שאלה להתייעצות,לפניי חתונה

ק3323

New member
שאלה להתייעצות,לפניי חתונה

שלום ,אשמח לחוות דעת...
עוד חודש אני ובן זוגי מתחתנים, אנחנו שנינו אנשים שונים זה מזו...למשל אני בחורה קנאית,מאוד טוטאלית והוא פחות.
חודש לפניי חתונה כבר עולה על הפרק תכנונים לגביי מסיבות רווקים / רווקות...זה התחיל באבא שלי שבא אליו ביציאה לפניי כמה זמן אם יהיו חשפניות?
הוא ענה שכן למרות שהוא עדיין לא בטוח מאה אחוז מה מתכננים לו.
אני קצת סקרתי מידע על חשפניות , מה באמת הולך במסיבת רווקים ונהיה לי רע,ולא סתם רע...אני מבואסת מאוד.
אני אישית לא מעניין אותי שום חשפן בבון ומנופח שינענע את עצמו מעליי... אני באמת מרגישה שהבן זוג שלי הוא הגבר הכי מושך שקיים (והאמת?הוא באמת בחור מאוד מאוד יפה) ומול גברים אחרים אני פשוט יכולה לפהק ולהירדם.

כשדיברתי עם ארוסי לבד ,אמרתי לו שזה מפריע לי . הוא אמר שאני צריכה לקחת את זה בפרופורציות ושזה עניין מסורתי ומבדר. ומקסימום יעמוד לו אבל לא יקרה משהו שאסור לקרות.
שאלתי אם הוא יגע בה והוא ענה שזה לא הכי תקין בעניו לגעת בה בחזה והכל,אבל מצד שני גם לא בגידה ואם יגע אז לא נורא,זה עובר.
הוא לא מבין,שבעניי זה לא לצפות בפורנו,זה כבר מגע פיזי..הוא לא יכל מביחנתי (במוסכמות שלנו) לעשות את זה עד עכשיו בזוגיות שלנו אז מה זה היום המיוחד הזה שמותר לך לעבור על כמה גבולות? הוא לא רואה את זה כבגידה ואני כן.
באותו יום הריב הזה התפוצץ כי עניתי לו "איך אתה היית מרגיש אם אני אתפשט לעניי מישהו?אם אתה תשתעשע לך עם חשפנית אני אתנהג בהתאם". אחריי שהוא שמע את זה הוא קם והלך לבלות עם חברים ואחר כך ישן אצל חבר. שבעניי זה כלל לא התנהגות מקובלת,ונפגעתי מאוד.
הרגשתי רע באותו לילה לבד ורציתי לדבר עם ידיד טוב מהעבר שלי שיצאנו לשבועיים כשהייתי בת 19,ויום למחרת אני והחתן כבר השלמנו וכבר קבעתי פגישה עם הידיד בשביל לדבר וקצת להתנחם (הוא תמיד התייחס אליי סופר יפה והוא בין היחידים שעודדו אותי כמו חברה ממש טובה רק בזכר )
בכל אופן איך שהחתן שמע שאני נפגשת איתו,הוא אמר לי שזה לא לעניין ושאני אבטל וכעס כל היום. ואני שואלת את עצמי...אני לא יכולה לשבת עם ידיד שגר בחו"ל ומבקר בארץ, ואתה יכול למשש חשפנית כי אתה מתחתן?

עברו כבר 4 ימים מאז הריב הזה,ואני מבואסת כל כך, ארוסי מתקשר אליי בזמן שהוא בעבודה 5 פעמים ביום ושואל אותי למה אני מבואסת ומה אני כבר יכולה לעשות? אז אני שותקת.הוא מגיע הבייתה ורואה שמשהו לא בסדר אבל אני לא רוצה לחפור לו. גם ככה הוא לא יסכים איתי .
אני פשוט מבולבלת. באינטרנט אני קוראת כמה שהמסיבות האלה מלוכלכות ותגובות נגד. גם של נשים וגם של גברים.
בבית אני מקבלת על הראש מהמשפחה שלי שטוענת שאני קנאית מידי וצריכה לשחרר אותו להינות עם החבר'ה.
ובעיני המגע הזה,בין החשפניות לבין הבן זוג שלי שירגיש מגורה על ידן ושיכור מאוד..פשוט פסול.
דעתכם?
תודה.

supersonic777

New member
אם אתם רבים על שטות כמו מסיבת רווקים,מה ישאר לכם בירח חומץ?

