שאלה לכל משתתפי הפורום

תשובות....

אני מרחובות... למדתי בביה"ס תיכון מקיף יהוד שביהוד.... מישהו מכיר?.... עכשיו אני כבר לא לומדת שם..... אם התאומות היו גרות פה, בטוח היו גרות באיזושהוא קיבוץ או מושב או אם בעיר אז בטוח בהרצליה-פיתוח... אך אם לא אז ברמת אביב ג´ או סביון או זכרון-יעקב..... שאלה מעניינת..
עליזה

חמי שאמרה שרוב המפורסמים גרים בב

לי אז זה לא נכון כי אני מכירה רק את לינוי רייך שהייתה בלגעת באושר ביגלל שהיא ואח של דנה מרמור מנחה בערוץ הילדים היו איתה בלהקת צעירי תל אביבוממש לא הרבה גרים שם רוב המפורסמים גרים בתל אביב אבל אני גרה בתל אביב ברמת החייל ויש הרבה מפורסמים שגרים לידי כמו אבי קושניר הוא גר ברחוב הגדנה וכמו אבייתר מהתוכנית פתוח שגר ברחוב שלי הגולן ושרה בכנסת ציפי ליבני שגרה בניסן וכמו איריס קול שגרה בעוליי הגרדום

yael olsen

New member
טוף......./images/Emo70.gif

אני מברקן ואני לומדת בנחשונים
אם הן היו גרות בארץ הז הכי טוף שיגורו בברקן
מעניין למה
ואולי גם בתל אביב או באילת....

תודה...

שכתבתם לי מי אתם. אני שרון כולם קוראים לי שרונה הייתי גרה בקנדה שנה הייתי במשלחת אבל היום אני כבר גרה בישראל, בתל אביב אני בבית ספר של נועה הרשקוביץ מהפורום נועה- את בטח לא יודעת מי אני, אז אני יגיד לך, אתמול במסיבה של הבית ספר ראיתי אותך הגעת מאוחר למה
אני חושבת שזאת את לפי התמונה את רקדת ממש יפה במסיבה!גם חברות שלי אמרו... לבשת היום מכנס שחור וגופיה אדומה ונעלי הצבעה
כי ראיתי אותך ליד המכונה של השתיה החזקת לשתי חברות שלך את הקולה שהם קנו ואחר כך ראיתי אותך צוחקת
בגלל איזה משהו. והכי חשוב שאני מעריצה של התאומות!

מה../images/Emo35.gifאמאא´לההה!!!../images/Emo5.gif../images/Emo85.gif

אנשים פה בפורום מכירים אותי ורואים אותי עוקבים אחרי ואני לא יודעת מי הם!!! רגע שרון אני לא דומה לי כל כך בתמונה בעצם אולי אבל את בטוחה שזאת אני
איחרתי למסיבה כי הייתה לי לפני זה חתונה
פעם הבאה שאת רואה אותי את באה ואורמת לי שזאת את שמעת?!?!?!!! אני בשוק אני בהלם אני ה-מו-מ-ה-!! כן וזה מה שלבשתי היום ובאמת החזקתי לשתי חברות שלי קולה חחח
אני כבר לא זוכרת ממש צחקנו , אבל לא ממשהו מיוחד:) אחרי יום כיפור את באה ואומרת לי מי את!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הא ו... תודה, למרות שלדעתי אני לא רוקדת מ´שהו, נחמד לי לדעת שעוד מישהי מהבית ספר שלי אוהבת את התאומות.:) עם יש לך תמונה תשרשרי.

RinRan

New member
חחחח..... נועוש.....

אני עוקבת אחריך
אני יודעת ההההההכל עליך
be afraid
be very afraid

RinRan

New member
../images/Emo23.gif יו טו ../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo8.gif

למעלה