שאלה לפלשתינים אזרחי ישראל

THE WIZARD 55

New member
זאת שאלה שהעליתי לא מזמן

אני בעד חיסול האיום הגרעיני כבר מלפני 8 שנים לא מבינה למה נתנו לו להגיע למצב הזה שתוך פחות משנתים יוכל לאיים על ישראל ולהשמיד אותה. הבעיה שזה לא פשוט, המתקנים מפוזרים ברחבי אירן צריך לצאת לפעולה כזאת רק שיש מוידעין מהימן.. צריך לקחת בחשבון שישראל היא שתספוג את הטילים מאירן.. וישראל לא מוכנה למלחמה בסדר גודל כזה. אין מקלטים ראויים, לא יודעת מה קורה עם הצבא, אבל הוא אכזב במלחמת לבנון.. בקיצור בעד השמדת הגרעין, אבל צפויים הרבה קורבנות ישראלים.

גידעון1

New member
את לא נחשבת

אם כל הערבים היו כמוך היה כבר שלום אמיתי ממזמן. הייתי אפילו מוכן לעשות ויתורים באמת כואבים אם היה מובטח לי שאנשים כמוך ישבו מול ממשלתי במו"מ ושדעותיך היו משקפות את רצון העם. אני שואל את שאר הערבים שכאן האם הם בעד חיסול האיום האיראני או שצריך להתעלם מכך

respecta1

New member
ויש הרבה יותר שלא

תראי מה אבו כרואן כתב ואם השר מהפורום לא יתחמקו תראי מה הם כותבים :N

המוסר הכפול חוגג

תעקוב אחרי התנהלות הדברים מול איראן ומול קוריה,שמתפתחות נשק גרעיני,האם הקאובוי בוש התנהג אותו דבר? עם קוריה בנועם ,במשא ומתן,בשיחות,בלחץ מתון!! מול איראן,רק באיומים וכוח ועוד כוח!! לא למד בוש (נשאר לו שנה!! כדי להתפנות!!)את לקחי הפלישה לאפגאנסטאן ועיראק (נהרגו כ- מליון אזרחים,והיגרו כמה מליונים מעיראק!!)כאשר חיפש את הנשק הגרעיני בעיראק (היו לו הוכחות חותכות,נכון?) ועוד דבר,לפי מקורות זרררררררררררים,יש מעצמה גרעינית שיש לה כור גרעיני,למה מתעלמים ממנה? ועוד נקודה,מצרים הודיעה בגלוי שהיא עומדת לפתח גרעין למטרות תעשיה,יפה מאד!!ואף אחד בעולם לא השמיע מילה!! נניח אם יתחלף השלטון במצרים,והמחליף של מובארכ יחליט לפתח את הגרעין לנשק?יתכן? לפחות באיראן יש בחירות דמוקרטיות לנשיאות,לכן אם הנשיא כושל אז יוחלף בבחירות חופשיות (והן באמת חופשיות,ללא מרכאות!!)וזה רצון העם שבחר באחמד ניגאד,לכן אנא לכבד את רצון העם (ונא אל תשוו את זה עם היטלר!!)

respecta1

New member
../images/Emo45.gif מנהיגי קוראה לא הצהירו שהם הולכים

למחוק מדינה מבפני האדמה

fifanowftw

New member
אייאי...אתם הערבים כאלה ערבים

לא מזמן הביאו לפה כתבת וידאו. היה שם מרואין מסוריה ומדובאי אם איני טועה, שתיהם עיתונאים. כמובן, הסורי היה כמוך, מתלהם, תמיד נגד ישראל. לעומתו, הדובאי היה מתון ושקול, וכמובן, לפחות בחלק מהדברים, צודק. הוא אמר, שתמיד שיש לערבים בעיה, הם מאשימים את ישראל. הוא דיבר על זה עקב טענתו של הסורי שהכור של ישראל יכול להתפוצץ, אחרי שהדובאי טען שמשהו יכול לקרות בכור האיראני. אז בקיצור, פה יש דמוקררטיה, הייתה לנו יותר מהזדמנות אחת להשתמש בגרעין, לעולם לא איימנו בגרעין, לעומת הקוף האיראני בו אתה כל כך מאוהב ואף מאמין שיש שם דמוקרטיה מלאה
וכמובן לא עוצרים פעילים מהאופוזציה, כמו שעושים בישראל הדידקטטורית, הלא כן?!
שמאיים להשמיד את ישראל עוד לפני שיש לו גרעין! ואל תשכח, אם יפול פה גרעין, הוא לא יפגע רק ביהודים. גם בערבים בקיצור, די לזיין תשכל. כל פעם שיש לכם בעיה, את ישראל אתם מאשימים. צא מזה!

respecta1

New member
כמה שזה מצחיק באמת שזה ככה

למשל לפני כמה ימים עצרו אחד עם סכין במערת המכפלה, שאלו אותו למה רצית לעשות את זה אמר "לא אוהבים אותי בכפר"
והייתה את המחבלת הערביה שעצרו אותה למה רצית לעשות את זה? הארוס שלי נפרד ממני
לא יאומן כיסופר..

