ירון ידידי, החניה ברבנות מלאה.
בוקר טוב ירון. לא מצליח לרדת לסוף דעתך, בנושא הגירושים, כאן בדרום החם,מפעלי ים המלח, פוספטים, תרכובות ברום, קמ"ג, ( קריה למחקר גרעיני), ועוד מפעלים רבים, פועלים בכל ימות השנה. במשמרות, בשבתות, בחגים, ובימי אבל. וכולם מאויישים, באלפי עובדים, בעלי משפחות. אותם אלפי העובדים,נעדרים מהבית, בערבי חג, ובשבתות, שלא לדבר על הפגיעה, בזמן האיכות עם ילדיהם. אסיפות הורים,שהם נעדרים מהם, מסיבות סיום, שהם נעדרים מהם, טיולים שנתיים,ועוד... ועוד... אז מה ירון, כל העובדים הנ"ל לפי דבריך, עומדים או יעמדו בקרוב, וישירו: בלוז במדרגות הרבנות? ומה עם? השוטרים עובדי הלילות והשבתות, זמרים, תקליטנים, חיילים, טייסים, עובדי בתי מלון, נהגי מוניות, בעלי פאבים, אתה רוצה עוד??? כמוהם, כך גם המדריכים לרקודי עם. גם אנחנו עובדים בלילות, בשבתות, בחגים, בבקרים, וכו´ וכו´. אין לי מושג למה נתפשת רק על המדריכים, בנושא הגירושין. המדריכים הינם חלק אינטגרלי, משוק העובדים במשק. המדריכים, כמו כל בעלי המשרות והתפקידים, שהזכרתי לעיל, מתגרשים, מתחתנים, מכירים, נפרדים, ובוגדים,(אם לזה חתרת.) כל עם ישראל נכנס לסטטיסטיקה הזאת, אנחנו לא יוצאי דופן. לגבי היוצרים, לא כולם ירון יוצרים "מתוך צורך מדומה", או מתוך, "צורך אמיתי שיזמינו אותך לחו"ל". יש לנו גם יוצרים טובים, שעושים זאת מתוך שליחות, מתוך להוסיף למחול הישראלי, מתוך ציונות, מתוך גאווה. מתוך הכיף שבדבר,ומתוך אהבת ארץ ישראל, והשירים העיבריים. ירון דחילק, תהיה קצת אופטימי, יש גם אנשים טובים, באמצע הדרך.( ואל תגיד לי שוב, שאני נאיבי. אני לא.) סליחה על התגובה הארוכה מאוד.(גם לא בא לי לישון.) שתהיה לך ולנו, שבת כייפית, אופטימית, ושלווה. יום טוב.