שאלה בנוגע לפורום...

בערך כמו

שפינק פלוייד זה קינג קרימזון בלי מלוטרון (ולפעמים עם זמרות ליווי) אני מת על דילן, ויש משהו בסגנון הכללי של השנים (דילן שינה סגנונות 4 פעמים בקרירה אבל שיהיה נגיד שיש דבר כזה) אבל הם דומים רק למי שמכיר אותם הכרות שיטחית.

נימרודל

New member
אני בהחלט חושבת

שכדאי להשקיע באיזה אוסף של לאונרד כהן, יש לו קול מדהים, הוא כותב מצויין, בהתחלה לא אהבתי את זה בכלל בפעם הראשונה ששמעתי את זה זה היה מוקדם בבוקר כשאני והמשפחה שלי התארגנו לטיול שלנו בן יומיים בצפון, אבל מאחר וכל נסיעה שהיתה לנו באוטו אח שלי מייד שם את הדיסק שלו כבר מתתי על הדיסק, למדתי את המילים של השירים שאח שלי שם הכי הרבה בערך תוך יומיים (היומיים של הטיול זאתומרת) ואח שלי שאל אותי איך, והסתכל עלי כמו משוגעת. אחלה זמר אחלה יוצר, כדאי להשקיע.

נימרודל

New member
שלום שלום.

אז אני עידית, בת 13 מתל אביב, היחידה מתל אביב פה? נו טוב עיר של אנשים נבובים, אני אוהבת המון דברים ועוד שמתי עין על כל מני דיסקים של אח שלי, שכל מה ששמעתי בחיים שלי זה מהדיסקים שלו: פינק פלויד, מטאליקה, איירון מיידן, קינג קרימזון, ג'ת'רו טאל, ג'נסיס, יס, המודי בלוז, לאונרד כוהן וזהו בערך... אני לא מנגנת על שומדבר אבל אני במקהלה, בקול מצו-סופראן, שזה קצת נמוך יותר מסופראן. אנחנו לומדים מוסיקה קלאסית בעיקר, קצת ג'אז, וזהו בערך. אני אוהבת לקרוא ולראות טלויזיה ועל המחשב, בלה בלה בלה, אני דווקא אוהבת את הביטלס, כל המוסיקה שאני שומעת התחילה מהביטלס. כך שאני כבר בקושי שומעת כי המנגינות שלהם כבר קצת פשוטות מדי וזה דיי 'בסיסי' בוא נקרא לזה ככה אבל מדי פעם שאני רוצה להיזכר בימים עברו אני שומעת קצת. ואני עדיין יודעת את המילים של השירים שלהם בעל פה. חיחיח אני אף פעם לא שוחכת מילים של שירים.

edlessme

New member
מי הפראייר שיספור?

טוב.. אבל ברוח הסטיה של ההודעה הזאת מהמטרה הראשונית שלה...אז ככה: אני עדן הידוע גם כלודייוג (השם מישפחה מזכיר...למישהוא...) בקרב אנשים מסויימים... דר לי בשוהם שזה חור ליד נתב"ג... מוזמנים לקפוץ לפני טיסה לחו"ל... בן 17 כבר שלושה ימים! מקשיב לכל מיני דברים שהעלו פה.. בנוסף לזה גם לגזוז..ברגע זה ממש (דיסק שהחלפתי מהדיסק של עידן טייכל שקיבלתי לפני שלושה ימים...), כוורת, מייק אולדפילד.. ועוד...

PussyHell

New member
שמי דנה

ואני בת 14.5, מפציעה פה ושם לביקורים בפורום, לשלוח את קרני-השמש שלי. מנגנת על גיטרות עד זוב דם. קונה בקרוב גיטרת קורט בת זונה בת 15
. אוהבת את יזהר אשדות,חמי רודנר, ברי סחרוף, לד זפלין, רד הוט צ'ילי פפרז, ג'ניס ג'ופלין, ג'ואן באזז ועוד המון דברים...פתוחה לכל סוג מוזיקה איכותית.

אני ג'ן, די חדשה

בת 15 וחצי מנתניה. בתהליכים של למידה לנגן על גיטרה :) אני אוהבת את פינק פלויד (איך לא :) היהודים, נייטוויש, סיסטם אוף אה דאון, נירוונה לפעמים, הקרנבריז, ועוד כל מני :) כמו שאתם רואים, טעם די מגוון :)) לצערי אני לא כל כך מכירה יותר להקות שעושות רוק פסיכדלי... אבל אני מקווה להכיר.

שלום

נעים מאוד נפלא לקרוא פה על כולם. אני אור ואני בת 14 ומשו מטבעון. מנגנת על תופים ואוהבת....ג'אז, בלוז, קצת ג'נסיס, ת'יאטר אוף טראג'די, בוב מארלי, לד זפלין, משינה, מוניקה סקס, מתי כספי, יס, צ'ילי פפרז, וביטלס הם אחלה!! ועוד.... פינק פלויד וסיד בארט הכי השפיעו עלי. וזהו....

למעלה