התנ"ך זה הספר הכי עתיק
יש מסמכים יותר עתיקים, חוקי חמורבי, יש כתבי יד סינים בני 8000 שנה. >רק בתנ"ך מדברים על גיל העולם כמו שאנחנו מכירים אותו כיום<. היום כולם יודעים ואין על זה ויכוח בעולם המדע, כי העולם קיים הרבה יותר מ 6000 שנה. >רק בדת היהודית אלוהים נגלה על עם שלם כשהוא הביא להם את הספר החוקים שלהם...מעמד הר סיני קרה לפני מיליוני אנשים והם קיבלו את המצוות. לא איזה נביא שהוא הכיר את ההוא ודיבר עם הזה ראה בחלום והופ....יש לנו דת איזה יופי בוא נצא למסעות צלב וננסה לשכנע אנשים אחרים שאנחנו צודקים.< טעות בידך, גם בדתות אחרות יש התגלות אלוהית לעיני אלפי אנשים, חפש בתורות המזרח ותמצא סיפורים דומים, זה סיפור נחמד אבל רק סיפור. >רק בתנ"ך מסבירים איך נוצר העולם וכל תהליך הבריא:"והארץ הייתה תהו ובהו וחשך על פני תהום ורוח אלהים מרחפת על פני המים:". איזה משפט!... כשפעם ראשונה קראתי אותו אמרתי לעצמי שאין מצב שמישהו המציא את זה מהראש....איזה דמיון צריך בשביל לתאר את התהליך הבריא בצורה כזאת.< באמת פסוק יפה, גם בדתות אחרות יש תיאורים יפים על בריאת העולם. >כל מה שצריך לעשות כדי להיות נוצרי או מוסלמי זה להגיד אני מאמין ויאללה שיהיה בשעה טובה. לא ככה ביהדות...ביהדות אתה צריך לתת מעצמך הרבה לפני שאתה נכנס לשם< שוב טעות, באיסלם אתה צריך להתפלל 5 פעמים ביום, לצום 30 יום בשנה, אישה צריכה לכסות את כל גופה, לכסות את פניה ברעלה, ביהדות האישה מכסה את שיער ראשה עם שיער של אישה אחרת, זאת צניעות? >לא דברתי על כל הנתונים שהיו בקבלה שכל העולם צחק עלינו שאנחנו דברנו שטויות לפני שזה התגלה כנכון כמו: העולם הוא עגול, יש לילה במקום אחד ויום במקום אחר, שיש קטבים(לפני שמיהשו יצליח לשחות בכלל), את המספר המדוייק שהירח עושה את הסיבוב(אני לא יודע על מה אני מדבר אבל זה מספר שעוזר לקבוע את לוח השנה) שאת המספר הזה נאסא חישבו רק לאחרונה, את מספר הכוכבים(10 בחזקת 18) ועוד ועוד דברים מהמדע המודרני שהיו כתובים מזמן.< כל מה שחז"ל ידעו, ידעו כבר חכמי אומות העולם, בתלמוד יש הרבה טעויות.