טל,ערב טוב
תודה,הייתי היום בטיול מנגל בעמק האלה,בדרך לירושלים. לא יודע אם למנגל יש אופי של טיול,אבל מידי פעם,לא הרבה,אני מתרענן. אני אדם סולידי,שמעדיף יותר את הבילויים הביתיים בחיק המשפחה,האוכל, העיתונים של סוף השבוע,ילד,טלויזיה,ואינטרנט,ועוד... אבל הפתיל שלי קצר,ואני בורח מידי פעם החוצה,גם אם זה ממש לבד... קראי את תחילת השירשור,וכתבתי שם שהכעס הוא משרת,פונקציה. הכעס,כפי שהוא נתפס אצלי,הוא מנגנון,כמו מנגנון הפחד וכו... כל מה שנמצא אצלי בגוף ובנשמה,הוא לא מיתר,כולל הכעסים שלי,שגם משרתים אותי. ניקח לדוגמא את הרמת הקול על הילד,שנובע מכעס,או את המילים שאני מפנה רק למיקרים של כעס,וזאת בכדי שידעו שאני כועס. איך תרימי מעט את הקול,בלי לכעוס? אני לא מסוגל להרים אפילו טיפ טיפה את הקול שלי,בלי שאכעס,ולכן הכעס הוא מנגנון שבעצם קיומו,הוא מנחה אותי מה לאמר,ואיך לאמר. לגבי כל השאר,כאבי בטן,כאבי ראש,ועוד תסמינים,לכך יש לדעתי פתרונות מיוחדים,שמי שמודע לעצמו,ברמת תודעה גבוהה יחסית,יכול לנטרל את אותם כעסים מזיקים,ולכך יש כל מיני טכניקות... איך מזג האויר אצלך? כאן כבר כמעט התחיל הקיץ,והוא אוטוטו מפתח,ענייון של שבוע שבועיים, אבל אני קונה את מזג האויר שהיה היום לתמיד... ערב טוב.