נוסטלגיה טרום קורונה
Well-known member
גם אז זה נקרא שפת אםיש דבר כזה גם שפת האב במקרה שלהורים יש שפות אם שונות?
המונח הוא פרה היסטורי שאז גברים יצאו לעבוד ולא היו כל היום בבית ומי שגידלה את הילדים היא האם.
גם אז זה נקרא שפת אםיש דבר כזה גם שפת האב במקרה שלהורים יש שפות אם שונות?
עוד מעט תקרא לי דיניזאור...גם אז זה נקרא שפת אם
המונח הוא פרה היסטורי שאז גברים יצאו לעבוד ולא היו כל היום בבית ומי שגידלה את הילדים היא האם.
"שלום כיתה א'" זה הדבר הראשון שלמדתי לכתוב בתחילת כיתה א'.אני בהלם ששינו איך המילה אמא נכתבת.
המילה הראשונה שלומדים לכתוב.
מורכב מידי,מתחילים במילים פשוטות."שלום כיתה א'" זה הדבר הראשון שלמדתי לכתוב בתחילת כיתה א'.
תתפלאמורכב מידי,מתחילים במילים פשוטות.
לומדים גם את הגרש בסוף המילה א'?תתפלא
אולי לך זה מורכב.מורכב מידי,מתחילים במילים פשוטות.
לא בזמני.אולי לך זה מורכב.
רוב הילדים מגיעים לכיתה א' כשהם יודעים לקרוא ולכתוב.
מה שהיה בזמנך לא רלוונטי להיום.לא בזמני.
אפשר להסיק מזה מסקנות,אז סמכו על הבית ספר יותר...מה שהיה בזמנך לא רלוונטי להיום.
שמתחילים ממילים קלות ועוברים לקשות יותר.מה שלא השתנו הם הכללים בלשון.
אין טעם להגיב על המלל השטותי והשגוי שכתבת .אפשר להסיק מזה מסקנות,אז סמכו על הבית ספר יותר...
שמתחילים ממילים קלות ועוברים לקשות יותר.
נכון שכתוב על הלוח שלום כתה א' אבל לא לומדים את זה ממש
אלא רק כטיזר.
במקראה כתוב אמא אבא וכיו"ב בהתחלה.
אז אולי לומדים לקרוא שלום כיתה א' אבל לכתוב אמא קודם.
ב 2017 השתנו חלק מכללי הכתיב חסר הניקוד.מה שהיה בזמנך לא רלוונטי להיום.
מה שלא השתנו הם הכללים בלשון.
לא לגבי מילים שבהן אין שווא נח אחרי חיריק.ב 2017 השתנו חלק מכללי הכתיב חסר הניקוד.
מה שכתבת היה "מה שלא השתנו הם הכללים בלשון" הטענה הזו הינה טענה כללית שגויה.לא לגבי מילים שבהן אין שווא נח אחרי חיריק.
וסייגתי בתגובה הנוספת.מה שכתבת היה "מה שלא השתנו הם הכללים בלשון" הטענה הזו הינה טענה כללית שגויה.
לאממש סייגת וגם את זה עשית אחרי שהראיתי שאתה טועה.וסייגתי בתגובה הנוספת.
אין לי כאבי בטן, אין כאן גם הבהרה אלא התחמקות מלהודות בטעות.אני מקווה שההבהרה הזאת תרגיע את כאבי הבטן שלך.
אז מסתבר שכאבי הבטן שלך לא חלפו.לאממש סייגת וגם את זה עשית אחרי שהראיתי שאתה טועה.
אין לי כאבי בטן, אין כאן גם הבהרה אלא התחמקות מלהודות בטעות.
גם בתת שרשור זה אפסיק להגיב, כבר ברור גם כאן מי מטעה, שוב, את הגולשים.
דווקא, הן כן השתנו, כי אז כן למדנו לכתוב 'אמא' ולא 'אימא', למדנו בניינים כמו נפעל ופעל (PIEL) שהיום מוסיפים 'י' ועוד ...מה שהיה בזמנך לא רלוונטי להיום.
מה שלא השתנו הם הכללים בלשון.
נכון, למדת לכתוב בכיתה א' את המילה אִמָּאדווקא, הן כן השתנו, כי אז כן למדנו לכתוב 'אמא' ולא 'אימא', למדנו בניינים כמו נפעל ופעל (PIEL) שהיום מוסיפים 'י' ועוד ...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.