שאלה לבנות הפורום...

שאלה לבנות הפורום...

סליחה גברברים יקרים הפעם השאלה לא מופנית אליכם..

בנות יקרות,האם חשבתן לעצמכן איך תהיה הפעם הראשונה
? איך יהיה בן הזוג
? האם הוא יתמוך ברגע הקריטי הזה ולמיטב הבנתי גם הלא נעים וקצת מדמם הזה?

אני האמת קצת לחוצה...מקווה שייקרה מתישהו,ומקווה שבן הזוג לא ילחץ כי אני כן יודעת למשל שאני לא אהיה עם מישהו במיטה אחרי חודש-חודשיים,יש מצב שייקח זמן ומקווה שהוא "יזרום" איתי בקצב שלי.

ולבנות המנוסות שיש פה (אם יש ) איך היה לכן? האם זה באמת לא נעים?ואם יש לכן עוד עצות אתן מוזמנות לייעץ

sanaya7

New member
אצלי היה נורא

לא רוצה להפחיד אותך, אבל זה לקח לו (ולי)שבועיים. והיה לי מלא דם. אבל מאוד מאוד רציתי לגמור עם זה, עם הבתולים שלי, היתי בת 22 וחצי והרגשתי שאני חייבת. את הבחור הכרתי שנה, אז הרגשתי איתו נוח. אבל היה לי קשה, כבר ממש רציתי ללכת לרופא נשים שיפתור לי את זה באופן כירורגי
מקווה בשבילך שיהיה לך קל, כי יש לי חברות שלא הרגישו בכלל, או היה טיפה כואב, וטיפה דימום. לכול אחד זה שונה. אצלי היה נורא, אבל זה לא אומר שאצלך יהיה ככה. בהצלחה!

niwo

New member
האם בפעם הראשונה

בנות אמורות לדמם?
אני לא בטוח. אם בנות מדממות זה לא אומר שלא הייתה הכנה מספיק טובה?

כשקרום הבתולים נקרע.. זה דימום.

לפעמים יותר, לפעמים פחות..
לפעמים יש בחורות שנולדות בלי אחד כזה בכלל או שהוא נקרע להן במהלך החיים ואז הן הרוויחו (או משהו כזה..)

הכנה או לא, אמור לדמם.

סליחה אם יישמע דוחה...

או מבהיל או לא יודעת מה..

מהי רמת הדימום? ומה זה אמור לדמם? הוא חייב לדמם? יש מצב שהוא לא?

אין לי שמץ, בכל זאת - בתולה.

"בקיאה" בחומר בגלל קורס ספציפי שאני לומדת שקשור לנשים...

אבל אני לא מאמינה שזה רמה כזאת של דימום סטייל מחזור.
קרום התולים הוא בעקרון רקמה עורית (עם חורים קטנים) וברגע של חדירה ביחסי מין הוא נקרע וזה יוצר סוג של פצע.. ומפה הדימום.

ושוב,זה תלוי באישה..

sanaya7

New member
את מדממת

לא הוא
אני דיממתי המון, אם מישהו היה רואה את הסדנים שלי היה חושב שרצחו מישהו. אבל כמו שאמרתי, זה נדיר. אני דיברתי עם הרבה בנות ולאף אחד לא היה כמו אצלי.

קריסטה

New member
משתנה

יכול להיות כלום ויכול להיות דימום של ממש.
הכנה טובה בהחלט יכולה להקטין (גם את הכאב)

9צב

New member
אני מבין שאני היחיד שהדימום (האופציונלי)

דווקא מדליק אותו מהמבחינה הזו ולא מגעיל אותו, אה?

חחחחח

עצות של בעלת ניסיון

מבינה את החשש מהפעם הראשונה, עם זאת את חייבת להשתחרר מהלחץ, את לא מול כיתת יורים, את עם בחור שאת בחרת, יצאתם שבוע שבועיים,
במידה ואת שלמה עם הבחירה שלך למה לדחות? את בתולה, סביר שהוא כבר לא ילד, הוא יזרום איתך עד גבול מסוים.

לפני שאתם נכנסים למיטה, דברי עם המיועד בצורה גלויה, אמרי לו שזו הפעם הראשונה שלך, שאת חוששת, אל תתביישי לבקש ממנו להיות סובלני.
לפני אקט החדירה יש את המשחק המקדים, אם הוא בעל ניסיון זה השלב שאת זורמת איתו.

שנני וזכרי במיטה אין מגעיל אין דוחה, כמו שנאמר "במלחמה ובמיטה אין חוקים".
והכי חשוב לחשוב חיובי, זה הערב שלך ואת הולכת ליהנות, ואל תתאכזבי אם לא תרגישי כלל כאב.

קיפצי לברכה, בהתכתבות לא לומדים שחיה.

אני

כשאני מתעסקת עם עצמי
כבר לא איכפת לי מכלום
הופכת לחייה חרמנית {לצערי}

ככה שאני מדמיינת את זה
אמממ אני לא אכתוב פה
זה תיאור שמתאים לפורום סקס

במשפט אחד
No pain , no game

C l u e

New member
לא נראה לי שמדובר כאן על כאב מסוג כזה

ולהגיד על סיטואציה מינית no pain no gain (מניחה שלזה התכוונת) זה נשמע לי נורא בעייתי. אישה לא צריכה לכאוב בזמן סקס, גם לא בפעם הראשונה (אני אומרת לך את זה בתור מי שכאבה מאד בפעם הראשונה, כל הסיטואציה הייתה מכאיבה). אי נוחות- כן, ברור שזה יקרה. אבל אי הנוחות הזאת צריכה להיות מלווה בהרבה תמיכה של הגבר כדי שיקל ויהפוך את הסיטואציה לנוחה יותר. בשום מקום כאב לא צריך להיות בתמונה. כאב כפטיש וזליגות לכיווני S&M זה כאב שמטרתו הנאה- זה כמובן בסדר גמור אם שני הצדדים מסכימים לכך, אבל אני לא ממליצה לך לנסות את זה בפעם הראשונה שלך. צריך קצת ניסיון בשביל הדברים האלה.

למעלה