.
"הם בדקו אם קיימים רצפים כאלה בבנק הרצפים הקיימים. הם לא מצאו שום התאמה לגן כלשהו, ומכאן שמדבר בגן המקורי של היצור שנכחד. פשוט מאוד."
- כל כך פשוט. אם היית עושה פעם התאמת רצפים אולי לא היית חושב שזה כל כך פשוט. אם היית יודע משהו על התאמות רצפים אולי היית חושב שזה לא פשוט כלל וכלל. אבל לאדם שלא ראה מעבדה בחיים שלו זה באמת נראה פשוט.
"זו לא סתם טענה שמישהו המציא אלא טענה שנבחנה במעבדה. ועוד באה מאבולוציונסטים עצמם. כך שזה די מצחיק לטעון שיש כאן איזה מניע סמוי."
- אתה אולי שכחת שאני מסכים איתם לגמרי. אני לא יודע איזה "מניע סמוי" אתה מוצא בדבריהם, אבל אני אישית חושב שהם צודקים. אני אפילו לא מפסיק לחשוב שהם צודקים כשהם מדברים על אבולוציה, אבל אתה כרגיל מתעלם מכל החלקים הללו.
"האם אתה מסכים שגיל כדור הארץ מוטל בספק ואינו מהווה עובדה של ממש? לאור המחקרים הנ'ל, ובהנחה שאתה מקבל את המחקר המדעי,"
- אתה שוב עושה פה את התרגיל המעייף של להביא מחלוקת מדעית ולטעון שבגלל שהם לא מסכימים זה עם זה, שניהם טועים.
הטכניקה הזו של הטלת ספק אוטומטית ותמידית בכל מה שלא מוצא חן בעיניך, וקבלה של כל מה שכן מתאים לך, היא זו שבגללה כל כך משעמם בסופו של דבר להתווכח איתך. אתה מתחיל בהצהרות מרשימות נורא, וניתן לחשוב שאולי הפעם תגיד משהו עם בשר...אבל בסופו של דבר זה תמיד מסתכם ב" הנה מדען אחד שיש לו ביקורת על הממצאים של המדען השני, אז יש ספק מסויים בנוגע לממצאים, אז זו לא עובדה בטוחה במאת האחוזים", וקיומו של המתכנן התבוני שאתה מצייר נאחז בשיירי הספקות האלה המוטלים בצידי המדע כמו חתול אשפתות שמתקיים משיירי מזון.