שאלה להתייעצות,לפניי חתונה

mosheyd

New member
את יוצאת מנקודת הנחה ששהות של בעלך לעתיד

מול חשפנית היא בגידה, ומה תעשי אם תוזמני למסיבת רווקות כזו של אחת מחברותייך, ובמסיבה יהיה חשפן? האם תצאי נימוס באמצע?
אני חושב שזו תרבות מיותרת והזוייה שיבאנו ממקורות זרים, כל מסיבות הרווקים/רווקות. אני חושב שגם כל הסרט הזה של ידידים וידידות מהעבר וכו' - גם זה הזוי. האם לא היה מפריע לך שהוא פתאום נפגש עם ידידה מהעבר? אם תעני שלא, אז לא נראה לי שאת ממש כנה עם עצמך.
לגבי בעלך לעתיד, אם הוא רואה שזה כל כך חשוב לך - הוא צריך לוותר, ולא את. מה רע בערב ביליארד עם החבר'ה? מה רע בללכת למשחק כדורגל? חייבים להשתולל עם בחורה זרה? קצת מחליא אותי. מצטער. אבל, לצערי, רבים מבני מיני הגברים חולים בשטות הזאת, כמו בשטות של בגידות וחוסר נאמנות. שיהיה בהצלחה, בכל מקרה.

לגבי מסיבת הרווקים ולגבי הריב

*לא קראתי תגובות קודמות ובאתי מהראשי*

אני לא קנאית במיוחד אבל לפני החתונה (מעל שנתיים) שאלתי את הבחור שלי מה נהוג אצלו בחברים במסיבות רווקים. דיברנו על זה ולשמחתי לא הוא ולא החברים שלו נוהגים לחגוג עם חשפנית.
בשיחה הזו הבהרתי לו שזו בגידה מבחינתי. לא אכפת לי אם הוא החתן או שהוא נסע 5 שעות למסיבה של חבר מהצבא וחבר אחר שהוא בכלל לא מכיר הפתיע את כולם עם חשפנית. מבחינתי, אם הוא בחדר אחד עם חשפנית בפעולה זו בגידה ובגידה מבחינתי זה פירוק קשר בלי דין ודברים.
אני יודעת שאני נשמעת קיצונית אבל זו אני וזו דרך החיים שלי ואלה דברים שחשוב לדבר עליהם לפני הנישואים.

דבר נפרד לחלוטין הוא הריב שלכם.
איך היו הריבים עד כה?
לדעתי, אחד הדברים החשובים בבניית זוגיות זה ללמוד איך לריב. הרי תמיד יש ריבים (אלא אם הזוגיות רקובה ואין קשר...) והשאלה איך מתמודדים.
אני מציעה לכם לנסות לעבוד על הנושא הזה של "איך רבים" בעיתות "שלום" אפילו עם ייעוץ מקצועי.
מה יקרה כשיהיו לכם ילדים? גם לא תדברו או הוא ילך לישון בבית אחר?

הבחור שלי ואני מאוד שונים, במהלך הקשר השתדלנו מאוד לא ללכת לישון כועסים אף פעם וגם אם בן הזוג מוציא אותך מדעתך אתה צריך לדעת להגיד "אני צריך זמן להתקרר כדי לא להגיד דברים שאני לא מכוון אליהם".

בכל מקרה, אני איתך לגמרי בנושא מסיבת הרווקים ומאחלת לכם שתגשרו על הפער.

סיגלית 2014

New member
מנהל
יש לי רק שאלה אחת אליך

אם את כל כך קנאית והעניין מפריע לך... נניח שבעלך היה בא לקראתך ולא היה מקיים בכלל מסיבה כזו.
מה היה קורה אם אחרי כמה שנים של נישואים, חבר קרוב שלו היה עורך מסיבה כזו בדיוק והיה מזמין אותו.
מה אז היית עושה? גם אז היית מונעת ממנו?

חומר למחשבה.....