Blue Potion

New member
הוא צריך לכבד אותך

לגיטימי שאת מרגישה ככה.
לכל אחד בזוגיות יש קווים אדומים, כנראה שאלה הקווים שלך.
אני חושבת, שאין לך מה לריב ולכעוס או לשמור הכל בבטן.
תפתחי איתו שיחה וכנה ותסבירי בדיוק מה מפריע לך ולמה זה מפריע לך, ואיך זה פוגע בך.
אם הוא מכבד אותך, הוא יוודא שלא יהיו חשפניות.
&nbsp
גם אני רואה בדבר הזה כמנהג מגונה, ואני לא חושבת שהוא ראוי או נכון.
זוגיות טובה מושתת על כבוד הדדי, והתחשבות באחר.
אני חושבת שכן יש פה מקום להתחשבות.

elena20

New member
קודם כל מסיבת רווקים /רווקות מטופשות ממש בעיני

ואני לא מבינה כל כך את המטרה שעומדת מאחוריהם ....כביכול אמורים לבכות על מר גורלנו על זה שנפרדים מרווקות?(לא לי ולא לבעלי לא הייתה כזו), אבל זה כבר נושא אחר.
חשפניות במסיבת רווקים ממש לא היו מקובל בעיני, לא מקנאה אלא היה מפריע לי שיש לי בן זוג כזה בבון ושובינסט
שייתן יד לתעשייה שמנצלת נשים, בנוסף גם לא מבינה למה שיהיה מקובל במסיבה הזו לגעת באישה אחרת?
בלי קשר אם היא חשפנית או לא, אם בחיי היומיום אתם לא נוגעים בכל מיני נשים/גברים
למה שבמעמד הזה כן? סתם כי זה תירוץ ?
&nbsp
בקיצור, ממש הזוי ודוחה ולצערי בטח ישכנעו אותך אחרת
שזה בסדר ולא נורא, אבל היה חשוב לי לציין שזה ממש לא הופך את זה לבסדר
ושלא כל הגברים עושים את זה.

sweetdreams

New member

זה כל כך דבילי, המנהג הזה. לא כל דבר אנחנו חייבים ללמוד מסרטים אמריקאיים.
ואני חושבת שאם ביום רגיל הוא לא היה חולם ללכת לחשפנית אין שום סיבה שיום לפני החתונה שלו הוא יעשה את זה.

DogsPCI

New member
חייב להצטרף... גם לדעתי זה דבר דוחה לחלוטין!!!

וממה ההתלהבות בדיוק מחשפנית?

התנהגות של ילדים קטנים שלא ראו ציצי בחיים...
.

Another Girl

New member

אגב, לא רואה רע במסיבת רווקים/ות שלא כוללת חשפנים/יות ושאר הפעלות פוגעניות ומטופשות. שלי הייתה מסיבה ביתית עם החברות הקרובות + אוכל טעים + שתייה + צחוקים, ושלו הייתה טיול בטבע עם החברים הקרובים. בקיצור, תירוץ טוב לקיים מפגש באנרגיות טובות ולערוך לך חגיגת חתונה מוקדמת. לצערי בהמון מקרים יוצאים מפרופורציה, ואני מתכוונת לא רק למנהג המגונה הזה, אלא גם למאות ואלפי שקלים שנשפכים על וילות/הפלגות ושאר הפרזות, שבעיקר מכבידות כספית על המשתתפים.

מסכימה

כל כך שמחה שדבר כזה אפילו לא עלה מצד בעלי...
אף פעם לא הבנתי את הרעיון שעומד מאחורי זה...נראה לי כל כך מטופש ומעביר מסר שאם אתה מתחתן-זהו, נגמרו לך החיים.

superorti

New member
זו דעתי..

נשמע שלקחת את זה מאוד מאוד קשה..ואני מסכימה איתך. לדעתי חשפנית במסיבת רווקים זה לא דבר הכרחי ויש עוד מליון דברים לעשות חוץ מלראות בחורה מתפשטת ומניעה את גופה בפני גברים.
מה הלחץ לראות בחורה ערומה..באותה מידה הוא יכול גם לגעת במישהי אחרת..זה יהיה בסדר? מבחינתי אין הבדל.
יש זוגות שמסכימים על העניין ויש כאלו שדעותיהם חלוקות,כמוך וכמו ארוסך.
אם אמרת לו שזה מפריע לך ופוגע בך והוא בחר שלא להתחשב בכך..זה לא דבר חיובי בעיניי.
זו כבר לא שאלה של בגידה כן או לא, זה עניין עקרוני שמשהו פוגע בך ומפריע לך והוא בוחר שלא להתמודד עם זה.
אז היום זו המסיבת רווקים שכוולת חשפנית ובהמשך יהיו נושאים אחרים. האם בכל פעם שדבר יפגע בך עד כדי כאב עמוק כפי שאת מתארת כאן הוא מתעלם או יתעלם מכך? זו השאלה שאת צריכה לשאול את עצמך..
תעשי את החושבים שלך. לא שאני מציעה לבטל חתונה בגלל דבר כזה, פשוט יש נושאים שצריך לדון בהם טרם החתונה( ושוב לא הכוונה לחשפנית הזו,אלא נושאים אחרים כמו שמירת שבת, ילדים,מגורים,חינוך הילדים וכו׳).
לגבי המפגש עם אותו ידיד ,ממה שנשמע בין השורות פשוט נשמע שכעסת עליו וניסית להחזיר לו במטבע דומה,ידעת שהוא יתנגד ואולי זו הייתה הדרך שלך לפגוע בו חזרה.
אל תרדי לקטנות האלו. הסברי לו שוב את עמדתך מכל המשתמע מכך( כפי שצייניתי קודם).

