שאלה להתייעצות,לפניי חתונה

DogsPCI

New member
האמת? אתה צודק... חשבתי לרגע שהוא הולך להתחתן

elians

New member
תקרא שוב את ההודעה שכתבתי , מילה במילה,

בדגש על הסוף ותבין את מה שכתבתי.
&nbsp
לפני שאתה יוצא בהצהרות "בבונים" לא כדאי לקפוץ לפני שקראת והבנת את כל הטקסט.
&nbsp
בהצלחה

יש בדפוסי ההתנהגות שלכם הרבה יותר מקום לחשש מהחשפנית

א. באופן כללי אני חושב שיש יחס הפוך בין ההשקעה בחתונה לבין האושר בחיי המשפחה - ככל שמשקיעים יותר כסף ומאמץ בחתונה כך אח"כ יש פחות אושר. לדעתי השקעת יתר ב"יום המיוחד" בלה בלה מהווה סימפטום של חוסר הבחנה בין עיקר וטפל.
&nbsp
ב. לריב ולישון אצל חבר הוא לא משהו שהייתי מצפה משותפים לחיים. סקרן, בני כמה אתם ?
&nbsp
ג. להגיד לך עם מי להפגש ועם מי לא, כנ"ל.
&nbsp
&nbsp

אמרלדה

Active member
מוסיפה רק דבר אחד לכל מה שכתבו לך

בעיני זה מטומטם, אבל בכלל לא אסון. אבל כולם אמרו לך כבר את דעתם.
&nbsp
אני רק רוצה להגיד דבר אחד: בגידה זה לא, לא חשוב איך תסובבי את זה.
&nbsp
בגידה זה לסובב בכחש. הוא לא עשה זאת, לא מתכוון לעשות זאת, אמר לך בכנות,
פירט לך בכנות, בעיקר משום שבעיניו זה טבעי, וגם בעיני אביך.
זו לא בגידה, תאמיני לי. הציצי לא הופך את זה לבגידה גם אם נוגעים בו.
ויש סיטואציות שהן בגידה גם אם לא נוגעים בכלל.
&nbsp

A לוןA

New member
המסיבת רווקים היא הקטנה שבבעיותייך

את צריכה להיות פחות מודאגת ממסיבת הרווקים ויותר מודאגת מהדרך העקומה שאתם מתקשרים ופותרים בעיות וחיכוכים. תקשורת כזו לקוייה, שטחית ואימפולסיבית מתאימה לילדים בגיל 16, וגם זה בקושי.
&nbsp
מסיבת הרווקים היא אירוע חד פעמי- התקשורת בינכם זה לפחות ל-5 שנים הקרובות (עד שתגיעי לפורום זוגיות במשבר, עם אותן בעיות רק עם עוד ילד או שניים ומשכנתא, ולפני גירושים)
&nbsp
<במאמר מוסגר- אף פעם לא הבנתי את העניין במסיבות רווקים או בחשפניות, לא ערכתי אחת כזו והביקורים המעטים שהיו לי במועדוני חשפנות במסגרת מסיבות של אחרים פשוט שיעממו אותי>

ק3323

New member
תגובה בערך לכולם...

אז קודם כל למי שכתב שאני בת 35...תוריד 10 שנים. הפרטים שהזנתי כאן לא בהכרח נכונים מן הסתם אני לא רוצה לדייק על עצמי.
תודה לכל המגיבים מגיבות, עבר זמן מאז...
אני לא חושבת שהבן זוג שלי הוא האיש הכי טוב עלי אדמות וזה דבר נורא קשה לכתוב וכל מי שאגיד לו את זה יגיד לי אז למה את מתחתנת איתו?ואת צעירה. אבל כן אני כבר מתחתנת,אני לא רוצה לאכזב את המשפחה שלי,לא רוצה לשאת בבושה של הביטול וכן אני נורא אוהבת ומאוהבת בו אף על פי שהוא לא האיש הכי טוב שהכרתי.
אני כן חושבת שהוא ניצל אותי את הנאיביות שלי, לפעמים עם מניפולציות,מוריד מערכי. לא בטוחה שהוא מודע לזה אבל היו לנו ריבים איומים והוא דאג להוציא אותי איומה . ואני לא בחורה איומה,באמ לא מקטע של "הוא עשה לי אני לא עשיתי כלום" ,אנשים שמכירים אותי חושבים שאני יותר מידי טובת לב ותמימה שמאמינה לכל דבר אז תסיקו מסקנות.
אני לא יכולה לשכוח דברים ברגע. בקיצור יש לי סיבות גם לחשוב שהוא יכול להגיד לי שהוא ידאג לכך שלא יהיו חשפניות..אבל להסתיר..ואחר כך במידה וזה יתברר לי הוא יגיד זה היה הפתעה.
וואלה לא יודעת למה זה ככה, למה דווקא נפל עליי מישהו שמתנהג איך שבא לו.

בקיצור קשה לי,ויודעים מה?לא בא לי לריב איתו. אז לא בא לי שוב לפתוח שיחה איתו.
אני מאושרת בשביל כל אלה שזכו בגברים מדהימים עם מוח הגון.
תודה.

למעלה