סיגלית, לא חייבים ללכת עם העדר

מותר להגיד שזה לא מתאים זה לא הופך אותך להזוי.

mosheyd

New member
אני גבר, ועמדנו מול סיטואציה כזו אני ובת זוג מהעבר

כאשר חבר הזמין אותי למסיבת רווקים של חבר, ואמר לי מראש שתהיה חשפנית. אמרתי לו שלמסיבת הרווקים לא אגיע, משום שאם אני חולק מיטה עם זוגתי אין שום סיבה שבעולם שעיניי יחזו באישה אחרת עירומה.
ולא הגעתי למסיבה, ולא היה אסון גדול.

סיגלית 2014

New member
מנהל
חבר'ה רילקס

מכבדת דעה של אחד ואחת מכם. אבל שאלתי את פותחת השרשור שאלה למחשבה ולא כדי להתווכח עם מישהו.
ואגב, היא לא בת זוגתך ואתה לא בן זוגה. כל מערכת זוגית שונה מהאחרות ומה שטוב אצלך לא יהיה בהכרח טוב אצלה.
גם אני לא מתה על המסורת הגועלית הזו ולא עשיתי כזו מסיבה לפני החתונה שלי. אבל במשפחתו של בעלי זה היה מאד מקובל.
גם לפני החתונה של אחותו, היא ובעלה ערכו מסיבות רווקים עם חשפן וחשפנית (כל אחד בנפרד, כן?)
ולומר לך שזה לא הפריע לי? הפריע. לא בא טוב באוזן.....אבל אם בעלי הגיע ממקום שבו כן מקובל ורואים את זה בצורה שונה ממה שאני רואה אותה, הבנתי שלא אוכל למנוע זאת ממנו . גם אם חבריו יערכו (והם ערכו ולא ויתרו) מסיבות כאלו, לא הייתי יכולה לבקש ממנו לא ללכת למסיבה של חבריו. וכשאחותו התחתנה, הייתי אמורה לבקש ממנו לא ללכת למסיבת רווקים של מי שעומד להיות גיסו?? נו באמת..... אז כן, צריך לקחת דברים בפרופורציה. בעלי, אגב, השתכר, רקד, נגע ולאחר יומיים שכח מהכל.. וגם אני. הבהרתי לו לפני (ושאלתי אותו אחרי) שיש קוו אדום (הקוו האדום שלי) וסמכתי עליו.
ודבר נוסף, למרות אי ההסכמה בינהם היא הזכירה דברים שחלק גדול מהמגיבים החליטו להתעלם ושפטו אותו וקראו לו בשמות:
ראשית היא ציינה בעצמה שהיא קנאית מאד מאד. שנית שהארוס מתקשר אליה 5 פעמים ביום ושואל אותה מדוע היא מבועסת, אולי מנסה בדרך שלו ליזום שיחה, להרגיע והיא בוחרת להתעלם. שלישית, כל העניין עם הדווקא להיפגש עם הידיד שמי יודע איך מרגיש הארוס בעניין הזה.
היא בעצמה ציינה שהיא מבולבלת, למה? כי היא קצת תקועה בבועת הקנאה שלה מבלי להרחיב את שדה הראייה. חשבתי שהשאלה שלי תוכל לתת לה ראייה מזוית אחרת. אם רצה לגעת בנשים, אגב, הוא לא היה צריך את המסיבה האדיוטית הזו.

סיגלית 2014

New member
מנהל
ועוד דבר קטן

בדוגמא שנתת, בת זוגתך לא ביקשה ממך לא ללכת. זה בא ממך.
הסיפור לפנינו שונה.

mosheyd

New member
לא ביקשה ממני. אבל הסיפור שלנו קצת אחר...

היא אחת שהיתה דתייה, ועשתה דרך לצד השני בפול גז. אני הייתי מסורתי, ועושה דרך לכיוון השני בחצי גז. סתם הערה שלא משנה. אבל יש לי כמה שאלות מעניינות, שסרם אותן עוד מעט למעלה. מעין סקר.

