שאלה לאתיאיסטים.

אתה נהדר.

"הבנת הניקרא? אתה פשוט לא קולט, השאלה היא האם אתה עושה את זה בכוונה, או שאתה פשוט כזה? אני לא הולך להסות להסביר את זה בפעם החמישית, אין טעם ואין לי זמן." מקסים. "השיטות והתפיסות לא היו מהסוג של >תוך התבססות על עקרונות אובייקטיביים והכרוך בתצפית שיטתית בתופעות." אני מניח שלאונרדו דה וינצ'י (אתה יודע במי מדובר? ) לא עסק במחקר מדעי הכרוך בניסויים ותצפיות שיטתיות בתופעות אלא פשוט הגה את כל רעיונותיו בשעה שישן. או פיתגורס,המתמטיקאי והוגה הדעות הנודע (נכון, זה עם הנוסחה) חלם על נפלאות העולם בשנתו , ובמהלך היום הקיא את כל ידיעותיו על הדף מבלי לערוך ניסוי אחד בודד. זה " תוך התבססות על עקרונות אובייקטיביים והכרוך בתצפית שיטתית בתופעות." " מגדיר מדע באופן כללי . והוא אינו כלול בזה " השיטות והתפיסות לא היו מהסוג של" אלא להפך. איך קוראים לזה ? הבנת הנקרא? ציפור "זה יכול להיות הפרכה לאבולוציה!" לא, זה יכול להיות מסמך היסטוריוני חביב ומרתק. "דוע לך באיזה שלב כבר רואים אור בוהק? מה אתה אוהב להגיד? עלבון לאינטליגנציה או משהו כזה?" לא, גלה לי נא, אני צמא לידע.(אל תטרח) "במקרה הטוב זאת יכולה להיות הזיה מסמים קשים, או חלום. מצד שני אנשים חולמים והוזים דברים שונים אז למה יש הסכמה על מודל אחד של "עולם המתים" אצל כל תרבות ותרבות?" ובמקרה הרע? תהייה מוצדקת,אולי אם היה "עולם מתים" על פי האמונה היהודית הקונוונציונלית היינו יכולים להשיב.. "כבר חוקרים את אלוהים? איפה?(אני לא מדבר על מחקר עקיף דרך אגב.)" אתה לא מדבר על מחקר עקיף דרך אגב? פשוט נהדר. "לא "מאמין" לא צריך. זה לא עניין מהותי." כמובן שלא. ">כשכתבתי באחת מתגובותיי כי ברובו נערך המחקר במישור הפילוסופי והפיסיקלי תיאורטי כתבת בתגובה :< עוד מקרה של ליקוי בהבנת הנקרא? או ששוב אתה מתעלם בכוונה ממה שכתבתי?" מרנין. >"אולי כדאי שאוניברסיטת בן גוריון תספר לך ? הרשם לתואר....< אולי אתה לא מבין את ההבדל בין "לימודי" פילוסופיה, למחקר פילוסופי? מסתבר שיש לך בקיאות רבה גם בעולם האקדמי. אולי אינך יודע ש"לימודי פילוסופיה", (כמו בכל תחום לימודים אקדמי אחר) נעשים בתואר הראשון והשני ? (לא כולל תזה הכרוכה גם במחקר ) ואולי אינך יודע מה פירוש המושג "תזה" ? או שאולי אינך יודע מה דרוש כדי להחזיק במשרת "דוקטור" מבלי להיזרק מהאוניברסיטה ? (מחקרים, מחקרים ועוד מחקרים) ואולי פשוט אינך מסוגל להבין מה כתוב בלינק שצירפתי ? אינטליגנציה אתיאיסטית. זאת אומרת, מחקר בפילוסופיה הוא כמו מחקר של שירה. נהדר,עוד משפט למסגור ותליה. אבל אני דווקא דיברתי על הדרך שבה פילוסופים חושבים על ה"תיאוריות" שלהם. האם הם עורכים בדיקות וניסויים בדרך אוביקטיבית? האם אפשר לבחון את הדרך שבעזרתה הם הגיעו למסקנותיהם? ואיך אפשר לקרוא לזה בכלל "מחקר"? אני חושב משמע אני קיים? אני אוכל עשב וחי בטונדרה משמע אני ממותה צימרית מתקופת הפליסטוקן"? אני בור שאינו מודע לבורותו, משמע אני מתבטא בחכמה. "כמה נמוך עוד אפשר לרדת.< נשמע כמו קמפיין של רשת כלבו." נראה כי אתה מבלה בכלבו לא מעט. "אני לא אשם שיש אנשים שלא מצייתים בעיוורון לדוגמה של הדת שלהם." טיעון מצוין. סיימתי את הדיון . אתה יכול להגיב, אתה יכול לבחור שלא להגיב. היה מרתק,מאלף, מעשיר ואינטליגנטי. להתראות ידידי

למעלה