שאלה לבנות הפורום...

am i am

New member
ממש לא.

אני רואה מערכת יחסים כמקום עם המון חמלה והתחשבות. אלא שאני יודע שיש הרבה גברים (וגם נשים כאלה) שמחפשים להכיר בחורה שכבר חוותה מערכות יחסים ושלא כל דבר בשביל הבחורה מתרחש בפעם הראשונה.

אולי זה נשמע לך קר וחסר רגישות, אבל זה בא ממקום אותנטי ואמיתי.

קריסטה

New member
אז מה אתה רוצה שבחורה תעשה עם גברים כאלה?

במה ההודעה שלך מועילה לה או לכל אחת אחרת?
אז יש. לא מתאים להם סלמתאק. יהיו אחרים שלהם כן יתאים.

קריסטה

New member
לא בריא

זה לעשות משהו שנוגד את הרצון והתחושות שלנו.
לא בריא זה לשכב עם מישהו כדי שהוא לא ילך. ככה לא בונים מערכת יחסים.
יש מי שזה יתאים להם ויש מי שלא. מי שלא מתאים לו שפשוט ילך. מי שילחץ על בחורה לשכב איתו לפני שהיא מוכנה לכך הוא עלוב נפש. מי שלא איכפת לו שמישהי ששוכבת איתו לא שלמה עם זה ולא רוצה בזה הוא חד וחלק אנס!

dori78

New member

am i am

New member
לדעתי, זה לא נכון במקרה שפוחדים ממשהו.

וכשהפחד הוא לא רציונלי, הדבר הנכון הוא להתמודד עם פחדים ולא לנסות לדחות את ההתמודדות לשלב מאוחר יותר, כי כשדוחים את ההתמודדות אז בסוף זה גם מגיע בשלב מאוד מאוחר.

ובבקשה לא להכניס לי מילים לפה, לא כתבתי בשום מקום שבחורים צריכים ללחוץ על בחורה כדי שתשכב איתם.

חחחחחח נראה לך שאני

אכנס עם מישהו למיטה אחרי שבועיים שלושה???

אין סיכוי....ייקח זמן זה בטוח

אני זו דוגמא רעה

אצלי הפעם הראשונה היתה ספונטנית לחלוטין ולא עם בן זוג.
מצד שני, למרות האופן ההזוי שבו היא קרתה, היה לי פרטנר מנוסה ומתחשב וזרם איתי לחלוטין.
לי היה דם, די הרבה אבל זה לא משהו שמתים ממנו ולמזלי למרות התחושת בושה והפדיחה שלי, הוא היה שלו ואפילו רצה לנגב לי את הדם שבאיזשהו שלב התחיל לנזול חחחח כן כן, הצעה דוחה!
אבל זה משתנה מאחת לאחת- יש כאלה שלא מדממות בכלל, יש כאלה שהדימום לא האישיו כמו למשל במקרה ששמעתי לא מזמן על מישהי שהופנתה למיון אחרי הפעם הראשונה שלה בגלל כאבי בטן והיתה מאושפזת, יש שמדממות מעט ויש שהרבה...
בגדול, מה שמשנה זה שהפרטנר יהיה מתחשב ויבין את מה שקורה ובאמת יזרום בקצב שלך.
ואת מכירה את עצמך הכי טוב ובטח יודת אם חשוב לך שזה יקרה מאהבה, מזוגיות או סוג אחר של קשר, פה קטונתי מלייעץ לך.

היה דווקא מהנה..

הפעם הראשונה הייתה טובה למיטב זכרוני, מלאה באהבה והתחשבות.
כיום אני עושה סקס פעם בשנתיים כי הרגש אצלי קריטי ואני לא יכולה לשכב עם מישהו אם אני לא מאוהבת, אז כל פעם היא כמו הפעם הראשונה חחח.
חשוב לעשות את זה לאט, זו הרגשה עמומה של לחץ וקצת צריבה, לא כאב דרמטי ובטח שלא דימום, יש כמה טיפות, לא משהו רציני.
מה שחשוב זה קונדום, לא להתפשר על זה.

סווינג

New member
ברוך שעשני אישה

שנמשכת לנשים.

(לפחות במקרה הזה)
ואם היא לא תהיה תומכת אני זורקת אותה.

כולן חושבות על זה..

אני מקווה שהוא יהיה עדין ותומך, אחרת זה לא עלול לא לצאת לפועל. הבחור שאני "בונה" עליו שיהיה הראשון שלי אמר שניקח את זה לאט, בקצב שלי, בלי לחץ.
שמעתי מחברה שלא תמיד יש דימום.. אז כולי תקווה שלא יהיה, כי המצב הזה מלחיץ מספיק.

איטיזית

New member
אני לא יודעת

יכולה לספר לך שלי בכלל לא ירד דם וזה נורא הבהיל אותי כי מצד אחד הרגשתי אותו בתוכי אבל מצד שני סיפרו לי שאמור לכאוב ולרדת דם ולי לא ירד דם והיה לי מאוד נעים.
אחכ הפסיכולוגית שלי סיפרה לי שכל אישה היא אחרת ויש כאלה שלא יורד להן דם.

אותי זה עדין מפחיד כי אולי זה אומר שאני עדין בבתוליי ואז אם אני אשכב עם מישהו אולי הוא לא יקבל את זה יפה

למעלה