שאלה למר מוטי :))

tsveeka

New member
בוא נדבר על עסק חוקי לרגע

בעסק רגיל או כל מפעל או מוסד כלשהוא, יש מבנה של פרמידה: מנכ"ל גדול אחד, שניים - שלושה סמנכ"לים, עשרות מנהלים, מאות עובדים. מה שאני מתאר לך זו פרמידה רגילה. הצבא בנוי ככה, הממשלה בנויה ככה וכו'. בעסק שכזה של מנכ"לים וכו' המנכ"ל מרוויח על חשבון אנשיו הנמצאים למטה, עד כאן הכל חוקי וכשר. האם עסק כזה הוא הוגן לדעתך? למי מגיע שכר גבוה יותר, זה שהפיק הכי הרבה תוצרת או שזה שנמצא במעלה הפרמידה? העובד עובד 10 שעות ביום, המנהל עובד 10 שעות ביום, למה המנהל מקבל שכר על 20 שעות (10 שלו ו-10 של העובד שלו)? זה פייר? אשמח לשמוע מה דעתך? ואת תשובותייך.

motyka

New member
סוף סוף דיון מעניין

סוציאליזם קפיטליזם מרכסיזם ערך עודף א.ד. גורדון אבל לנושא כל כך חשוב מגיע שירשור נפרד. אז אנא פתחי הודעה חדשה - ונפתח דיון שיהיה מנותק מעוולות ה MLM וממוקד בעוולות הכלכלה והחברה.

tsveeka

New member
למה אתה חושב שאני אישה?

אני עדיין חושב שזה קשור לכאן. במחשבה שנייה, אין טעם להראות לך איך מל"מ הוא עסק שכולם יכולים להיות שווים או לפחות יקבלו את מה שמגיע להם. מל"מ יכול לעזור לאנשים שרוצים יותר ולא צריכים להיות דוגמנים/יות, שחקנים, פוליטיקאים בכדי להגיע לשיוויון הזה. תישאר בדיעה שלך מצידי, הפסד כולו שלך.

z x 7 r

New member
לפי תגובתך הבנתי ש..

ביקרת באתרים הללו, אך הרשה לי לתקן אותך- כיום _אין_ תרופה נגד איידס. אני יודע שהפורום הזה אינו רלוונטי בנושא, אבל רק שתבין, שלא כל דבר שמשווקים או מנסים לקדם דרך האינטרנט ממקומות לעיתים לא ידועים בעולם זה משהו מדומה. בתודה.

missB

New member
אולי כדאי להסדיר את העניין הזה

כל הזמן חוזרים ועולים פה ויכוחים לגבי שיטת השיווק הרב שכבתי. אולי כדאי להסדיר זאת אחת ולתמיד. לפי דעתי האישית - כל אדם מוזמן ויכול לעבוד בכל עבודה חוקית שהיא, כולל MLM. אבל במסגרת הפורום הזה אין מקום לבוא ולגייס אנשים לזה. כך שמבחינתי כל הודעה שנפתחת ב"הצעה נפלאה לעבודה מהבית" - יכולה וצריכה להמחק. מי שרוצה לפרסם - יש לוחות בשביל זה. מי שרוצה להתייעץ בכל מיני שיקולים, בעיות, מחשבות וכו' - מוזמן לעשות זאת.

טרייטל

New member
מסיכמה עם דעתך

אני בהחלט חושבת שאין להשתמש בפורום לצורך פרסום , אבל בהחלט לגיטימי להתייעץ , או לשתף במחשבות וכו . אבל יחד עם זאת שימו לב- הויכוח בנושא השיווק הרשתי הפיח חיים בפורום , וזה ראוי בהחלט לציון .

b e ll

New member
אני מסכימה לגמרי עם זה שהפורום הוא

לא המקום לפירסומים על שיטות שונות או בכלל פירסומת אינה במקומה בפורום. ואולי זה יהיה המקום הנכון לבקש מאביבה לקיים כמה חוקים לגבי פרסומות ובכלל לגבי נושא הפורום. האם גם מחפשי עבודות למינהם צריכים לפתוח הודעות ולבקש עבודה מהבית? האם גם מחפשי עובדים שיעבדו מהבית מקומם כאן? האם הפורום הזה מתאים לבעלי עסקים מהבית או גם לעובדים שכירים שעובדים מהבית ולעקרות בית שעובדות בבית? מה דעתכם?

Dulcinea

New member
אני מסכימה איתך b e ll

(ותודה על ההודעה למעלה
) אכן צריך להיות תגליין בראש הפורום בסגנון "אין לפרסם הודעות מסוג שיווק רב שכבתי/רשתי (MLM) וכן לא בקשות או הצעות עבודה. הודעות כאלה תמחקנה לאלתר." ובאשר למי מיועד הפורום. נדמה לי שפורום עקרי/ות בית יש כבר כאן. באשר לשכירים שעובדים מהבית, אין לי התנגדות, מעבר לכך שאני מקנאת בהם נורא. זה בעיני פסגת החלומות: גם שכר מובטח, גם מישהו אחר מתעסק בכל הבוג'ארס וגם הנוחות והגמישות של עבודה מהבית. הלוואי עלי מיד. מעניין שלפי מיטב ידיעתי, לא הגיעו לכאן אנשים כאלה. כנראה אין להם תיסכולים לשתף
. דולי

Dulcinea

New member
ועוד משהו, אני מקווה שלא "הצלחנו"

להבריח את מוטי. מוטי, אתה עדיין בסביבה?

motyka

New member
כן, עובד בלי זמן לנשום

קיבלתי עבודה גדולה ודחופה.

Dulcinea

New member
שוב כינוס של הרבלייף, הא? ../images/Emo8.gif

טוב שאתה עדיין כאן. ברכות על העבודה. תצליח ותחזור בקרוב.

motyka

New member
לא בדיוק, ואין גם חיים

גנבתי 5 דקות, ואני חוזר לעבוד.

למעלה