שאלה בנוגע לפורום...

edlessme

New member
שאלה בנוגע לפורום...

יש איזו דרך לעשות פה איזה הד קאונט? כאילו.. אני רואה שהפורום גדל נורא מאז שהתחלתי להיכנס לכאן (לפני איזה חודש? שניים? שלושה?)? ופשוט.. היה נחמד לדעת כמה אנשים קטנים כאלה----> יש פה ואגב... הסקר! חייבים להחליף אותו כבר!! אררררררר... מה שמביא אותי לשאלה הבאה.. מה קורה עם ההכתרה של meandmeandme למלך הפורום?

או שאולי פשוט...

כל אחד ישרשר פה את השם שלו, ויספר על עצמו קצת...ובסוף פשוט נספור? זאת תהיה אחלה דרך להכיר פה את כולם, בעיקר את החדשים (מצביע על עצמי ומחייך:) אוקי, אז קוראים לי אורן, אני ממושב נידח, פינק פלויד זוהי ללא ספק הלהקה האהובה עלי, אני אוהב גם את הדורז, לד זפלין, פורקיופיין טרי (להקה שאף אחד לא מכיר אבל היא פשוט כל כך טובה...:) מתעב ביטלס - ואם אני כבר מזכיר אותם, יש תיאוריה כזאת שאומרת שמי שאוהב פינק פלויד לא כל כך מחבב את הביטלס במילים עדינות. אפשר גם להגיד שהם די מנוגדות... מה אתם אומרים? אם כבר עושים האד קאונטינג אז שכל אחד יגיד אם הוא אוהב את הביטלס ונראה אם זה נכון, סבבה? :))

pink floydror

New member
אז ככה..

קודם כל שתדע, שלפינק פלויד עצמם הייתה הערצה גלויה לביטלס.. ועכשיו קצת על עצמי..: קודם כל..פינק פלויד ומוזיקה (אבל הרבה פינק פלויד) זה בעיקר החיים שלי.. אני דרור, גר גם כן באיזור שבטח רובכם לא מכירים, בקעת הירדן.. גיטריסט...בן 15 וחצי...וזהו?! אה כן ולהקות אחרות: לד זפלין, גאנס אנד רוזס ועוד כל מיני שלא עולות בראש..

Nir of GondoliN

New member
שתי שטויות בהודעה אחת!

אחת שאף אחד לא מכיר את עץ הקיפוד או פורקיופיין טרי והשטות השניה היא על הביטלס. אבל אני סולח לך. אממ אני חושב שאתה חדש אז ברוך הבא. את עצמי הצגתי פעמים רבות מספור!

OzzzzzY

New member
מה הקשר?!?

אני אוהב גם את פינק פלויד וגם את הביטלס , אומנם לא באותה מידה , אבל אוהב את שתי הלהקות...ואני מכיר עוד מלא שאוהבים את שתי הלהקות הללו יחד...

../images/Emo26.gif../images/Emo66.gif

אני רז, בת 14 וחצי, נוטה ל-15.
כמובן שאני אוהבת את פינק פלויד. האלבום שלהם שאני הכי אוהבת זה wish you were here. פינק פלויד זה (בערך) להקת הרוק שאני הכי אוהבת. כי זה יותר שירים בודדים, הם זה ממש כל השירים.
אני שונאת מוזיקה מזרחית. בעעע
אין לי בעייה עם הביטלס, בכלל לא. אממממ... עוד? תשאלו...

arbit

New member
אני יוני,אני בן 14 וחצי,

אני לומד גיטרה קלאסית כמעט שנה ועומד לעבור לגיטרה חשמלית(אשמח לשמוע הצעות לגבי איזה גיטרה לקנות),להקות אחרות שאני אוהב הן:לד זפלין,גאנס נ' רוזס והביטלס(כן,הביטלס)

ThePiper

New member
קצת עלי.

אני גם בת 14 וחצי שנוטה ל-15. פינק פלויד היא כבר לא הלהקה האהובה עלי, אך תודות לבארט אני עדיין מקשיבה להם. אני חולללללההה על לד זפלין, ג'ת'רו טאל, ואן דר גראאף ג'נרטור, דיפרפל, קרוסבי, סטילס, נאש אנד יאנג, יס, הדלתות ועוד.... גם אני לא מחבבת ממש את הביטלס.

PINK FLOYD FAN

New member
אני מגל ואני בן 14

אני מאזור השרון המוזיקה זאת החיים שלי אני שרוף על פינק פלויד אוהב לד זפלין קווין ודייר סטרייטס אני ממש לא אוהב ביטלס ואני מנגן על גיטרה קלאסית וחשמלית (למדתי לבד בלי לדעת תווים) יש לי אוסף די גדול של קלטות פינק פלוייד אוסף תמונות על הקיר וכמה פוסטרים ושרשרת

Marmaduke

New member
זה הכל תלוי..

