שאלה: איך יודעים שלגבר כואב???

רות 2

New member
אף אחד לא מצפה ממך

להכריח עצמך לעשות סקס או לתת זכויות על גופך..אל תקציני שוב כניראה שכזוג אתם במשבר, ואם כבר את נחרצות אומרת "אני לא יכולה ולא רוצה לפתור את הבעיות עם בעלי"... אז ברור שסקס ונתינה רגשית עברו למשכן אחר... הכישלון הוא של שניכם!! ... תמיד יהיה אחד שהוא הקטליזטור שהמריץ ועשה , כל מה שניתן(לפחות בעיני השני) לפרק את החבילה.. ואחד שלא עשה כלום למען הצלת הנישואין... סקס הוא לא פיטרון, סקס יכול להיות כלי שמקרב אינטימית ששובר את הקרח.. על אותו משקל של שיחות.. שיכולים לקרב ואו להרחיק... הכל מתחיל בלבדוק עם עצמך קודם איפוא "התרומה" שלך לשיברוןוהקרע והאם יש מספיק רצון לאחות את הקרע....

אש אש

New member
../images/Emo4.gifסקס זה לא רק הנאה!!!!!!!!../images/Emo4.gif

סקס זה גם אהבה במקרה שלך כנשואה לא מבינה את הנשים שחושבות שאנחנו חכמות יותר רגישות יותר מבינות יותר ערמומיות יותר חזקות יותר ראבבאק אז תתחילו לעשות גם יותר לקום לתינוק? קמתי לארבעה תינוקות ולא אמרתי לא לסקס אז את שונה ...סבבי אבל את נשמעת כל כך כועסת "לא אתן לא זכות על גופי" וואוו מאיפה הבאת את זה? יש גם דרכים יפות לדחות את הגבר עם חיוך,ולחזור ברגע שיתאים גם לך אבל כשיש חיוך,נישמר החשק.

אש אש

New member
טוב אז דיברתי שטויות../images/Emo151.gif

קוראת עוד ומבינה שאת בכלל לא רוצה אותו ובעד לפרק את החבילה כל שתבחרי בהצלחה.

אלמרה

New member
../images/Emo140.gifברוך הבא פרידמן ניר

תגבורת גברית כאן נחוצה מזמן.

goldyboy

New member
גברים אל קהים רגשית

להיפך, היום הגבר הניו אייג'י זה גבר שלא מתבייש לבכות, ולא מתבייש להראות רגשות (לפעמים גם זה מוגזם). נכון שיש עדיין הרגשה כאליו מצפים מאתנו להיות חזקים, להיות גברים, אבל היום זה הולך ופוחת. איך רואים שכואב לגבר? מסתכלים לו בעיניים. העיניים לא משקרות. אפשר לעשות פוקר פייס כמה שרוצים, ולשחק אותה "הכל בסדר" עד מחר. מבט אחד בעיניים ויודעים הכל. ויש עוד דרך לדעת: לשאול. יש כמה דברים שכתבתי על זה בבלוג שלי, ואחד מהם הוא הרשומה הזאת, ואתם מוזמנים לקרוא.

אלמרה

New member
../images/Emo140.gif ברוך הבא Goldboy

אני מקדם אותך בברכה על הצטרפותך ונשמח כולנו כאן לשמוע מחוויותיך ונסיונך האישיים.

למעלה