם ממש קשה שכל הזמן הייתי אומר לחברה שלי שכואב לי אבל יצאתי בחור רגיש מה שגורם לי להיפגע הרבה

אלמרה

New member
../images/Emo140.gifברוך בואך משה727

אל תאמר נואש ואל תשים לב לתווית "בחור רגיש" או "חנון" וכיו"ב, העלולה להיות מנת חלקך בשל היותך איש, גבר-גבר. כמובן שצריך להיות כן ואמיתי ולא "כל הזמן" להגיד "כואב לי" ותשמע לי אל תשתמש בתרוץ "כאב ביצים" כאמצעי סחיטה לקבלת אתה יודע מה...

N D R

New member
אתמול כאב לי

היום כאב לי ובטח עוד יכאב לי! (ריגשית כמובן) ומדי פעם אני מקרין גם ליד נשים. הן רואות אם באותו השנייה הן אינן ממצמצות.

אסקורט

New member
רוצה לחלוק פרטים?

אולי נצליח ביחד לנגב את הדמעות ולמצוא נחמה לצד הנשי שלך וכיוון פעולה מעשי לצד הגברי שלך?

R a c h e li

New member
מתערבת טיפה.....

ולמה את חושבת שכשכואב יש צורך בדמעות
בגלל תגובה כמו ששלך...... הרבה גברים מעדיפים....לא לחשוף את ריגשותיהם.... רחלי רק טיפה....

אסקורט

New member
לא הבנתי מה בתגובה שלי גורם לדעתך

לגברים לא לחשוף את רגשותיהם. אשמח להסבר.

למעלה