וסייגתי בתגובה הנוספת.מה שכתבת היה "מה שלא השתנו הם הכללים בלשון" הטענה הזו הינה טענה כללית שגויה.
אני מקווה שההבהרה הזאת תרגיע את כאבי הבטן שלך.
וסייגתי בתגובה הנוספת.מה שכתבת היה "מה שלא השתנו הם הכללים בלשון" הטענה הזו הינה טענה כללית שגויה.
לאממש סייגת וגם את זה עשית אחרי שהראיתי שאתה טועה.וסייגתי בתגובה הנוספת.
אין לי כאבי בטן, אין כאן גם הבהרה אלא התחמקות מלהודות בטעות.אני מקווה שההבהרה הזאת תרגיע את כאבי הבטן שלך.
אז מסתבר שכאבי הבטן שלך לא חלפו.לאממש סייגת וגם את זה עשית אחרי שהראיתי שאתה טועה.
אין לי כאבי בטן, אין כאן גם הבהרה אלא התחמקות מלהודות בטעות.
גם בתת שרשור זה אפסיק להגיב, כבר ברור גם כאן מי מטעה, שוב, את הגולשים.
דווקא, הן כן השתנו, כי אז כן למדנו לכתוב 'אמא' ולא 'אימא', למדנו בניינים כמו נפעל ופעל (PIEL) שהיום מוסיפים 'י' ועוד ...מה שהיה בזמנך לא רלוונטי להיום.
מה שלא השתנו הם הכללים בלשון.
נכון, למדת לכתוב בכיתה א' את המילה אִמָּאדווקא, הן כן השתנו, כי אז כן למדנו לכתוב 'אמא' ולא 'אימא', למדנו בניינים כמו נפעל ופעל (PIEL) שהיום מוסיפים 'י' ועוד ...
במיוחד בשבילך מצאתי מאתר הספרייה הלאומית שבשנת 2000 הוציאה 30 שירים לאמא. נא ציין, היכן הניקוד בשירים נוסטלגיים אלו?נכון, למדת לכתוב בכיתה א' את המילה אִמָּא
כשהיא מנוקדת ושגית בהמשך כשכתבת אותה ללא יוד בכתיב ללא ניקוד.
אין ניקוד ברשימה שהבאת.במיוחד בשבילך מצאתי מאתר הספרייה הלאומית שבשנת 2000 הוציאה 30 שירים לאמא. נא ציין, היכן הניקוד בשירים נוסטלגיים אלו?
או אפשרות עובדתית יותר, למרות הגופן הצעקני שלך, שבשנת 2000, עדיין כתבו 'אמא' גם ללא ניקוד?אין ניקוד ברשימה שהבאת.
אני משער שהתכוונת לכתוב שהספרייה הלאומית שגתה כשלא הוסיפה יוד במילה אימא ברשימת השירים חסרי הניקוד שפורסמה.
או אפשרות עובדתית יותר, למרות הגופן הצעקני שלך, שבשנת 2000, עדיין כתבו 'אמא' גם ללא ניקוד?
אם אני לא טועה, שינוי זה באקדמיה ללשון היה לפני פחות מעשור.
דווקא הכללים בלשון הם אלה שכל הזמן משתנים ולא תמיד לטובה.מה שהיה בזמנך לא רלוונטי להיום.
מה שלא השתנו הם הכללים בלשון.
1. כללים חשובים לא משתנים ( כמו הכלל הנוכחי )דווקא הכללים בלשון הם אלה שכל הזמן משתנים ולא תמיד לטובה.
אפילו ה-WORD מסמן קו אדום מתחת למילה "אמא" אם וכאשר היא נכתבת ללא האות י'.
שלום כתה א'."שלום כיתה א'" זה הדבר הראשון שלמדתי לכתוב בתחילת כיתה א'.
כפי ששר שלמה ארצי:איש מכם לא השכיל להבין את משמעות השאלה של פותחת השירשור. אז כולכם מוזמנים כעת לעשות בבקשה חיפוש בפורום זה למשפט: "נקודת התורפה של דיברגנט חדש-עמו ועביו".
כי עדיין לא שמעתי על שידרוג מצד האקדמיה ללשון, שמאפשר לרשום "עמא או עבא"
נראה לך שזאת המצאה של מוגבי?איש מכם לא השכיל להבין את משמעות השאלה של פותחת השירשור. אז כולכם מוזמנים כעת לעשות בבקשה חיפוש בפורום זה למשפט: "נקודת התורפה של דיברגנט חדש-עמו ועביו".
