שאלה לכולם?

DarlingAdam

New member
אה, את זה אני יודע. בערך.

ריכוז המלחים בגוף! :) הכרתי מישהי שיש לה אותה המחלה כמו שלי, והרופא אמר לה לאכול פחות מלח ולשתות יותר. אלא שהיא לקחה אותו בשיא הרצינות, הפסיקה לאכול מלח בכלל (עד כמה שאפשר, כי יש מזונות שיש בהם מעט מלח) ושתתה פי שלוש בערך מהרגלה. והגיעה לבית החולים תוך איזה יומיים בגלל שאפס מלח זה מסוכן בדיוק כמו יותר מדי מלח.

ליטל ו

New member
הבעיה בשנה שעברה

היתה חוסר ארגון בצעדה עצמה. היו שלטים (טובים, לדעתי), היו ססמאות - גם אם לא משהו, זה לא משנה :) היו אנשים, אבל היה חם, והמצעד בקושי זז, ואולי היו סיבות אחרות, ו*הקבוצה שלנו התפזרה* בין שאר הצועדים, על פני לפחות בלוק, שבמצעד זה המון. זה הוציא את כל העוקץ מהעניין, הרי כל המטרה היא לא ללכת מפוזרים עם שלטים (או בלעדיהם), אלא להראות לעולם שיש קהילה טרנסית, יש גיבוש, יש כוח מאורגן.

ליטל ו

New member
היי :)

אני לא יודעת, אבל נשמע לי שהיא החליטה לא לבוא בגלל עצמה, לא כי היא לא רצתה ללכת ביחד או משהו כזה... קשה עם דברים כאלה, אני יודעת. בעניין העמדה לגבי המצעד - אני מבינה אותה, חלקית מסכימה איתה, אבל ככלל חושבת שזה מקום טוב סמלית כדי "להיות חלק מהקהילה/בקשר עם הקהילה" במובן השבטי של העניין, וגם מבחינה פוליטית כדי להפגין נוכחות. <חיבוקים ואיחולי שקט>

אני לגמרי מבינה אותה

אני מרגישה ממש כמוה. וחשבתי על משהו, יכול להיות שזה נכון גם לגביה: אני לא הלכתי למצעד כי הרגשתי שאם אני אלך לשם אני אלך על תקן משהו שאני לא רוצה להיות. כלומר כולם שם חוגגים ב"סטטוס" שלהם (הומו, לסבית, בי, טרנס/ית) ומחצינים אותו. אני לא אלך למצעד כדי לחגוג ולשמוח ולהחצין את סטטוס הטרנסית שאני לא רוצה להשתייך אליו ורוצה לשנות אותו. וגם אם הייתי רוצה לעשות זאת אני לא חושבת שלרקוד כמו מפגרת על משאית בשיא החום בבגדים מצועצעים לצלילי מוזיקת טראנס שאני שונאת זאת דרך שהייתי בוחרת כדרך המועדפת עליי.

אורי 0

New member
../images/Emo32.gif אפרופו צעדות ולעג

בהפגנה היום, שבה חטפנו כמויות של גז מדמיע, פגשתי מכר שלי, אף הוא קרוס-דרסר. מתחת לעיניו האדומות היה הרבה אפור - כמו איפור שנמרח. "הייתי הלילה בקויריפאדה, חזרתי מאוחר ולא היה לי כוח להוריד איפור," אישר. "והפלסטינים לא שמו לב? מה הם אמרו? (הסתובבנו בערך שעתיים בין הפלסטינים) "הם שמו לב, באמת צחקו עלי שאני מאופר."

ליטל ו

New member
השאלה היתה יותר

האם אתה בסדר. למרות שאכן, joy, עוד עיתונאי הותקף. נבלות :(

אורי 0

New member
אני בסדר

לא חטפתי יותר גז מהפגנות קודמות, רק לקח המון זמן. ההפגנה התחילה לא אלימה - עם אנשי דת, ותזמורת הצופים של איזו כנסיה מלפנים. הם פשוט התחילו לירות מעל לראש שלנו וכשלא עזר, להשליך רימוני גז והלם. זה הצליח לסחוט את הכמה אבנים, ואז הם התחילו לירות כמויות, ופשוט ברחנו לתוך השכונה. ההפגנה התפזרה, וגם אנחנו היינו מפוזרים בכמה מקומות, כשמקדימה האנשים "שלנו" (תעאיוש) מנסים להרגיע את הרוחות, ולעשות איזה משא ומתן עם המשטרה, ובמקביל כל מיני חבר'ה ערבים משחקים חתול ועכבר - זורקים כמה אבנים, המשטרה יורה גז וגומי (בסוף ירו חי, לא הייתי שם אבל דיברתי עם כאלה שהיו), ואנחנו, שעומדים בשולי הכיכר המרכזית בורחים למרכז מסחרי סמוך ושואפים בצלים שחולקו לנו. אחר כך העבירו אותנו למועצה המקומית הסמוכה. ניסו לדבר עם המפקד בשטח, שאם הוא יצא זה יפסק, אז הוא אמר "אני לא רוצה שזה ייפסק". בסוף הגיעו לסיכום שהם יוצאים, ואז, כדי להראות שהם לא בורחים הם ירו קצת גז, כמה כדורים חיים, וכנראה אז הפעילו מסתערבים לעצור כמה אנשים ואז כנראה כיסחו את הצלם המסכן. אחר כך הם יצאו ואנחנו נסענו משם. דרך אגב המשטרה אפשרה לנו לעבור קודם במחסום.

אבא גאה

New member
תודה

זו פעם שלישית שאני שומע על אירוע שקורא ואני לא מוצא שום דיווח עליו ב"מעריב" (אתר החדשות שאני יכול לקרוא מחו"ל) גם על המסיבה עם השוטרים הם לא כתבו מילה אחת. תגיד, אכפת לך לקשר לי גם לדיווח על ההפגנה עצמה? (אפשר במסר אם זה מרגיז את חברות הפורום)

iris00

New member
שוב לכולם

עברה עלינו שבת מאד קשה. הגענו דרך רופא חבר טוב למישהוא שנשמע בעניינים. הוא אמר שיקשר אותנו עם בית חולים תל השומר. וכמו שהבנתי מישם יכולה להגיע ישועה, האם זה נכון ואפשרי? מתחת לגיל 18? מישהוא יודע על זה יותר? פעם אמרה לי טרנסיט שלא כדאי להתקרב לשם אפילו ולא הסבירה למה? הטיפול שבו אנחנו נימצאים בו כרגע הוא פסיכולוגי משפחתי אבל לא מתמחה במגדר למרות שניראה שהצוות ממש מתאמץ לעזור ולתמוך ולדעת ולקבל ממאגרי מידע שונים איך לינהוג במה צריך לטפל ואיך?הם מבינים ניראה לי במה מדובר אבל לא מומחים. יערה?... אדם?.....ליטל?....אורי 0 ?.....נורה?..... מה הסיפור של תל השומר? הבנתי גם שקופת חולים מממנת שם את הטיפולים. איריס אתכם באש ובמים

תשובה

טרנסית שמעוניינת לעבור שינוי מין יש לה אופציה להגיע לוועדה של דליה גילבוע בתל השומר. זאת במידה שהיא מעוניינת לעבור את הניתוח הסופי (באיבר המין) בארץ - דבר שלפי דעתי ולדעת הרבה אחרים לא מומלץ מפעת מיעוט הניסיון של המנתחים בארץ. עוד על הוועדה של דליה גילבוע בתל השומר ומה היא מכילה, את יכולה לקרוא בשרשור הזה. מקווה שעזרתי.

למעלה