ק3323

New member
סיגלית שאלה-

בעלך עשה מסיבת רווקים עם חשפנית ?

לגביי מה שכתבת,וכאן אני גם הולכת לסטות מהעניין וקצת לפרוק.
תראי, הבן זוג שלי הוא הראשון מבין כל החבר'ה שמתחתן.
עכשיו זה ישמע קשה אבל תאמיני לי, הם הגברים הכי ברברים שיכלת לפגוש,ואני לא מגזימה .אני מכירה אותם ,לצערי מבחינתי היה חוסך לי המון לא להצטרף למפגשים חברתיים שלהם.
הם מתים על חשפניות גם בלי שום מסיבת רווקים,במיוחד חבר אחד שלו שכל הזמן מעודד את זה.יש לו עוד חבר שכל הזמן מראה לו ולי תמונות של בחורות ערומות ושאול "איך אחי?איזה תחת" ככה מולי ויש עוד חבר שבמערכת יחסים 3 שנים ופנה אליי אישית בבקשה שיהיו כוסיות בחתונה,בא לו לשטוף עניים וקצת כיף,מסכן ומסכנה החברה שלו עוד יותר. בקיצור,גברים מהזן הזה.
ככה שאם מישהו (רק אם איזה נס ,כי הם רווקים נצחיים כאלו שמצליחים לצאת עם בחורה 5 ימים וזהו) יתחתן,ברור שתהיה חשפנית,וברור שבעלי לעתיד ירצה ללכת.
אצלו זה ככה : משפחה וחברים באותה רמה. אפילו חברים לפעמים מתעלים על אמאבא שלו. כי הוא גדל בשכונה איתם יותר,ההורים נתנו לו יותר מידי חופש והוא מצא בית אצל החברים - כל הזמן איתם. אני גדלתי לגמריי שונה ממנו,יותר ביתית. ותאימנו לי שבתחילת הקשר לא הבנתי מה הקשר ביינו ורציתי להיפרד,לפניי היווצרות רגשות. אבל הוא היה עקשן שתצא ביננו אהבה גדולה וצדק.
הוא צריך להיפגש איתם כמה שיותר,ממש צורך בסיסי,הוא אשכרה הסתכל לי בעניים פעם אחת (כמעט הזלתי דמעה ) ואמר "אני לא יכול בלי חברים,לא לראות אותם כמה ימים זה לא בסדר מבחינתי ולא מספיק לי לקפוץ לכל אחד מהם לקפה כל יום,צריך מפגשים". ואני מבינה ומקבלת. גם אני אוהבת את חברות שלי אפילו שאף פעם לא היה לי קשר כמו אצלו וחברים שלו.לא זכיתי.
ככה שאני לא חושבת שהמילה שלי תיספר אם אני אגיד לו לא ללכת למסיבת רווקים של חבר קרוב שלו כי יש חשפניות. כמו שמבחינתי לגעת בחשפנית ולהתגרות מינית זה לא, אצלו אין כזה דבר לסרב לחברים. הוא נורא תופס מהם ולפעמים נשבעת לך זה נראה לי כיאילו הוא מפחד קצת מהם. פעם מישהו העיר לו "מה אתה נוסע אליה אז מתיי אתה בא אליי" וזה היה אפטר במילואים שבנזוג רצה לראות אותי ולבקש כמה שעות איתי מהמפקד בזמן שחבר שלו תיכנן משהו אחר. והיה לבעלי לעתיד ממש לא נעים מהחבר אפילו שלא הבטיח לו כלום (קצת פרקתי)
אני וחברים שלו לא בקשר טוב כי הזדעזתי מהם קשות מהפעם הראשונה שהכרתי אותם וזה זכותי לא לאהוב אותם.
ואני חושבת שיש להם חלק עצום בהשפעה עליו. כמו שהם ירדו עליו כל הזמן שהוא רוצה להתחתן איתי,הם היו בשוק,כמעט וכעסו עליו במקום אשכרה לפרגן.ירדו עליו על ההחלטה הזאת כל הזמן ,לפניי,בהודעות בוואטסאפ בזמן שאנחנו יושבים צמוד.באמת גועל טהור מבחינת בני אדם להתייחס ככה למישהו אחר. בלי כבוד.
מה הם תרמו לו בחיים לעשן נייס גאי ולעשות כלום? בקיצור שנאה ביני לבינם.