שיהיה לכם רק בהצלחה ומקווה שישבו את המחלוקת הזו.

oneofus

New member
אני לא מבין משהו

את בת 35 - לא ילדה! ראית כבר דבר או דנים בחיים גם כאלו שלא אהבת.
מצאת את אהבת חייך.
וזה מה שמפריע לך?
אתן לך עצה בגרוש : תלמדי לא להלחם על כל שטות. וזו שטות.
זה לא נמשך, זנ עושה לבן זוגך טוב, ואם מפריע לך שהוא נהנה מה יהיה כשתתוכחו על הקרש בשרותים???
עם גישה כמו שלך - את ובן זוגך תגיעו מהר מאוד לרבנות במקום שהרב יבוא אליך....

מדובר בנוהג מבחיל

בן הזוג שלך לא אשם כי הוא חי בסביבה שמקבלת זאת כנורמה והראייה שאבא שלך אפילו לא מתרגש מכך.
הטקס הגברי הברברי הזה לא ישפיע על הקשר ביניכם ויהיה חסר משמעות לאורך זמן.
אני מניחה שזו לא סיבה לפרק את הקשר ובעתיד תצטרכי להשקיע המון עבודה כד לגרום לו לא ללכת למחוזות האלה.
הדבר הכי נכון לעשות הוא לאמר לו שאת משאירה את זה לשיקול דעתו ולמרות שזה מאוד פוגע בך ומעכיר את התחושה שלך לפני החתונה, את תכבדי את הבחירה שלו. אני מקווה שזה יגרום לו לסגת אם כי יש את העניין לפני החברה שלו שהו א ירגיש ״לא יצאתי גבר״.
את גם יכולה ללכת הפוך על הפוך ולאמר שהוא צודק וחברות שלך אמרו ״שיזמינו לך גם בבון״ והשתכנעתי שכדאי.

dana3334

New member
שניכם צריכים ללמוד לנהל ויכוחים וחילוקי דעות ביניכם.

הענין הנוכחי הוא רק דוגמה קטנה להמון חילוקי דעות שיהיו בהכרח בהמשך החיים.
לא אהבתי את הגישה שלו - שזו בעיה שלך שאת לא רוצה שהוא יגע בחשפנית. לא עניינו.
ולא אהבתי את התגובות שלך שציינת:
"אם אתה תשתעשע לך עם חשפנית אני אתנהג בהתאם". זו תגובה של גן ילדים. אם את רוצה קשר בוגר שיצליח, ולא יתפרק במהרה, עדיף לך להגיב בצורה שקולה ולא באיומים ילדותיים שרק מחריפים את המצב.
והפגישה עם הידיד נשמעת כמו דוקא. שוב התנהגות ילדותית. כאילו "הוא התחיל", אז לך מותר להגיב בכל תגובה שבעולם. העיקר שהוא אשם כי הוא התחיל.
ככה מתחילות מלחמות עולם.
את צריכה ללמוד איך לריב איתו. יתכן שגם הוא צריך ללמוד, אבל תתחילי עם עצמך כי זה בשליטתך, ומבטיחה לך שבמקום להסלים הריבים ביניכם ירגעו ותשיגי הרבה יותר מאשר בפרובוקציות האלה.
תגיבי עניינית, אל תתלהמי ואל תנסי לעצבן אותו כשהוא מעצבן אותך, אלא להבין שלפעמים לא מסכימים. ואפשר לשכנע אותו הרבה יותר בעזרת שמירה על ענייניות והסבר כנה איך את מרגישה, ולא באיומים זולים.
אם תמשיכו להגיב כמו שאתם מגיבים, עצוב אבל נראה שלא צפוי לכם עתיד מזהיר ביחד. זה רק ידרדר.
בהצלחה במה שתעשי.

alona 27

New member
הארוס שלך אמר לך שאולי הוא יגע בחזה של אישה אחרת

זה לא משנה אם היא חשפנית או לא, היא עדיין אישה, והיא עדיין לא את. אבל מצד שני אם את רק מעלה את האפשרות שתעשי משהו, אפילו פחות מזה הוא נעלב ונעלם מהבית. נראה לי זלזול. או שהוא מאמין בנאמנות או שלא, זה לא ייתכן שהוא יתמזמז עם אישה אחרת אבל אומר לך שאת צריכה להיות לגמרי נאמנה. זה באמת לא פורנו, החשפנית היא גם לא בובת גומי, היא אישה אחרת לכל דבר, ואת צודקת.
תשבי איתו ותבקשי ממנו הבהרה אם נאמנות באמת חשובה לו. ומה זה בגידה ומה לא, ואז זה צריך לכלול את 2 הצדדים, זאת המאה ה21.

למעלה