שאלה להתייעצות,לפניי חתונה

הרווק1

New member
ולחשוב שיש לו לבלות איתך עוד 50-70 שנה...

אורך החיים במערב היום עומד על גיל 80 בקירוב

סך הכל מסורת של מסיבת רווקים ואת עושה לו פרצופים של יום כיפור בט"ו בשבט, שבוע של דרמות

מה עכשיו? כל פעם שהוא ירצה לזוז טיפה תתחילי עם הפולניה הזאת? שישכח מטיול לתאילנד/רוסיה/אוקרינה - שישכח מפאבים עם חברים.. הוא הרי התחתן לא?

תאמיני לי .. מסכן הבחור שצריך לבלות איתך 60 שנה..

הרווק1

New member
נשוי + 2

&nbsp
זה ניק מלפני 10 שנים
&nbsp
אבל איי! איזה מזל שאת לא נותנת לעובדות לבלבל אותך

Surrealistical

New member
יש כאלה שעדיף שהיו נשארים רווקים

אם למישהו נראה שבגידה זה "דרמות" אז צר לי על אשתך וילדיך.

Anathema Device

New member
חשפנית היא לא "אישה אחרת" - היא חפץ עם ציצי

נכון שמי שמסתכל על נשים (מסויימות על פי מצבן בחיים או בכללי) כעל חפצים שיכולים או לא לספק איברי מין ללא קשר למה שהן מרגישות (כלומר, האם הן נמשכות מינית לאדם המסויים שצורך אותן, ורוצות שהוא ימשש אותן/אקטים מיניים אחרים, או שהן מחכות שזה יעבור וזקוקות לחומרים נרקוטים כדי לעבור את זה שוב ושוב) זה הרבה יותר טוב? ממש מציאה.
או אולי זו לא בגידה כי הוא גבר ולגברים מותר לעשות מה שבא להם (לעומת נשים שאם הן רק נפגשות עם מישהו זכרי זו בגידה)

לדעתי אילו מסיבות טיפשיות וחסרות כל פואנטה

נדמה לי שבטיוואן או במקום אחר לא זוכרת נהוג שלקבורה מזמינים חשפניות שירקדו
אז נכון שיש נורמות חברתיות מוזרות ומסיבת רווקים/רווקות זו אחת הנורמות אבל מי אמר
שאם זה מקובל זה צריך להיות מקובל על כולם?
הוא דווקא כן נשמע לי מתיאורך אותו קנאי במידת מה ורוצה שלא תרעי בשדות זרים אז למה שהוא ירעה?
וכן מגע ועוד בהייה בגוף חצי ערום זה סוג של בגידה לדעתי. ואני לא מבינה אם את לא מקבלת את
זה למה הוא מתעצבן ומחליט לעשות דווקא ועוד לפני החתונה

ga26

Member

זו 'מסורת' דוחה, אבל

את חייבת להבין שגברים הם כמו ילדים בקטע הזה. מבחינתם, אם כולם היו קופצים מהגג - גם הם יקפצו. אלא אם כן, חברה שלהם אמרה להם לקפוץ, ואז יש מצב שהם יעשו לה דווקא בשביל "לעמוד על שלהם" או "לצאת גברים".
זו באמת לא אשמתו, הוא חי בתוך חברה, וכמו שאותך חינכו שחייבים שמלת קצפת ואולמי בונבון, אותו שכנעו שחייבים לגעת לחשפנית בציצי. ואני מקנאה בנשים פה שסיפרו שהגברים שלהן היו נגד כל הרעיון, בחיי.
&nbsp
אני בטוחה שהלחץ לפני החתונה, ההתרגשות והציפייה יוצרים עוד יותר מתחים ביניכם, ובטוח עוזרים להוציא את עינייו החשפנית מפרופורציה.
את יכולה לנסות לדבר איתו, ברוגע, בלי לכפות את רצונך ובלי להחליט בשבילו. רק קחי בחשבון שגם אם הוא ייכנע ללחץ חברתי (אפילו אבא שלך בצד שלו!) בסופו של דבר, זה לא עיניין גדול יותר ממה שתבחרי לעשות ממנו.
&nbsp
בהצלחה!

שתי נקודות:

מעבר לבגידה או חוסר נאמנות, הדבר הראשון שהיה מטריד אותי הוא, נוכחותו במסיבה שאליה מגיעה חשפנית. אפשר לקרוא מכון תודעה, למשל, עדויות על חייהן של הנשים הללו, מאיפה הן באות ואיך מגיעות למסיבות הללו. מהו הרקע שלהן ולאילו מצוקות פיזיות ונפשיות הן נחשפות בעיסוק הזה, שהוא בעצם זנות. והיא על תקן של אוסף איברים, גוש בשר שנוגעים בו, ללא אישיות, רצונות ורגשות. במקום הזה היית רוצה שיהיה בן זוגך? ומה זה אומר על היחס שלו לנשים בכלל, כלומר גם אלייך? את מאמינה שהוא שונה?

וגם, אני חייבת לתהות על המנהג הזה של להתהולל ולשכב עם אחרים, לפני הכניסה "לכלא". בי זה מעורר תחושות קשות. כי אם מישהו מרגיש ככה לפני שהוא מתחתן איתי (גילוי נאות: לא מאמינה במוסד הנישואים), שהוא נכנס תיכף לעונש, אני לא כל כך בטוחה שאני רוצה להיות איתו.

RoyceGracie

New member
אני חושב שזה לא ביג דיל

אבל אם לארוסתי יהיה ממש מפריע ברמה שזה עלול לפגוע במצב הרוח שלה בחתונה, כמובן שאומר לחברים שלי לעשות מסיבת רווקים ללא חשפנית. התחושות של בת הזוג הן הרבה מעל בסדר העדיפויות

DogsPCI

New member
הלו, אחלה ניק... :). ובאופן כללי אני מסכים עם מה שאמרת...

