שאלה ליהודים שביננו

אין סודות היום, אתה לא מחדש כלום.

וזה טעות להגיד שהיהודים אזרחי מדינת ישראל, המשכילים, לא יסכימו אם מה שכתבת. המשכילים השמאלנים יסכימו יתביישו וגם יודו בכך, המשכילים חובשי הכיפות, אנשי ארץ ישראל השלימה, ינועו בין פרשנות דתית, כביכול כך רצה אלוהים, לבין טענות טענות סילוף העובדות שמקורם בספרי ההיסטוריה הציוניים. התנועה הציונית הינה רווית דעות וזרמים. גם בתקופת מלחמת העצמאות היהודים הציוניים היו מפולגים ומשוסעים, ולא כולם הסכימו עם השלכות המלחמה הנוגועות בפשעים נגד האנושות. אבל לימים כולם יעלימו עין וידחיקו, עד התקופה האחרונה פחות או יותר, כאשר סימני הגסיסה של האידיאולוגיה נמצאים כבר בשלבים מתקדמים. הציונות הצמיחה קשרי הון ושלטון מהנלוזים והאכזריים ביותר שידעה ההיסטוריה! קשרי הון ושלטון שניצלו ומנצלים מכל הבא ליד, גודל הזוואה עצום מכדי להאמין, ונפחיו האמתיים לא מתפרסמים. יהודים משכילים וממורכזי השקפה כבר לא מדברים על זה בגלל הבושה. הצינויים נציגי הממסד הם אנשים משכילים, תמיד היו, עד התקופה האחרונו, שהופיעו בכנסת כל מני טיפוסים חשכי ידע ובעלי מינון בינתי סימלי בלבד, שאני נגנב איך הם הגיעו לשם, וגם בשמאל הופיעו כאלה. השכלה ותרבות ארופאית הולידו יהירות על כל מה שהי מצוי באזור. נוצלו בני העליות ממדינות המזרח, שעד היום נמצאים באותו המקום שבו היו לפני 50 שנה (הסרט הדוק' "רוח קדים" מסביר את הנושא הזה מצוין) את אותות הביזוי, טיפוח הבורות, וההורדה על הברקיים באופן כללי ניתן לזהות בפטריוטיות המדומה והעלובה שלהם כשהם צועקים "מוות לערבים". (לא כולם, בסדר, אני יודע). על הפלסטינים אין צורך לפרט. אבל מה שלא מקובל עלי, ומה שמהווה אצלי נקודת שבירה, זה הפיכת הדור הצעיר של עצמם לבשר התותחים שלהם. אנשים שבהקפדה מחונכים בארץ הזאת, מראשית ימיהם, על ברקי הרינגטונים, מקדונלדס, נייק ופלייסטישן, שיונקים את ערכייהם מערוץ 2 הזוועתי הזה, וגם ל10 לא חסר, נשלכים לעזה וללבנון, ורק בכדי להמשיך ולבטח את בטנם המפוטמת של המליונרים שיצרה הציונות, ואת האדמנסטרציה הציונות שנמצאת כאן בכדי לסלול להם את הדרך אל ההמון ההבילי הזה שנמצא כאן, מאותגר הצרכנות הבלתי מוגבלת, שבטח לא קורא אפילו את התגובה הזאת כי הוא צופה עכשיו בערוץ 2 על מסך הפלזמה שלו. אבל אני לא רק מדבר, גם עושה. אני מקווה שקראתם את החומר באתר של המרכז למחקר מתקדם שפרסמתי כאן מספר פעמים. שאני שותף לכתיבתו. (www.megalogic.org) כרטיס ביקור נוסף מצורף

aviadbarel

New member
שמאלנים משכילים?

איך זה שהשמאל מנסה בעליבותו לנכס לו את הבעלות על השכל, הנאורות, ההשכלה וכל מה שטוב? וחלילה מלהודות בטעויות - אז מה אם מספר ההרוגים עלה באלפי אחוזים מאז אוסלו, זה לא אשמתנו. זה בגלל שלא ויתרנו עוד קצת. הודעתך המתנשאת על המזרחיים ועל הימניים קצת מגוחכת. אגב, בתור אדם שמתיימר לכתוב מחקרים, אתה צריך דחוף שיעור עברית, שגיאות הכתיב שלך צורמות מאוד לעין, אפילו לדיסלקט כמוני... אהה ואגב - אני ימני, מזרחי ומשכיל. לך תבין... עולם משוגע, בימינו נותנים גם למזרחים להיכנס לאוניברסיטה.

למעלה