בעיקרון לכל אחד נוחה גיטרה אחרת.. מה התקציב שלך ..? אני ימליץ בכיף.. אני ברמת העיקרון מציע לך לקנות פנדר סטרטוקסטר יד שניה.. אבל שוב הכל תלוי בתקציב..

dark spy

New member
בשאלות כאלה עדיף לפנות לפורום

כלי נגינה ונגנים... זה פורום גיטריסטים-באסיסטים במסווה... שם יענו לך ברצון... אגב, אני לא מעריץ שלהם... שמעתי שיר אחד בחיים שלי (שאני מאוד אוהב-is there any body out there) אז... אל תספרו אותי

פאק..

כתבתי כאן הודעה והיא נמחקה לי.. הקיצור.. אני נראהל י הכי גדולה כאן, אני ממש מרגישה כמו אמא אווזה.. אני עוד מעט, ממש אוטוטו בת 20.. ואני חיילת [לצערי..] מאשדוד, [כמו שרובכם בטח כבר יודעים.. מתיכנון המפגש הלא ידוע..] ממ..מוזיקה? בערך תמצית החיים לפרט? פינק פלויד, קינג קרימזון, 'ה-מי', פרל ג'אם,טורי איימוס, צ'ילי פפרז,היהודים, דנה ברגר, רדיוהד, דה קולינג, טראויס, דורז, זפלין, רולינג סטונס, מוניקה סקס, אלאניס מוריסט, ג'ניס ג'ופלין, ג'וני מיטשל.. אוי ווי לי, אני מרגישה שאני מערבבת פה על ימין ועל שמאל.. אבל ככה זה באמת אצלי, אז אני מקווה שהבנתם את הרעיו ואם יש עוד שאלות.. אז תשאלו
ממ..זהו נראה לי שיהיה שבוע טוף

את מרגישה כמו אמא? תכף תרגישי אחרת

אני בן 40. אני קניתי את החומה ביום הראשון שהתקליט הופיע ב 1979 ,תקליט ויניל,לא דיסק,ב"אלגרו" בשינקין שכבר לא קיימת ומאד אוהב את הביטלס המאוחרים (סרגנט פפר ,הלבן,let it be )ולמה צריך להיות מצב שמי שאוהב פינק פלויד לא יאהב ביטלס? לוסי אין דה סקקי ו a day in life לא מבשרים את התחלת הפסיכודליה של סוף שנות ה 60,שסיד בארט ופינק פלויד בהתחלה היו חלק חשוב בה?

איזה כיף אני כבר לא הכי זקן ../images/Emo13.gif

לצורך הגילוי הנאות בגיל אני בדיוק בין שניכם. סרג'נט פפר וריבולבר לא מבשרים את התחלת הפסיכדליה, את זה עשו היארדבירדס הבריטים והבירדס האמריקאים, שנתיים קודם בערך, הביטלאות עשו מה שאפשר לכנות פסיכדליה קלה, פינק פלוייד עשו משהו אחר לגמרי, גם הביטלס וגם פ"פ לפחות בתקופה המוקדמת שלהם אהובים עלי מאוד וגם אני לא מבין למה שמישהו שאוהב את פ"פ לא יאהב את הביטלס, ואגב גפ אני קניתי את החומה בערך ביום שיצא, וגם אני קניתי אותה בחנות מיתולוגית שכבר לא קיימת.

Marmaduke

New member
אז..

אני איתי כמעט בן 18.. אני משוגע על הביטלס.. ופורקיופיין טרי הם פשוט מדהימים!!!! אני בשוק מעצמי שלא הלכתי להופעה שלהם לפני שנתיים...אוף!!! בקיצור אני אוהב את כל מה שטלי הזכירה בנוסף להמון פסיכודליה.. ozric tentacles, genesis, king crimson, ועוד המון.. אבל ברגע זה ממש אני הכי אוהב פינק פלויד ללא ספק..הם נתנו לי הכי הרבה מכולם! ואגב אם מישהו אוהב ממש את פורקיופיין טרי אז יש דיסק שנקרא love death and mussolini שאני ממש לא מצליח להשיג..זה היחיד שאין לי עד כה..

אוקי, אני אבהיר את עצמי...

בקשר לביטלס - זו סתם תיאוריה ששמעתי ושנכונה לגבי... רק רציתי לבדוק אם היא נכונה לגבי עוד אנשים....כנראה שלא :) פורקיופיין טרי היא אכן אחד הלהקות הטובות ביותר שאני מכיר, לא עובר יום שאני לא שומע אותם...אני נורא אוהב אותם. פשוט אמרתי שאף אחד לא מכיר אותם, בגלל שפשוט ממש לא הרבה אנשים בארץ שמעו עליהם...מכל הביצפר שלי, אני היחיד שמכיר אותם לצערי הרב... אבל אני עובד על זה...צרבתי כמה דיסקים שלהם ואני מעביר בין חברים שלי בתקווה שהם יקנו את הדיסקים שאין לי ואז אני אוכל לקחת להם...:)) שלכת - אף פעם לא אמרתי שום דבר רע עליהם, אני נורא אוהב אותם...אבל פשוט אני מכיר רק עוד בן אדם אחד (שהכיר לי אותם) שמכירים אותם..

למעלה