אם זה מפריע לזוגיות - זה מפריע לזוגיות.
ואם שני בני הזוג פתוחים ומקבלים את הדברים בכיף - אז שיהנו להם :).
&nbsp
יש כאלה שגם הולכים למסיבות של חילופי זוגות... אם זה בהסכמה של שני הצדדים - מי אנחנו שנגיד משהו?
אבל להעציב את בת הזוג שלך? ועוד בשבוע החתונה שלכם? - מה עובר על האנשים, תגיד לי?
&nbsp
לילה טוב.
&nbsp
&nbsp

wild orchid

New member
חשפן בבון ומנופח...? תגידי, את שומעת את עצמך? מי את בכלל שאת

מרשה לעצמך לדבר בצורה כזו על בן אדם שאת בכלל לא מכירה? את חושבת שאת איזו נסיכה? צאי מהסרט שלך, את כלום ושום דבר. ותסמכי עליי כשאני אומרת שרוב הבבונים המנופחים האלה לא היו נוגעים בך גם אחרי שנתיים במדבר.

תמסרי את את תנחומיי הכנים להוא שהולך לעשות את טעות חייו.

ק3323

New member
אני רואה שלקחת את זה קשה!

בקיצור,לא התכוונתי לרדת או משהו כזה.
פשוט אני לא אוהבת גברים עם שרירים גדולים כאלה אז אני מכנה אותם בבונים.כי זה מה שזה מזכיר לי,לא לקחת קשה.
זה כמו שמישהי נורא קשה יכנו אותה מקל...אז מה?
ועוד דבר, מדבר או לא מדבר וכל מה שקישקשת שם ,אם בא לי ,וסמכי עליי טוב טוב עם מה שאני אומרת,אני יכולה להביא גברים שיתפשטו מולי ויגעו וזה יהיה יום המזל שלהם
לא רואה שום פואנטה עוד לשלם לבחור שירקוד עם החוטיני שלו מולי כשאפשר בחינם.
ואין לי אינטרס כזה, כי אני במערכת יחסים עם מישהו שאני בחרתי והוא ממלא לי היטב את ההיבט המיני.
אז תרגיעי (או תירגע במידה ואת זה בעצם אתה,בבון)עם הדיבור שלך כי אין לך שמץ קטן מי אני מה אני ואיך אני נראת.

האמת בן הזוג שלך ממש דביל - אבל לא בגלל מסיבת הרווקים

אלא בגלל שהוא היה חייב ברוב טימטומו לדווח לך מה בדיוק יהיה שם, במקום להגיד לך משהו כמו "יקירתי, מה פתאום חשפניות? מאיפה הרעיון האידיוטי הזה? כולה מפגש של החבר'ה לכוס בירה ומריצים קטעים..."

זה בערך כמו שהוא ישאל אותך: "נו, ומה קנית בקניון" ואת תדקלמי לו את כל הרשימה במקום לענות "אה, שום דבר... רק איזו חולצה אחת שהיתה במבצע..."

elians

New member
הוא אדיוט שסיפר לך ... את מעצבנת בגישתך, איך תצליחו בגישתכם?

זה רק השד יודע
&nbsp
מצד אחד מסיבת רווקים רווקות יכולה להיות ב1001 שיטות,
מצד שני, נראה שיש לו שאיפות למסיבת רווקים כמו כל חבריו וזה בסדר, זכותו.
אם הוא שיתף אותך, אולי נשמע נחמד כאמון , שקיפות והכל אבל לא חשב לרגע על התוצאות,
&nbsp
אני חושב שבניכם בכל הנוגע לזוגיות אין אפילו צל של התחשבות , לא חשיבה קדימה, אין אמון וגם ים ים של סרטים טפשיים.
אם לא מתאים לך משהו , תגידי לו , חד משמעית ,
אם לא מתאים לו משהו , שיאמר לך , באותה צורה, ככה תגיעו לעמק השווה, לא העיקר לריב - להשאיר את הדברים באויר ואז להשלים כאילו כלום לא קרה. הנזקים לא נעלמים, הם רק הופכים למשקעים.
&nbsp
אני מאמין שעל ידי שיחה נוקבת מאוד תוכלו להגיע להבנות היכן אתם עומדים וללבן את הדברים. אחרת צפויות לכם "שנים מרנינות" של אינספור ויכוחי קנאה והשד יודע מה עוד.
&nbsp
בנימה אישית, אומר שאני נגד מסיבת רווקים ומסיבת רווקות בסטייל חשפניות חשפן וכל הפסולת הזאת,
אפשר גם לסגור מקום עם כל החברים ולהנות ערב אחד גם בלי זה.
&nbsp

DogsPCI

New member
זכותו??? סליחה, לא אישי נגדך, אבל...

בחיי אלוקים - בבונים!! (לא תישא... בטח לא בהודעה שכזו...).

אתה (לא אישית
) עומד להצהיר כוונות מול האישה שאמורה להיות האישה של החיים שלך!! השותפה שלך לחיים!! האמא של הילדים שלך!! זו שאמורה להיות האדם הכי קרוב אליך בעולם!!!

אבל יום לפני זכותך ללכת ולראות נשים אחרות ערומות ולמשש אותן, ולהתגרות מהן מינית... ועוד ביודעין שזה מפריע לאישה שלך!

משהו... באמת! משהו-משהו!

פאר היצירה ממש....

פחחחחח - זכותו.... הייתי בועט אותו לאלף-עזאזל!!!

אבל זה רק אני...

והדרך בה אני רואה את הדברים

ערב מלבלב :).

למעלה