כן, אני חי בישראל שלא נמצאת תחת סכנה קיומית,
אם אתה לא אממין לי, אתה יכו לבדוק מה קרה בסוף מלחמת העצמאות, סיני, ששת הימים, ההתשה, יום כיפור, מלחמת לבנון הראשונה ומלחמת לבנון הראשונה, בכולם נצחנו(חוץ מבאחרונה, שבה היה תיקו) עד עכשיו נצחנו תמיד ו"הסכנה הקיומית" הייתה לא יותר מביטוי מפחיד, ה"סכנה הקיומית" שאתה מדבר עליה לא קיימת כבר כמה עשורים. אני לא צריך לבקר בצפון הארץ, אני גר שם, במלחמה האחרונה נפלו קטיושות ליד הבית שלי, ואני יודע טוב מאוד שאין שום סכנה קיומית. צריך להיות דמגוג גדול בשביל לקרוא לארגון שכולל כמה מאות לוחמים סכנה קיומית. אתה קורא לארגוני הטרור הפלסטינים סכנה קיומית? אתה בכלל יודע מהזה סכנה קיומית? הפלסטינים איבדו פי ארבע יותר אנשים ממה שאנחנו לא איבדנו, אף אחת מהמטרות שלהם לא הושגה, אם זה סכנה קיומית אז אני מקווה שכל אויבנו יקראו כך. אף צבא של אחת מהמדינות שמקיפות אותנו לא ניצח אותנו באף מלחמה, האבדות שלהם תמיד היו גדולות יותר וכך גם הנזק שנגרם להם, כל(או לכל פהחות רוב) מהטרות שלנו הושגו, לזה אתה קורא סכנה קיומית? ולזה אתה קורא סכנה קיומית? אני אחזור על שאלה ששאלתי קודם, אתה יודע מה זה סכנה קיומית? כל אדם שטוען שמאיימת על ישראל סכנה קיומית ברגע זה ממש הוא או דמגוג או שקרן, מה אתה?