הודעות לא רלוונטיות? קח בחשבון שעבור חברי הפורום הדתיים (וגם אלה שאינם חברי הפורום כמובן) קוד ההתבטאות הוא אחר משלך. כיצד תיצור הידברות אמיתית שמכבדת את רגשות האחר בלי להתחשב ברגשות האחר?
דוגמאות: "למכירה גולף 97 במצב מצוין" או "גם אתה יכול להתעשר בקלות. כל מה שעליך לעשות הוא..." וכן הלאה
"קח בחשבון שעבור חברי הפורום הדתיים (וגם אלה שאינם חברי הפורום כמובן) קוד ההתבטאות הוא אחר משלך" איני חושב כך. עד עתה לא נתקלתי בכל קושי לתקשר עמם, ונדמה לי שרובם מבינים אותי ללא בעיה (טוב, חוץ מבודדים שהם מקרה אבוד...) "כיצד תיצור הידברות אמיתית שמכבדת את רגשות האחר בלי להתחשב ברגשות האחר?" אני סבור שברגע בו הטיעון הענייני מוכפף לצורך לשמור על רגשות הצד השני הוא מפסיק להיות ענייני. מי שאינו יכול לשאת רעיונות הנוגדים את אמונתו אין לו מה לחפש כאן.
1. "אנכי ה' אלוקיך" - תן זכות קדימה למנהלים 2. לא תעשה לך נוהג קבוע של העתק הדבק/הבאת קישורים בלבד אלא להשתדל לכתוב את דעתך האישית. 3. לא תשא את מלותיך לשווא, כי מילים אי אפשר להחזיר. לחשוב לפני שכותבים. 4. שמור את חוקי הפורום. 5. כבד את גולשי הפורום מכל הזרמים ואת רצונם. רצונו של אדם - כבודו. 6. לא תרצח - המלבין פני חברו ברבים כאילו שפך דמים. 7. לא תתתנשא ותזלזל. 8. לא תעשה "דווקא"
9. לא תקלל או תשתמש בשפה בוטה ופוגעת 10. להשתדל להשתתף בכמה שיותר דיונים, גם ברציניים וגם במשעשעים, כדי שתהיה אווירה טובה בפורום.