לא אישי, אבל בכל זאת תגובה ../images/Emo13.gif
(באמת שאני לא הופכת את זה לאישי, אני רק מביעה את דעתי... אין כאן שומדבר נגדך אישית אלא הדעה שלי בכלליות, והיא לא נוגעת אליך ספציפית) "אני לא קונה דיסקים מקוריים חוץ מדיסקים של פינק פלויד, כי אני יודע שאני אשמע את הדיסק כמה חודשים ואז הוא ימאס עלי" הרגת אותי במשפט הזה למה שכל דיסק של להקה אחרת ימאס עליך אחרי כמה חודשים ופינק פלויד לא? אוקיי, גם אני אוהבת את פינק פלויד, אבל אני לא חושבת שהעובדה הזאת תגרום לדיסק של המודי בלוז או של ג'ת'רו טאל או של יס או של קינג קרימזון או של ג'ניס או של הדורז או של כל אמן אחר להמאס עליי תוך כמה חודשים. למה שכל דיסק של כל אמן אחר ימאס עליך? אתה באמת חושב שעם כל האהבה שלך לפורקיופיין טרי - עוד חודש זה נגמר, זהו? יש איזה תאריך תפוגה לדיסקים שלא שמעתי עליו? כל היופי באמנים האלה, בדורז ובג''תרו ובקינג קרימזון וביס ובג'נסיס ובג'ניס ג'ופלין ובהנדריקס ובלד זפלין - זה שהם לא נמאסים. הם לא נמאסו בסיקסטיז ולא בסבנטיז ולא באייטיז ולא בניינטיז, ואם הם שרדו עד עכשיו - הם גם לא ימאסו בעשר השנים הבאות. לקנות דיסק זה הרבה יותר ייחודי מלצרוב אותו. אני חשובת שזה פשע שמדביקים למוזיקה מחיר, זה רק גורם לתופעת המסחור ולהפיכת המוזיקה לתעשיה. פינק פלויד מספיק עשירים עכשיו ואין הצדקה למכור דיסק שלהם ב-90 ש"ח. אם כבר אז את גרוניך צריך למכור ב-90 ש"ח, ולא ב-30. אבל מה לעשות, אלה המחירים. אז אני עובדת וחוסכת וקונה דיסק, ופותחת את האריזה ושמה אותו במערכת ומסתכלת בחוברת ומקשיבה למוזיקה, וזו חוויה אחרת לגמרי מלהוציא את הדיסק מהצורב אחרי ששמעת את הטראקים במחשב עשרים פעמים לפני כן. ורק שתדע שהעובדה שהמוזיקה שאתה מקשיב לה היא לא חדשה כ"כ אומרת שהמחירים בד"כ נעים בין 30 ל-70 ש"ח, ולא יותר (במקרים מסויימים כן). אני לא מבקשת ממך להתפשר על שומדבר, מצידי תצרוב כמה שאתה רוצה ותעשה מה שבא לך, אבל - זה לא חוקי, ולכן לא מדברים על זה פה.