אבל שוב בעניין חשפנית במסיבת רווקים של חבר ...האמת שזה פחות מלחיץ אותי משום מה, אולי בכלל שאת היחס המיוחד החשפנית (לפי מה שהבנתי) נותנת לחתן,והשאר סתם צועקים ומתרגשים מהמחזה.
אבל כשנגיע לגשר נחצה אותו...

Surrealistical

New member
הוא מחליט על דעת עצמו מה בגידה ומה לא?

מה זה השטויות האלו?
בגידה זה כאשר מישהו עושה מעשה שהוא נחשב לבגידה בעיני הבן זוג. ולא מה שמי שעושה את המעשה מחליט שבגידה. יש המון נשואים שמזיינים מהצד שיגידו לך שהם לא בוגדים. זה אומר שהם לא בוגדים? לא! הם לא בוגדים רק אם לנשים שלהן אין בעיה עם זה והן בעצמן שוכבות עם אחרים. אם זאת בגידה בעיניך אז לא מבינה איך אדם שמתכוון להתחתן איתך יכול לבטל את זה בכזאת קלות.
מרגיש לי כאילו הוא מנצל את הסבלנות שלך. אם הבן זוג שלי היה עושה דבר כזה לא רק שלא היתי מפסיקה להיות עצבנית עליו אלא גם לא היתי שוכחת עד כמה בקלות הוא מוכן לגעת בנשים אחרות. פשוט דוחה.

ALIsuperstar

New member
אני חושב שאת צריכה לוותר ולהתפשר.

לא רק שמדובר במסורת, מדובר בחברים שלו, ואין מה לעשות, הבעיה היא לא שמפריע לך שהוא יהיה עם חשפנית, אלא שמדובר בביאוסכל החברים הגברים שלו, ועל זה אין לך טעם לריב עליו ולא כדאי לך לבדוק מה חשוב יותר, את או הם... ברור שאת חשובה יותר, הרי איתך הוא מתחתן, אבל לא ד חברים? אין לזה שום היגיון.
אזקחי בפרופורציות, ואל תעשי הרבה עניין, כי בסופו של דבר הוא יחזור אלייך, יכייף, יראה קצת ציצים וזהו...
הייתי בהרבה מסיבות רווקים, אנחנו בעשראל, פה זה ממש לא בדרך לחתונה עוצרים בוטגאס. זה הרבה יותר לייט... החברים שלו ייהנו יותר.

The Pinky P

New member
מסיבת רווקות מדוע?

תרצי או לא תרצי, את יצור חי עם יצרים ודחפים,
בהגיעך לבגרות מינית ועד ליום מותך ( או קרוב לזה ) את תיהי מונעת מדחפים מיניים ויסובבו סביבך אנשים, מחשבות וסימנים מרמזים שיגרמו לך
לרצות לקיים עם אנשים מסויימים יחסי מין בצורה כזו או אחרת.
הדחף המיני והרצון לקיים יחסים לא נשמר לבן אדם אחד.

מסיבת רווקות היא עוד דרך מעוותת של החיים המודרניים המעוותים להגיד - " איי! אני יצור חי שרוצה לתקוע כל מה שזז כי ככה נבראתי אבל
אני חי חיים מודרניים שמנוגדים לגמרי את הטבע שלי אז לפחות זה"

וככה עובד העולם.

