שאלה לכולם?

iris00

New member
שאלה לכולם?

באיזה שעה מתחיל המצעד בתל אביב מחר? ומאיפה מתחיל? באיזה רחוב?

אורי 0

New member
1300, בכיכר רבין, ממשיך לאבן-גבירול

וזה לא אומר שיצאו בזמן. ד"א: עוד לא קבענו נקודת מפגש. מה דעתכםן על הכניסה להפנינג?

טל קר

New member
רגע, הפואנטה היא לא לצעוד ביחד?

ואם לא לצעוד אלא אח"כ, אז עדיף במתחם אלטרנטיבי אם יש, ההפנינג נראה לי כל שנה כמו יום הסטודנט באוניברסיטת תל אביב (אירוע שאני משתדלת להדיר רגלי ממנו).

אורי 0

New member
אחלה, תארגני את החבר'ה

ניסיתי, לא היתה הענות. אני פשוט מנסה לראות אם יכולה להיות נקודה שבה ניפגש ונראה אחדת את השניו. הכניסה להפנינג היא נקודה נוחה, כי הכניסה צרה ואפשר לתפוס שם את כולם. לא חייבים להיכנס.

טל קר

New member
אם יהיה מתחם אני מניחה שכולם

יראו את כולם (למשל כמו בשנה שעברה, בתקווה שיהיה). חבל שאין התארגנות כמו שנה שעברה (עם המשולשים הורודים, ליד הפסל בכיכר רבין). אבל קטונתי מלארגן כזו.

ליטל ו

New member
לא קטונת.

זה לא ש"some watery tart threw a sword at you" ואז התפקיד שלך - זה פשוט עניין של מי שיש לו כוח מארגן. תאמיני לי שלא קטונת :)

ליטל ו

New member
אפשר

ליד כביסה שחורה, למרגלות פסל מגן הדוד, כמו בשנה שעברה.

אבא גאה

New member
מה תלבשי?

איך נזהה אותך?

ronen1981

New member
שינוי במצעד הגאווה.

חודש יוני הינו "חודש הגאווה" ובמהלכו מתקיימים ברחבי הארץ אירועי הגאווה השונים, שמיועדים לציין את מאבקה של קהילת ההומוסקסואלים-לסביות-ביסקסואלים-טרנסג'נדרס למען שוויון זכויות. תנועת "שינוי" לוקחת חלק נכבד מאירועים אלו כאשר בשנים האחרונות הלך וגדל חלקנו וכך גם מספר החברים/ות המשתתפים במצעדים השונים ברחבי הארץ ומייצגים את תמיכת המפלגה במאבק הקהילה. לפיכך, נעשים מאמצים רבים ומושקעים תקציבים מתאימים על-ידינו כדי לארגן את ההשתתפות ולציין את תמיכתנו הרבה. תמיכה הבאה לידי ביטוי לא רק במהלך חודש אחד בשנה, אלא במאמצי חקיקה מתמשכים בכנסת לקידום שוויון הזכויות של הקהילה. השנה אנו מרכזים את מיטב המאמצים במצעד שייערך בתל-אביב, ביום שישי, 25 ביוני 2004. המטה שהוקם בראשותנו יפעל להבאת המספר הגדול ביותר של חברים/ות אל המצעד. הנואם המרכזי במצעד יהיה – כמו בשנה שחלפה – סגן ראש-הממשלה, שר המשפטים ויו"ר 'שינוי', השר יוסף (טומי) לפיד. אנו מבקשים להדגיש את החשיבות הרבה של נוכחותנו, מצוידים בדגלי 'שינוי' ולבושים בחולצות מיוחדות שהודפסו לצורך המצעד, בעת שראש התנועה מברך את באי המצעד. אנו מזמינים אותך להשתתף במצעד הססגוני והחשוב, ולהביע במשותף את תמיכתנו בקהילה, אשר בבחירות האחרונות גמלה לנו בתמיכה רבה. כמפלגה ליברלית, המציינת במצעה את תמיכתה בהשגת שוויון זכויות לקהילה וכמפלגה השלישית בגודלה במדינה, חשוב כי כולנו נתגייס להשתתפות בולטת וגדולה! נשמח לפגוש אותך, בשעה 12:30, ביום שישי כאמור (25/6/2004) בנקודת המפגש שלנו, מתחת למרפסת בית העירייה בתל-אביב. עומדים אנו לרשותך בכל שאלה והצעה בנוגע להשתתפות במצעד ומקווים לראותך בין הצועדים. ב ב ר כ ה, אילן ליבוביץ איקי אלנר חבר כנסת ראש מטה ההומו-לסבי

שאלה לאיריס

למה את ובעלך מרגישים צורך ללכת למצעד הגאווה? אם את מחפשת דרכים על מנת להביע את הזדהותך עם נושא הטרנסג'נדרס אז המצעד הוא לדעתי האישית אחת הדרכים הגרועות שבהן.

iris00

New member
לטורפדואית מאיריס

אני רוצה שתסבירי את עצמך יותר בפרוט . למה את חושבת שלהיות נוכחת במצעד זו דרך גרועה להביע הזדהות אתכם? אני יענה לך על השאלה וגם מבטיחה שהתשובה תפתיע אותך בגדול ובטוח גם אחרים יופתעו, בניהם אבא גאה. איריס. אתכם באש ובמים

כי

המצעד ממוסחר, מצועצע, כבר לא רלוונטי לדעתי לדברים שהוא מתיימר להילחם עליהם, מעין סוג של מסיבת רחוב גדולה שאני לא מוצאת בינה ובין טרנסג'נדרס שום קשר. אני תמיד בעד מסיבות אבל לא כשהן מתיימרות להיות משהו שהן לא. עכשיו אני ממתינה לתשובה שלך על מה ששאלתי. מצפה להפתעה גדולה.

iris00

New member
לטורפדואית ולכולם

אז ככה מאתמול אני בלחץ אטומי להגיע למצעד, הרי הילדה עזבה את הבית לסבתא וזה לכשעצמו הלחיץ אותנו. שנית אצלנו שבת זה שבת אנחנו מסורתיים מינוס פלוס,אז כל ההכנות וזה, טוב קמתי מוקדם התחלתי לנקות לבשל הכל מהר מהר,נכנסתי למקלחת יצאתי וטלפון מהילדה תוך כדי זה אני מתלבשת ופתאום הפצצה אמא אני לא הולך למצעד ירדתי מיזה,והנימוקים היו רבים. שנה שעברה כבר הייתי גילוי ראשון לנו אומנם מהצד אבל הייתי. שנית אני מרגיש היא אומרת שאני לא יכול גם השנה להציג את עצמי כמו שאני באמת וקשה יהיה לי להיות שם. בשביל כולם זה חגיגה אבל אני לא חוגג כלום וגם אתם לא,אני חושב שאני יחזור יותר מדוכא ועל הפנים. היא גם אמרה שהדגש שם לפי דעתו יותר על הקהילה ההומו לסבית ולא על הטרנסנגר גם בתיקשורת והיא מוחה על כך. לפי דעתה צריך לעשות שני מיעדים שונים כי יש המון הבדל בניהם. אני כמובן הייתי מאד ניסערת ובהלם חשבתי כל כך שהיא מה זה תישמח שאנחנו נשתתף אבל טעיתי והזדהתי בכל מה שאמרה הורדתי את הבגדים ולא נסענו . בבקשה תגובות איריס אתכם באש ובמים באו לי אורחים סליחה אני יחזור

למעלה