שאלה לכולם

MrAnderson

New member
פשש..באיזה בטחון את אומרת את הדברים

הלוואי עלי.... יש כתבים סינים בני 8000 שנה....מי אמר שהם בני 8000 שנה?הכתבים? היום כולם יודעים שהעולם קיים יותר מ6000 שנה ואין על זה וויכוח? תקשיבי .... כל מה שכתוב באינצקלפדיות ובספרי לימוד על גיל העולם ועל התפתחות האבולוציה זה רומן רוסי אחד גדול. המדענים של היום מבינים עכשיו את כל החורים שיש בסיפור הזה אבל עדיין לא כולם אומרים את במפורש ובטח ובטח שיש על זה וויכוח! הייתי מחפש לך בגוגל את כל הכתבות מהעיטונות של ארה"ב(כמו טיימס) שספרו על המדענים שיאצו נגד כל הקשקוש הזה בפומבי. הייתי ממליץ לך לקרוא את הספר "המדע והאלוהים" של "ג'ארלד שטרודר". שבו הוא השווה בדיוק את גיל העולם של המדע כיום לתאריך העברי. הבן אדם גאון ואני מאמין שזאת באמת האמת מאוחרי גיל העולם. בקצרה אני רק יגיד שהזמן של בריאת העולם זה לא אותו זמן של היום. הזמן עבד אחרת, ולמה?תודות הבחור הנחמד אנשטיין אפשר להבין למה. מהירות החומר וזמן קשורים זה בזה. בבריאת העולם החומר זז הרבה יותר לאט מי מה שהוא זז כיום(הגלקסיות מתרחקות ומאיצות לפי תאוריית המפץ הגדול-זה מהמדע המודרני דרך אגב) לכן הזמן של אז היה הרבה יותר איטי ויכל להתמשך מיליוני שנה... ג'ארלד שטרודר בא וחישב את גיל העולם של המדע בזמן "שלנו"-עם הפרש ההאצה שעבר החומר. והופה יצא בול התאריך העברי....מעניין....בטח חכמי העולם יעדו את כשנכתב התנ"ך ואנחנו העתקנו מהם. לגבי כל השאר בתגובה שלי התייחסתי לנצרות לרוב. וגם לגבי סיפורי הבריאה של דתות אחרות.... חשבת אולי פעם שהם העתיקו מהתנ"ך? היהדות היא הדת המונוטאיסטית הראשונה. כל מה שהיה אחרי זה עשו COPY PASTE מהתנ"ך. "כל מה שחז"ל אמרו ידעו כבר לחכמי העולם"....ברור שעכשיו זה יעדוע לפני 100 עד 2000 שנה זה כנראה לא היה ידעו. היו חכמים שאמרו דברים ממש לפני(בהפרש של 100 שנים) שגילו אותם...למשל שלמוח יש שתי אונות. בקיצור בן אדם שיודע באמת מה כתוב בחכמת ישראל לא יכול להתכחש לה כמו שאת עושה....אז כנראה את לא יודעת מה כתוב.

rachel437

New member
פששש באיזה בטחון אתה כותב שטויות

ומאמין לכל מה שאתה קורא באתרי המחזירי בתשובה, תראה לי מדענים שטוענים שהעולם קיים רק 6000 שנה, המדע קבע שהם בני 8000 שנה, מניין לך מתי כתבו את התורה? אין לך שום ראיה להוכיח שהתורה היא מסמך אלוהי, סביר יותר להניח שכותבי התורה העתיקו ממקורות אחרים, כמו חוקי חמורבי, על מהירות החומר והזמן, נראה מדבריך שאתה לא מבין כלום בנושא, אתה כותב שטויות, כל מה שחז'ל כתבו היה ידוע לחכמי העולם.

MrAnderson

New member
סבבה אני כותב שטויות ואת יודעת על

מה את כותבת? תפסיקי להשמיץ. המדע קבע שהם בני 8000....יופי ומחר המדע יקבע שהם בני 500 שנה. לא נראה לי שאתה בקיע בשיטה למדידה של גיל של עצם כלשהו. אני בעצמי לא בקיע אבל אני יודע שהשיטות האלה לא מדוייקות בעליל. ופ"ר לגאולוגיה מארה"ב גם הוציא על זה מאמר בSIENCE ואף אחד לא העז לערר על דבריו. המדע גם קבע פעם שהעולם שטוח וגם קבע פעם שהתאים בבני האדם זה סתם גוש של חלבון וגם קבע פעם שהאטום הוא החלק הקטן ביותר. המדע משתנה כל הזמן....ומעניין לראות שדווקא המדע המודרני יותר ויותר "מאתים" לחכמה היהודית. רצית לראות מדענים מאמינים...קבלי 5 בכירים מישראל יפה שאת קובעת גם שאני לא מבין כלום בנושא של "חומר וזמן" בואי תארי את עיני, אני רוצה לשמוע את הידע האדיר שלך בנושא.

למעלה