שאלה לכל משתתפי הפורום

PURPLE CHICKEN

New member
אממממ...

אני מתל אביב מאליאנס (כיתה ח´)!! האמת שלתאומות ממש לא מתאים לגור בארץ אבל אם כן אז ברמת אביב ג´ שכל הצפונים גרים שם... (חחח סתם...) או באיזה וילה ענקית איפשהו בארץ (ממש לא משנה איפה- העיקר שזאת הוילה הכי גדולה בארץ!)

Alexis14

New member
מתאים להן

לגור במבשרת כי זה לא ממש עיר אלא יישוב ויהיה להן נורא שקט נפשי... ו......... אני גרה שם!!!!!!!!!! אז באמת- נראה לי שתל אביב/אילת זה המקום המושלם בשבילהן כמו שהדס כבר אמרו והרבה כבר הסכימו. ואני ממבשרת...... בי"ס ´היובל´

M ar y K at e

New member
אני חושבת ../images/Emo15.gif

דווקא שכדאי להן(אם כבר) לגור באילת/ת"א ואני גרה באשקלון(2 דקות משם) ולומדת בבית ספר של המועצה(התיכון זה צפית למי שמכיר
)

M ar y K at e

New member
לדעתי... ../images/Emo15.gif

דווקא שכדאי להן(אם כבר) לגור באילת/ת"א ואני גרה באשקלון(2 דקות משם) ולומדת בבית ספר של המועצה(התיכון זה צפית למי שמכיר
)

omer wild

New member
ל-ChEnmka !!!

כן אני מאורנית...וילדה אחת מהשכבה שלי משערי תקווה שנועל´ה מכירה אותה...היא איך שהוא קרובת משפחה שלה למה את שואלת
גם את מכירה מישהו
חחחחחחח כמו נועה...

ChEnmka

New member
כן עומר אני מכירה!!!!

דודים שלי גרים בשערי תקווה הייתי שם איזה שבוע... שמרתי על בן דוד שלי.....

omer wild

New member
ל ChEnmka ד"א איך קוראים לך ???

אה...אני לא ממש מכירה הרבה משפחות בשערי תקווה...

אני גרה בחולון

אני גרה בחולון בבית ספר איילון. אני בת 13 (כתה ח´) :) :) :) :) :) :). ללא ספק הן לא היו גרות בתל אביב! תל אביב היא עיר שלא יפסיקו להציק להן. לדעתי הן היו לוקחות איר סולידית יפה ונקייה. כמו חולון! (למקרה שלא ידעתם, חולון כבר כמה שנים היא העיר הכי יפה בארץ מבחינת האיכות והנקיון וכל שאר הפיצ´יפקס).

שרוש כנסי...

אם היית רואה את הכיתה שלנו בבה"ס היא יותר מזוהמת מכל העיר או בכלל המסדרון יש לנו בה"ס מטונף וצריך לשמור על ניקיונו למרות שאני בעצמי לא עושה את זה חחח

אושרתי, הכיתה שלנו הייתה הכי בלעעעע

בשנה שעברה. אבל התכוונתי שמוטי ששון (ראש העיר של חולון) עשה את העיר נקייה. מחקר שעשיתי גיליתי שתושבי חולון משלמים יותר מיסים מבת ים אבל בחולון יש יותר כיכרות, חנויות, נקיון, גנים ציבוריים ושקט ממבת ים. ותאמיני לי שאני, מי שגרה בבת ים יודעת. זבל (בלי להעליב את היללי שבטח חוגגת בוול מארט עכשיו)! העיר לא נקייה כמו חולון, אין מה להשוות! אין שם כמעט פינות ירוקות. וגם אם יש הזבל שם חוגג עם אחותו הצולעת.

מרי kate

New member
אני מ...

מקריית גת ומבית ספר תיכון חדש ע"ש "רבין" הכי מתאים לתאומות היה לגור בסביון כי זהו אזור מאוד עשיר!

תשובה לשרון!!!

אני מת"א בית ספר אליאנס ואני חולה על התאומות שלא תאמיני... את גם אוהבת אותם מאוד??? תכתבי לי, מישל

אה.......את מתכוונת אלי???

את מתכוונת אלי...כי אני שרון..אבל אם יש כאן שרון אחרת אז לא משנה...

שלי....

אני שרון המתוקה12 (למי שלא שם לב...) אני גרה ברעננה, לומדת בחטיבת הביינים "אלון" (כתבתי את זה כבר למטה..כאילו בעוד הודעה אבל נגיד ש...) ולפי דעתי לתאומות מתאים לגור בתל-אביב............... זהו...... תראו איזה תמונה חמודה-

למעלה