נ.ב - תקף לשני המינים באופן שווה.

מזל טוב!

אני חושבת

שאתם לא מתאימים ואין לי מושג למה אתם מתחתנים..

סתם.
אבל - זה נראה לך נורמלי לריב על שטויות כאלה?
אני מסכימה עם מה שכתבו אחרים שמסיבת רווקות וחשפנית וכל זה זה איכסה - אבל זה אכן מנהג, ומקובל בחבר'ה של הגבר שבחרת לך, ומקובל עליו. כנראה שאת קנאית שמרנית והוא שוביניסט שמרני... שני שמרנים יחד, יכול להצליח ויכול גם שלא.

אז עכשיו תחליטי - האם זה מקרה של "שוברים את הכלים" או שזה משהו שאת מסוגלת להתעלם ממנו גם אם זה מעצבן אותך - כי אני מבטיחה לך שיהיו לכם עוד דברים הרבה יותר מעצבנים מזה.

ואם לשבור את הכלים - עדיף לפני החתונה ולא אחריה.

מסכימה איתך, זה דוחה.

ולמזלי, גם בעלי בדעה שזה לא רלוונטי בגלל לזוגיות.
כשהתחתנו, הנושא אפילו חא עלה כי ידעתי שאין לו כוונה לעשות מסיבת רווקים, מתוך אידיאולוגיה.
וכשחברים (בבונים, וסליחה, אבל.. חברים מנסים לשכנע גבר לתת יד לתעשיית הניצול של הנשים, הם בבונים בעיניי)
ניסו לשכנע אותו, הוא אמר להם שמי שמרגיש צורך לעשות מסיבת רווקים, שיחשוב כמה פעמים עם עצמו אם הוא באמת מוכן להתחתן.
וגם כמה חברים שלו התחתנו מאז, ולא, הוא לא הולך למסיבות רווקים שלהם.
כן, הם מרימים גבה, שהוא ״מעיז״ ללכת נגד הזרם הגברי הנמוך. הוא בדעה שזה לא רק ניצול של נשים, זה גם מבזה את הגברים. כאילו שהם כולם מסכימים, ״כן, אנחנו בבונים, שכל מה שמעניין אותנו זה ציצי ותחת, ולא התפתחנו ולא מתכוונים להתפתח לשום מקום״.

אז אחרי שכבר עברנו כמ מסיבות כאלה של חברים, שהוא לא הגיע אליהן, מכבדים אותו יותר.
כי יש בזה כפייה מסויימת, מרוב שזה נהיה נורמה, נוצר כבר לחץ חברתי, ולא כ-ל הגברים עושים את זה מנטו רצון, חלקם הגדול הולכים בגלל החבר׳ה ופחות מהצורך שלהם להסתכל על בחורה ערומה.

תנסי להגיע איתו לעומק העיניין, למה הוא בכלל צריך לערוך מסיבה כזו? האם זה באמת רצון אמיתי שלו, או שזה יותר ״כי ככה כולם עושים״, ו״החברים רוצים״, אם זה יותר מלחץ חברתי, תוכלי לנסות להסביר לו שמותר לו להיות ייחודי, ולא חייבים לעשות מה שכולם עושים..

ga26

Member
אין ספק שבן זוגך חצוף! כשנוח לו זה לא נורא רק לגעת

בחזה של חשפנית. מצד שני, את רק נפגשת עם ידיד ויוצאת לא בסדר (והרי זה לא שאת מתכוונת לראות את הידיד הזה ערום).
את לגמרי צודקת שכל הרעיון של מסיבת רווקים/רווקות ממש לא ברור ובטח לא נותן לגיטימציה לבגידות מכל סוג שהוא.

אנחנו חושבים אותו דבר ונראה שזו לא דיעה רווחת פה

ga26

Member
לא קראתי את כל ההודעות אז לא יודע

אם זה נפוץ או לא. אבל לרוב אנחנו אכן חושבים דומה

למעלה