אימון לחזרה בתשובה: רעיון חיובי ../images/Emo13.gif
אני לא טוען שיש בידי איזושהי תורה. לא תורת סוד, לא תורת אימון אישי, לא תורת הבנת האדם, לא תורת תהליכים חברתיים - פשוט שום תורה בכלל. תראה, כיון שהרקע שלי הוא חרדי, נושא החזרה בתשובה לא כל כך מבהיל אותי. אני יכול להבין מה אתה מנסה לומר מתוך ההתנהלות של רבים וטובים בעניין החזרה בתשובה, ולכן - אתייחס לנקודה שציינת, ברשותך. מחשבות טובות וחיוביות אינן מעניינו של אימון, ובכנות גם אותי לא כל כך מעניינות. רצוי, נהדר - הם ביטויים שאני מייחס לדברים אחרים - ממש לא למחשבות טובות וחיוביות. אני לא רוצה לשכנע אף אחד לחשוב בצורה חיובית. (במיוחד לא בצורה בה משמש הביטוי "חשיבה חיובית" במקומותינו). מי שמבין את עיקרון המשיכה ואת הקשר שלו למציאות היום, יכול לפעול מתוך התובנות הללו היום. מי שיבין את עיקרון המשיכה ואת הקשר שלו למציאות מחר, יוכל לפעול מתוך התובנות הללו מחר. מי שלא יבין את עיקרון המשיכה ואת הקשר שלו למציאות, לא יוכל לפעול מתוך התובנות הללו. אני, באופן אישי, חושב שזהו עוד ארגז כלים ולא יותר מזה. ההתלהבות סביב העניין מאד מעניינת אותי (אני נתקל מדי פעם במספרים - זה מעניין כמעט כמו התופעה של הרי פוטר), וזהו.