כי עדיין לא שמעתי על שידרוג מצד האקדמיה ללשון, שמאפשר לרשום "עמא או עבא"
וואו, שבעה עמודי פורום גדושים משם ואילך, כל אחד בן 20 תגובות...זֵהוׂת...כשרון כתיבה ופוריות-קולמוס מדהימים...והגרפיקה...אין מלים...שאפו...נראה לך שזאת המצאה של מוגבי?
אז זהו שלא, הוא העתיק את זה מהווקיסט (ראה תגובה #82 שלי שבדף 5, ששם רואים את תגובתו המחוקה של הווקיסט שעליה השבתי).
יפה שזיהית שמדובר בךוואו, שבעה עמודי פורום גדושים משם ואילך, כל אחד בן 20 תגובות...זֵהוׂת...כשרון כתיבה ופוריות-קולמוס מדהימים...והגרפיקה...אין מלים...שאפו...
מעמוד 5 ועד עוד 11 - שבעה עמודים (עמוד 5, עד עמוד 11 ועד בכלל).יפה שזיהית שמדובר בךאהבתי את הכינוי שקיבלת "חכם חנוכה" (#27), רק אתה מבין את נסיונותך להיראות חכם, בדגש על להיראות, כי אתה היחיד שחושב כך, אולי גם זה שטוען שאתה סוגד לו חושב כך.
גם לא הבנתי לאיזה 7 עמודי פורום אתה מתייחס, האם גם הספירה אתה מתקשה? אין מספיק אצבעות בידיך?
מי נביא שלזה התייחסת?מעמוד 5 ועד עוד 11 - שבעה עמודים (עמוד 5, עד עמוד 11 ועד בכלל).
ספור על אצבעות ידך (חלוץ נעליך והעזר באצבעות רגליך במדת הצורך) ותיווכח![]()
אני מרשה לך לבחור איזה זבל אתה רוצה שיהיה כתוב שםלענין זבל.
זבל אורגני עשוי להיות פרש בעלי חיים ומצוי בשמוש אכרים עניים במדינות עולם שלישי שאין ידם משגת רכישת דשנים.
זבל כימי הוא מוצר סינתטי תעשייתי אשר חקלאות העולם והזנת יושביו תלויה בו.
ברור לכל שאתה לא מכיר ובכל זאת חצית קו אדום, לא גרמת לשום קריסת מערכות, רק הדגשתי בפני כל גולשי ומנהלי הפורום איזה מן טיפוס אתה.אגב, הדיון שם חושף משהו מרתק.
אינני מכיר איש מבאי הפורום. כולם אלמונים עבורי. אין סכוי שמי מהם מכיר אותי או את יולדתי ו/או את מולידי ולכן אין משקל לחוות דעתם על הורי. זהו מושכל אלמנטרי.
אצלך, מושך בעט הפורה בפורומנו - חוות דעת לא-פיבוריטית על הוריך מצד אלמוני לחלוטין, גורמת לקריסת מערכות מרתקת.
גם אני, לכן משחק עמך כשם שמשחק עם עמיתך מוגבי ל"חוכמה", רואה זאת כמצווה הרבה יותר חשובה משמירת שבת, לתת צ'ומי לנזקקים.אינך תופש משהו פשוט שיכול היה לחסוך לך תועפות אנרגיה ואני מבקש להסבירו לך בפייסנות, ברוח-טובה, מפני שאני הומניסט אוהב-אדם ולבי נכמר למראה מאמצים נואלים, מגושמים אך עקרים וחסרי תוחלת.
אינך יכול להעליב איש ופחות מכל אותי, פשוט מפני שאינך נחשב אלא בעיני עצמך, אתה מבוטל (Cancelled).
מי שאינו נחשב, מי שהינו מבוטל - אינו יכול להשפיע על איש, זולת אולי על בני מינו, לכל היותר.
מבוטל בא דרך כלל מקבוצה אתנית, או אידיאולוגית מסוימת ובני קבוצה זו אף הם לא-נחשבים, מבוטלים, ואינם יכולים אלא להעליב את בני מינם, למשל marabo, פרבולה1, אביב2019, evglev1, ביטניקס, הרינגטון ודומיהם...
נביא?מי נביא שלזה התייחסת?
חוץ מזה, עמודים אלו הם פרי ביצוע שלך, פשוט מחקת את כל תגובותיך ואני השארתי את שלי.
אני מרשה לך לבחור איזה זבל אתה רוצה שיהיה כתוב שם
ברור לכל שאתה לא מכיר ובכל זאת חצית קו אדום, לא גרמת לשום קריסת מערכות, רק הדגשתי בפני כל גולשי ומנהלי הפורום איזה מן טיפוס אתה.
גם אני, לכן משחק עמך כשם שמשחק עם עמיתך מוגבי ל"חוכמה", רואה זאת כמצווה הרבה יותר חשובה משמירת שבת, לתת צ'ומי לנזקקים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.