אולי תנסי לתבל אחרת
לטעמי, כל המוצרים שהזכרת מקבלים את טעמי התיבול שמוסיפים, כך שאם מותר לך להוסיף קארי, כמון, עשבי תיבול, צ'ילי\פפריקה חריפה\פלפל שחור ואחרים, אז לא חשוב המרכיב וטעמו העצמי, אלא מה שמתקבל כטעם מאכל כולו.
ועוד דבר, טעם הוא דבר נרכש, וניתן להתרגל אליו לאחר מספר פעמים של אכילה, ואפילו להבחין שזה טעים לפתע. לא כדאי לפסול לאחר פעם אחת, וכדאי לשנות הטעמים ולתבל אחרת כדי לבדוק אפשרויות חדשות וטעימות לחיך יותר.