אני בסדר
לא חטפתי יותר גז מהפגנות קודמות, רק לקח המון זמן. ההפגנה התחילה לא אלימה - עם אנשי דת, ותזמורת הצופים של איזו כנסיה מלפנים. הם פשוט התחילו לירות מעל לראש שלנו וכשלא עזר, להשליך רימוני גז והלם. זה הצליח לסחוט את הכמה אבנים, ואז הם התחילו לירות כמויות, ופשוט ברחנו לתוך השכונה. ההפגנה התפזרה, וגם אנחנו היינו מפוזרים בכמה מקומות, כשמקדימה האנשים "שלנו" (תעאיוש) מנסים להרגיע את הרוחות, ולעשות איזה משא ומתן עם המשטרה, ובמקביל כל מיני חבר'ה ערבים משחקים חתול ועכבר - זורקים כמה אבנים, המשטרה יורה גז וגומי (בסוף ירו חי, לא הייתי שם אבל דיברתי עם כאלה שהיו), ואנחנו, שעומדים בשולי הכיכר המרכזית בורחים למרכז מסחרי סמוך ושואפים בצלים שחולקו לנו. אחר כך העבירו אותנו למועצה המקומית הסמוכה. ניסו לדבר עם המפקד בשטח, שאם הוא יצא זה יפסק, אז הוא אמר "אני לא רוצה שזה ייפסק". בסוף הגיעו לסיכום שהם יוצאים, ואז, כדי להראות שהם לא בורחים הם ירו קצת גז, כמה כדורים חיים, וכנראה אז הפעילו מסתערבים לעצור כמה אנשים ואז כנראה כיסחו את הצלם המסכן. אחר כך הם יצאו ואנחנו נסענו משם. דרך אגב המשטרה אפשרה לנו לעבור קודם במחסום.