שאלה לכל משתתפי הפורום

gntk

New member
ובקשר לתאומות....

נראה לי (בשיא האובייקטיביות ואני לא צוחק) שמתאים להם לגור ברמת השרון מסיבה אחת פשוטה: שזה שני מטר מתל אביב ובתל אביב יש פיגועים ושטויות כאלה.... אז אשלי יכולה ללכת לקניות בת"א ומרי-קייט תלך למשחקים של מכבי ביד אליהו....

gntk

New member
להם=להן וכן.......

זה מאוד משנה!!! כי יש לי השנה בגרות בלשון...

omer wild

New member
ל-GNTK ולנועה !!

אני מכירה את כל מי שרשמת...הם שכבה מעלי ! ונועה היישוב שערי תקווה הוא ממש לידי והרבה תלמידים משם לומדים איתי בחטיבה !

לעומר וילד המותק:)

אני לא יודעת באיזה כיתה היא:) אבל את מכירה מישהי משערי תקווה בשם: שיר דוחובניק או דוחובנייה משהו כזה חחחח לא ידועת שאמא שלי תחזור אני ישאל אותה את השם המפורש ויש לה אחות בשם שחר יותר קטנה ועוד שתי אחים :) או עוד אח:) פעם היה לה שער ממש ממשששש ארוך והבנתי שהיא הסתפרה לאמא שלה קוראים אריאלה

gntk

New member
עומר ../images/Emo70.gif

אני אשאל אותם מחר אם הם מכירים אותך

gntk

New member
עומר!!!!

שאלתי אותם והם אמרו לי שהם מכירים אותך ויש לך אחות בשם שקד נכון?

omer wild

New member
ל-GNTK !!!

טוב נמאס לי לכתוב את השם שלך באנגלית...או יותר נכון את הכינוי שלך ! אז אולי תגידי לי איך קוראים לך ? אני אשמח מאוד... וכן יש לי אח לא אחות ! והוא לומד גם ברוטברג...וכן קוראים לו שקד והוא עכשיו בכיתה י´א אין לי מושג איזה מספר אולי 9 בכל מקרה הוא במגמת תקשורת...

omer wild

New member
נועל´ה !!!!

בטח שאני מכירה אותה
היא מהשכבה שלי וקוראים לה שיר דוכובנה ! ובאמת היה לה שיער ארוך מאוד מאוד חלק שחור...מהמם ! רק שהיא הסתפרה...היא בדיור חזרה מאי הבאמה (איפה שהתאומות צילמו את "חופשה בשמש") והיא חזרה עם צמות מהממות בכל הראש ! קיצר מאיפה את מכירה אותה ?
מחר אני ישאל אותה אם היא מכירה אותך...

לעורמ וילד המתוקה כנסיי דחוווף!!!:)

אנחנו בני דודיייםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אלקקקק דיייייייי היא בשיכבה שלך???????? זה עולם קטן מאוד
להלהלה
אנחנו לא בני דודים קרובים, אבל הוהרים שלנו בקשר הרבה ואנחנו מתראים בהרבה מקומות בת מצוות וכאלו הייית בבת מצווה שלה? חחחחחחח עם כן מגניב אני גם הייתי אבל זה היה ממשששש ממזממזןןןןןןןןןןןןןןןןןן חחחחחחחחחחחחחחחחחחח יווווו אדיר!!!!!!!!!!!!

אני........

אני מרעננה.....
אני מחטיבת הביינים "אלון", אני חושבת שאם התאומות היו גרות בישראל הן היו גרות בתל-אביב. ועוד משהו קטן- דקה....... טוב....אז רציתי להגיד לכל הפורום- i love you
|לב

אני

1. מבאר יעקב (ליד ראשל"צ) 2. אני לומדת בבית ספר למדעים בלוד... ואני חושבת שהכי יתאים לתאומות לגור או בתל אביב או בסביון...

למעלה