שאלה לדיון

lala897

New member
אל תתרוצץ אל תחפש

אבל בפורומים לא תמצא ( כבר אמרתי לך שאתה נשמע לי קצת תמים?) כשאתה מדבר עם אדם על כאלה דברים לדעתי אתה צריך לדעת מיהו, לסמוך עליו או לפחות לנסות . אני לא היתי סומכת על אף אדם בפורום כי אין לך מושג מי מדבר אליך מאיפה הוא מגיע פתאום וכו' ודרך אגב מהיכרות אישית אם כמה אנשים רציניים שמסוגלים לענות על שאלות- הם לא יושבים בבית ונכנסים לפורומים שונים...

ואני הוא התמים...באמת!

הכיצד אוכל לסמוך על כל דתי שהוא אם אין אחד כזה בין חברי? "ודרך אגב מהיכרות אישית אם כמה אנשים רציניים שמסוגלים לענות על שאלות- הם לא יושבים בבית ונכנסים לפורומים שונים..." יופי לך, אבל זה לא אומר כלום. הרבה אנשים רציניים נכנסים לפורומים. זה שאת לא רצינית, זה לא אומר שכולם כאן כאלו.

lala897

New member
טוב אתה גם כן לא רציני

אנילא הולכת להתוכח איתך אם אתה כן יכול לסמוך על אנשים אם הם לא בין חבריך או מה אתה צריך לדעת על אנשים כדי לסמוך עליו וכו' אוקיי ? עד כאן. אני עם כל הכבוד לעצמי בת 18 ויש לי ככה זמן פנוי ולכן אני משוטטת לי בפורומים בלי שום כוונה מיוחדת. האנשים שאני חיפשתי כדי שיענו לי על השאלות הם בגילאים הרבה יותר מ-18 ועברו יותר בחיים. ואותם אנשים לא נמצאים פה בדיוק כמו שאני אפילו בעוד 10 שנים לא אשטט לי להנאתי בפורומים כי יהיה לי דברים יותר חשובים לעשות. ואתה עדין תמים.

מתנדב

New member
lala897, עם כל הכבוד לך....

אבל ישנם כאן גם אנשים מבוגרים. רק לידיעתך....

lala897

New member
אתה מתחיל להתעצבן עלי, נכון?

אני רק מנסה להגיד לדרקנס שאם הוא מחפש הוכחות ברורת בלי שטיקים וכאלה בפורומים הוא לא ימצא את זה. כי בשביל זה הוא צריך לדעת עם מי אתה מדבר. כי תבין למה יש אנשים שמשקרים, מקללים ומדברים שטויות בפורום(לא אני כמובן...) זה בגלל שהם לא מכירים אף אחד , אף אחד לא מכיר אותם, ברגע שנמאס להם הם פשוט עוזבים ולא חוזרים וגמרנו. מהבחינה הזאת זה לא רציני. לא שאנשים פה לא רציניים(חס וחלילה..)

lala897

New member
יופי. הי לפי החתימה אני מבינה

שאתה בנאדם נורא רגוע. אז אני שקטה.

זה לא ממש מדוייק...

יהודי הוא אדם שנולד לאם יהודיה. בד"כ הוא נימול בגיל שמונה ימים. בגיל 13 הוא עולה לתורה, אפילו הציניקנים והמרדניים...
וכמעט תמיד מתחתן כדת משה וישראל. אז אלה לפחות כמה מעשים שמוכיחים את יהדותו.

אבל

לא נימולתי בגיל 8 ימים לא עליתי לתורה בגיל 13 אני לא מתכוון להתחתן כדת משה וישראל

הבנתי....../images/Emo13.gif

אז תן לי לנחש... נימולת בגיל מאוחר יותר... אימך יהודיה... ולגבי חתונתך בעזרת השם... אף פעם אי אפשר לדעת, אולי תחליט להינשא לדתיה?

לא נימולתי

מלו(ככה כותבים?) אותי. יש הבדל. לא הייתה לי מילה בנשוא, ואם הייתי יכול לבחור לבד, לא הייתי עושה זאת. וגם לא עליתי לתורה...להינשא לדתייה? שהיא תוותר
.

למעלה