שאלה לדיון

מתנדב

New member
Knight of Darkness, יש כן הוכחות...

אתה רוצה דווקא לשמוע? אני יכול להציע לך קלטות שתשמע אותם, או לחילופין לכתוב לך כאן מילה במילה מהקלטות.... אבל דע לך שלכל דבר יש הוכחות...

תוכל לשוח לי מסר

כי עד עכשיו רק דיברתם על הוכחות, ואותן שמרתם(אם אכן קיימות) בכיסים.

KickMissioner4

New member
אני מאתגר אותך להציגן!

לשמע הצהרה כזו (שבהחלט יש הוכחות) הייתי מצפה שתעמוד מאחוריה. לדעתי אין טעם בקלטות מכיוון שמדובר על שעות של האזנה בעוד שאפשר לתמצת את ההוכחה להודעה אחת קצרה בפורומים. בכל אופן אני מעוניין מאוד לשמוע את ההוכחות, מכיוון שזמן רב אני חוקר את ההוכחות של המחזירים בתשובה ועוד לא מצאתי אחת שמחזיקה מים.

שמעתי חלק מהקלטות

הייתי נוכח בהרצאה שלו פה בצפת, וקראתי ושמעתי חלק מהקלטות באתר "שופר". אני מצטער מאוד לומר לך, אבל ה"הוכחות" שלו הן הוכחות רק למי שלא מחפש מעבר ל"הוכחות" ומקבל אותן מיידית. אין צורך לכתוב כאן "מילה במילה", אתה יכול להיכנס לפורום נטעים ומסורות חז"ל\אתאיזם ודת\חופש ולכתוב אותן שם, אם לא יצליחו להפריך את כולן-נדבר על "הוכחות".

lala897

New member
אתה מתכוון לקלטות של הרב אמנון יצחק

אני אף פעם לא שמעתי אותו מביא הוכחה רצינית. אני לא ממש מקשיבה לו כי אני לא אוהבת את הסגנון הרצאות שלו זה נותן את הרושם שהוא לא עונה ממש ברצינות לשאלות.( מין קומדיה כזאתי-ככה קוראים להרצאות שלו אצלינו בבית.)

מתנדב

New member
lala897, אני לא חסיק של הרב אמנון

יצחק, ואין לי איתו כלום לא, ובחיים שלי לא הייתי בהרצאות שלו, אבל היו כמה קלטות ששמעתי באוטו, ולא היה אחד שהצליח להתווכח איתו ולהוכיח לו שהוא לא צודק, לכל שאלה ושאלה שהציגו בפניו היה לו מה לענות, והוא הביא הוכחות לדבריו...

lala897

New member
טוב לא יודעת

בחיים שלי לא הייתי בהרצאה שלו ואולי שמעת פעם שלושת רבעי קלטת. וממנה וממה שאנשים סיפרו לי זה נשמע שהוא עונה בכאלה בדיחות. כמו למשל ששאלה אותו אחת למה אסור להשתמש בפלטה בשבת זה הרי לא אש והוא ענה לה : אה, באמת? תנסי לשבת על זה. בשבילי זה נקרא בדיחה ולא תשובה שכלית וברורה.

מתנדב

New member
חחחחחחחחחחחח

בחיים שלי לא צחקתי בצורה כזאת אסור להשתמש בפלטה בשבת?, זה כתוב במשנה ברורה חלק ז' אולי? בכל מקרה אני לא שמעתי אותו צוחק על אנשים, אולי תגידי לחברה שלך שסיפרה לך את זה, שהיא תתן לך קצת מקורות לשמועה הזאת? ושהיא תתן לך מספר קלטת שאני אשמע זאת גם? וגם אם מדי פעם הוא זורק בדיחה אחת שניים זה לא מזיק בכלל, הרי את בטח מכירה את המושג של מילתא דבדחתא...

lala897

New member
לא- סליחה התבלבלתי

למה אסור לשים דברים בשבת ישר על הפלטה. צריך לשים "קומה שניה" לא? טוב אני לא אתוכח איתך אבל זה לא בדיוק מידי פעם, זה רב הזמן. אבל לא חשוב.

lala897

New member
פורום זה לא רציני. כן.

על איזה "רבנים גדולים" אתה מדבר אה? תן שמות ותגיד עם כמה מהם דיברת אישית יותר בחמש דקות, אוקיי?

אני? אני המצאתי את זה על המקום!

כדי להדגיש את המסר. אני שמעתי בטלויזיה וברדיו את הדיבורים של רבנים שונים(שמות לא זוכר) ולא שמעתי שום דבר מעניין.

lala897

New member
שמעת בטלויזיה או ברדיו?

אז שוב- לדעתי אתה לא הולך על שום דבר רציני.(ואיכותי)

ולאן את רוצה שאלך?

לשכונה סופר חרדית שם יסקלו אותי באבנים בגלל שאני לא לובש כיפה?

מתנדב

New member
אף אחד לא יסקול אותך באבנים...

כשתגיע לשכונה חרדית בלי כיפה.... ואני שואל גם, האם בטלויזיה, אתה חושב שתשמע את ההוכחות שאתה רוצה לשמוע?, ממש לא....

זאת הייתה הגזמה מכוונת, תירגעו...

את ההוכחות שארצה לשמוע, קשה לי להאמין שאשמע אי פעם...

lala897

New member
לא יסקלו אותך באבנים, תירגע

זה הכל רק מהטלויזיה שאתה חושב כן אני ראיתי אלפי אנשים בלי כיפה ואף אחד לא עשה להם כלום אפילו לא פרצוף. ולא לשם אני רוצה שתלך. אלא תקרא ספרים, קלטות אותו תשאל אדם דתי- אבל אחד רציני שאתה סומך עליו שהוא דובר אמת... ולא מנסה להחזיר אותך בתשובה...

הפלא ופלא! דיברתי עם אחד כזה!

ומה הוא אמר? "אני יודע בליבי שקיים ה'". זה הכל, זה כל ההוכחה שלו. הוא משייך את עצמו ל"כיפות סרוגות"(אני לא מבין מה זה אומר כי אני לא מתמצא בפלגים השונים בעולם הדתי/החרדי).

lala897

New member
טוב אז בשבילי הוא לא רציני.

אני דיברתי אם אחד כמו שאמרתי לך והוא ענה לי בצורה מאד שכלית ואפילו נתן לי "רעיונות" לעוד שאלות: "אם את שואלת את זה אז כבר תשאלי כך וכך זו שאלה יותר חזקה"

מתנדב

New member
Knight of Darkness, תגיד לי תמיד

אתה מוצא את האנשים הלא מתאימים? תחפש את האנשים המתאימים שיוכלו לענות לך על הספקות שיש לך, ואני בטוח שאתה תמצא תשובה לכל דבר....

אין לי זמן להתרוצץ ברחבי הארץ

בחיפוש אחרי האדם המתאים. בשביל זה יש פורומים.

למעלה