שאלה לבנות הפורום...

Berethor

New member
אל דאגה

אם תהי מסופקת, זה יפתור את הבעיה(באופן זמני), אבל אם זה ממש מפריע לך, איבוד השליטה, תלמדי לשלוט במיניות הרבה שבך ולמקד אותה למטרות הנכונות בשבילך. כמובן שהעיקרון הזה נכון לא רק לגבי מיניות אלא גם לגבי כוח או כעס או כל דבר "חזק" אחר. כמו שיודה היה אומר "You must learn CONTROL"..

http://www.youtube.com/watch?v=QSN5TPKMJ24

Berethor

New member
אתה מרחף..

ביחס לפעימת הקשב WTF? דבר בצורה ברורה. לא חושב שמבחינה גופנית זה שונה בהרבה מיחסי מין בלי משמעות רגשית, המשמעות הרגשית זה משהו נפשי בעיקר, ומה שהופך יחסי מין לאוהבים זה אם מדובר בזוג אוהב.

נו אז מה

אם החרמנת לא משתלטת על חייך, ומהודעתך הראשונה אני מבינה שלא, אין לך סיבה להרגיש לא טוב עם עצמך.
וכשאת לא עם עצמך את גם משוחררת?

Berethor

New member
ואיך את מתכוות לעשות את זה עם החלק של הדג

למה חשבת שבת הים הקטנה הייתה צריכה להפוך קודם לבת אדם?

Reyn

New member
הממ, אני יודע שענית על זה כבר בדיונים אחרים,

אבל אכפת לך להזכיר לי פעם נוספת למה את לא פשוט שוכבת עם מישהו? מעולם לא נתקלתי באף אחד ואף אחת שמתארים את עצמם כחרמנים במידה שאת מתארת, נשמע שהגוף שלך ממש זועק לסקס על בסיס קבוע. וזה בסדר גמור. אם אני הייתי ככה, הייתי מקיים סטוצים על בסיס יומיומי כבר שנים. אני תוהה למה את לא עושה זאת.

אוי ידידי אם זה היה כל כך פשוט

אני אכתוב על זה
בפוסט חדש
היום בערב
חכו לעידכונים

יש עוד כמה דברים שלא סיפרתי

Berethor

New member
נקודה טובה

אם כי אפילו אם היא נורא מינית היא לא חייבת להיות סטוצרית, עדיין שתעשה את זה במסגרת זוגית לדעתי.

Reyn

New member
כן, אבל בהנחה שהיא לא מוצאת כרגע זוגיות..

גם אני מעדיף סקס במסגרת זוגיות, ובכל זאת שוקל לפעמים לפנות לסטוצים, כי נמאס לחכות לזוגיות. הסיבה העיקרית שטרם עשיתי זאת היא שלא מספיק בוער לי. אבל בתולת הים נשמעת כאילו היא עומדת להתפוצץ - אני מתקשה(.....) אפילו לשמוע את תיאורי החרמנות שלה. אז.. יאללה, סקס

Berethor

New member
זה דילמה לא קלה

נכון שנראה שברמת המיניות שלה כרגע היא עוברת את שננו ביחד
, אבל אם עד גיל מאוחר היא הסתדרה בלי סטוצים לא חבל להרוס את זה עכשיו?
אולי היא יכולה להתאפק עד שתמצא זוגיות, במיוחד שיש לה פרפר בבית
..

Reyn

New member
מאידך, היא אומרת שלא התעניינה במין עד לאחרונה

אני לא מבין למה, ומה השתנה, אבל מידת החרמנות הנוכחית לא היתה כזו לאורך שנים רבות כפי שהיית מצפה.

am i am

New member
למרות ששאלת בחורות, ולא בנים.

במידה ואת מרגישה בנוח עם בחור שאת יוצאת איתו, אז אפשר ורצוי כבר אחריי שבועיים-שלושה לקיים יחסי מין מלאים.

לדחות יחסי מין מעבר לשבועיים-שלושה זה לא בריא, לא בריא לך, לא בריא לבחור, ובטח שלא בריא לקשר שלכם. ולא לכל הבחורים תהיה הסבלנות לחכות ושהכל יהיה מאה אחוז בקצב שלך.

תקפצי ראש למים, כי שפוחדים מהמים, הדבר הכי בריא לעשות זה פשוט לקפוץ למים ולא לנסות להכנס לאט-לאט.

פומיקית יקירה, אחרי הכל-תהיי קשובה לעצמך

ורצוי לחפש בחור שניתן להיות גלויה איתו ויהיה קשוב גם הוא לצורך כזה בסיסי

ושכנעשת פנייה מלאת חששות לבחרות לגבי הפעם הראשונה (שעבור רבות כואבת מדדמת ומרובת סטרס), רצוי בחורים לא יתערבו עם תוכן שדוחק בה (בעדינות או לא כל כך) לעשות את זה הרבה יותר מהר מכפי שהיא רשמה שהיא מוכנה לעשות את זה, בטענה הקבועה שאחרת הבחור יהיה חסר סבלנות לחכות והקשר יהיה לא בריא, ויאללה, צריך לקפוץ ראש....

am i am

New member
לדעתי, זה כמו לקבל זריקה מהרופא.

יש את אלה שמפחדים פחד מוות וכתוצאה החוויה היא גם הרבה יותר טראומטית בשבילהם, ויש כאלה שאומנם חוששים אך לא נותנים לפחד להכתיב להם מה לעשות. פחדים זה משהו שנמצא בעיקר בראש, המציאות עצמה לא כזאת מפחידה.

משתי סיבות ההשוואה לזריקה לא רלוונטית בכלל

1. החשש מזריקה זה פחד אחר לחלוטין, עם מרכיב כאב קטן בפועל, ואלמנט לא רציונלי של פחד מול פעולה טכנית פשוטה. תגיד- חווית חדירה? אני מניחה שלא. זה כואב נורא לפעמים. וזה עוד לפני העיסוק במטען הנפשי שכרוך בכך.

2. הכי חשוב- במקרה של זריקת חיסון/בדיקת דם למזריק אין אינטרס אישי גדול וייצרי לדחוק בבחורה לקבל את הדקירה שהיא עוד לא רוצה.

אני מניחה שאתה לא שם לב כמה לחץ הטקסט שכתבת מפעיל על אשה לקיים יחסים כשהיא לא מוכנה, אחרת "הקשר לא בסדר" או שהגבר יאבד סבלנות וילך, והיא תשאר לבד.

am i am

New member
מה שכתבתי לא בא ממקום של ללחוץ עליה,

אלא בא ממקום של לעודד אותה להתמודד עם הפחדים שהיא מרגישה. וברור לי שבפעם הראשונה זה יכול לכאוב, אבל פעם ראשונה תהיה בכל מקרה, אז עדיף אם כבר מוקדם מאשר מאוחר. ולא מהבחינה של לסמן V, אלא מהבחינה שלדעתי זה חוויה שמבגרת, כי יחסי מין זה חלק בלתי נפרד מכל מערכת יחסים רצינית.

למעלה