שאלה בנוגע לפורום...

Norweign Wood

New member
אני תמר

בת 15 מרעננה. ניגנתי על חצוצרה שנתיים וחצי ועכשיו לומדת על גיטרה (קלאסית), אבל אני ממש גרועה בזה
את פינק פלויד הכרתי לפני שנה וככל שעובר הזמן אני פשוט אוהבת אותם יותר... :) חוצמזה אני גם שומעת את הדורז, טורי איימוס, לד זפלין, סאונדגרדן ועוד ועוד. אה, וגם את הביטלס

annagr

New member
גם אני אספר קצת על עצמי

אני בת 13 וחצי בערך מאשדוד אוהבת פינק פלויד וגאנס נ רוסס וזהו (אני לא מבינה למה אמרו שיש פה ככ הרבה מאשדוד? עד עכשיו ראיתי רק 3אנשים בערך)

OzzzzzY

New member
זאת כבר לא ממש עיר קטנה...

אשדוד היא העיר החמישית בגודלה בישראל , לא? ויותר ממתאים אלף תושבים...זאת לא ממש עיר קטנה (במונחים של ישראל)...

Miss CB

New member
גמני גמני ../images/Emo13.gif

אממ טלי, 15 כמעט..., רעננה, מה עוד? אה, מתה על הביטלז. ולא נראה לי שיש קשר בקטע של האנשים שאוהבים פ"פ
שונאים ביטלז או משו. שני סגנונות שונים לגמרי. קיצר... שומעת גם פוליס, דייר סטרייטס, קצת ביץ' בויז, קצת הרבה ג'ורג' האריסון (קריירת סולו יענו...), קצת איגלז וכו' וכו' - קצת מהכל. מנגנת על גיטרה שנה וחצי וקצת, ו... זהו

lior efi

New member
רק על עצמי לספר ידעתי...

אני ליאור, ולא אפי, זה סתם שם חיבה כזה, מי שמכיר את "איפה אפי?" לא משנה! אני גם מאשדוד, ככה שזה כבר 5 לא? גם מנגן על גיטרה, כבר 4 שנים! אבל עוד לא התקדמתי לחשמלית, נשארתי באקוסטית, אין תקציב! אבל אני מסתדר! חוללללללללההההה פינק פלויד ומוסיקה בכלל, אני כל מה שנשמע טוב, אבל בעיקר את הרוק הקלאסי! אוהב גם את הביטלס, דייר סטרייטס, רולינג סטונס, לד זפלין, ג'ניס ג'ופלין, בוב דילן, פיקסיז, קלאש, ספרינגסטין,איירוסמית', גאנז אנד רוזס,ג'ימי הנדריקס, קווין, אלטון ג'ון, דייויד בואי ועוד...... אני בחור מגוון! כמובן גם רוק ישראלי או סתם מוסיקה עברית משובחת!

annagr

New member
לא חמש, ארבע

אתה, thepiper, החיילת ואני אין יותר אף אחד, נכון?

Marmaduke

New member
הלו הלו!!

מה זה פה.??...גם אני מאשדוד...החבוב צדק אנחנו חמש!

fishroy

New member
עכשיו תורי...

שלום קוראים לי רועי, גר באריאל ואני מכור לפינק פלויד. אני לא כותב ממש הרבה בפורום אבל מידי פעם מבקר פה כדי להתעדכן. כמו רוב האנשים אני גם כן שומע את אותם הלהקות: לד זפלין דיפ פרפל קינג קרימזון ריינבו ג'ימי הנדריקס דורס ועוד כמה ששכחתי להזכיר. זהו פחות או יותר...

PINK FLOYD FAN

New member
וואי לאונרד כהןן איזה טוב הואאאא

הוא ממש נמוין יש לי את האוסף שלו

edlessme

New member
תגיד שניה...

איך הוא באמת? יש לי חבר שדי מתלהב ממנו... כאילו... הוא בסיגנון של זאפה (פיכס!) או.. מה? אני פשוט לא מכיר אותו ואני רוצה לדעת אם שווה... להשקיע...

כל קשר בין כהן לזאפה

הוא הרבה פחות ממקרי, אבל להגיד פיכס על זאפה, נו באמת... ואגב לאונרד כהן, הוא משורר ענק, בזה בערך גם מסתכם הקשר בינו לבין זאפה.

edlessme

New member
לא עניתם על השאלה שלי...

ובקשר לזאפה... אני שמעתי איזה 10 שירים שלו אצל חבר שלי ואני פשוט.. לא יודע... לא התחברתי כל כך...

לאונרד כהן מעולה

ובקשר לזפה, לאיש יש קרוב ל 90 אלבומים קצת קשה להתרשם מ 10 שירים, מה עוד שהחומר שלו זה לא משהו שמתחברים אליו בשמיעה ראשונה

ThePiper

New member
חכה...

צריך סבלנות עצומה לזאפא, לא רק שהוא הוציא מליון ומשהו אלבומים, אלא הסגנון המוזיקלי שלו מגוון נורא. השיר שאולי גרם לי יותר מכל להתחבר אליו ולהכיר בגאונותו הוא: (שכחתי איך קוראים לו) שיר הקיא, ככה אני קוראת לו אבל זה שיר של פחות מדקה אם אני לא טועה ופשוט שומעים שמה חבורת נערים מדברים על הקיא שחבר שלהם פלט הרגע. נשמע מגעיל, נכון, אבל גאוני! זהו פרנצ'סקו זאפא. ובתמונה, הוא מראה בדיוק מה הוא חושב על כולנו (ואהה.. אל תשכחו לקבל חוות דעת נוספת בקשר אליו
) =>

למעלה