מה הקשר לנושא?

ובאותה ציניות,אני אציין (אני מקווה שצפית!!)שבערוץ 10 הביאו כתבה על התעוללות המתנחלים לתושבי אלחליל ,יריקות,בעיטות,התזת קולה על הבתים והשיא,כשוטר שרואה את מסכת כזו, מתלונן בפני מפקד האזור על זה,אז ענה לו המפקד,אל תתערב,זה לא מתפקידך!! מספיק עם זה!!

respecta1

New member
לא צופה בערוץ 10

ערוץ תעמולה שמאלני וכל תו נוסף מיותר ואני לא יכול להגיב לך על משהו שלא ראיתי אבל אם זה ערוץ 10 אז כבר האמינות של זה מפוקפקת ביותר

respecta1

New member
אלוהים ישמור

וואלה הרבה זמן שלא קראתי כתבה מהארץ אבל אני רואה זה רק הולך ומחמיר כמה שטויות בכתבה אחת עזוב שמילה אחת לא אמינה. ואני רואה שלא אכפת להם כבר להראות שהם עיתון שמאל קיצוני. הבנאדם תמך בגלוי בבוגדת מדינה אז הוזמן לחקירה.. צודק בהחלט

respecta1

New member
ועוד משהו אחרון :)

עזוב שהאיש אין לו שום קשר למציאות..אני לא אתפלא אם הוא המציא את הכל
מדבר על קומוניזם ועל לעשות מהפכה
ואז בכביכול חקירה אומר ששואלים אותו אם הוא תומך במדינה כמדינה יהודית הוא אומר שהוא תומך במדינה דמוקרטית.. אבל הוא לא דיבר על לפני כמה דקות על קומוניזם?
יאלה, דיי להזיות.

גידעון1

New member
שכחת גם שבזכות שאיראן דמוקרטית אין שם הומויים

ובזכות זה שאירן דמוקרטית אסור למתנגדי השלטון לדבר נגד המנהיגים כי אחרת אוי ואבוי. ובזכות זה שאירן דמוקרטית בחים לא יהיה פורום באינטרנט בשם יהודים אזרחי אירן ובפורום הזה לא יעניקו ביקורת נוקבת על הממשל האיראני ועל הלך הרוח בחברה האירנית. בקיצור אם אירן מבחינתך דמוקרטית אז איך אתה מעיז בכלל לומר שישראל לא?

גידעון1

New member
אחת ההודעות ההזויות שקראתי

תהיה בטוח שאם מצריים תודיע על פיתוח נשק גרעיני ובמקביל תודיע על רצונה בהשמדת ישראל אז לא יהיה למצריים שום גרעין. איך אתה יכול להשאר רגוע מהעובדה שאירן מפתחת גרעין ומעוניינת להשמיד את ישראל, הרי גם אתה תפגע אלא אם אתה כמו האיש מחיפה שהילד שלו נהרג מטיל חזבאללה והיה מאושר שהילד שלו שאהיד. אירן דמוקרטית? הייתי צריך לקרא 3 פעמים את זה כדי להיות משוכנע שאתה לא צוחק עלי. כמו שיש הניה אבל משעל הוא השליט האמיתי כך יש את מחמוד אחמדינג'אד שממלא את הוראותיו של המנהיג העליון עלי ח'מנאי. עלי ח'מנאי ממש לא נבחר בבחירות דמוקרטיות והוא קובע את המדיניות האמיתית. הוכחה נוקבת לכך היתה עלייתו לנשיאות של מוחמד חתאמי שהחזיק בדעות הרבה יותר מתונות אך מאחר והאינטרס שלו לא עמד בקנה אחד עם האינטרס של המנהיג העליון עלי ח'מנאי שום דבר ממה שמוחמד חתאמי רצה לעשות לא יצא לפועל כלומר הוא היה משותק לגמרי עד שתקופת נשיאותו הסתיימה.

תמשיך עם הציניות!!

נשיא אירן הצהיר שמטרת הגרעין לתעשיה (כמו הצהרת מובארכ!!) ולא לפתח נשק גרעיני!! הבעיה היא עם קברניטי מדינתנו,שגם תוקפים את ראש הסוכנות לאנרגיה אטומית דר' אלבאראדעי,חתן פרס נובל !! ,כי בין היתר ערבי ומוסלמי,לאיזה רמה אפשר להדרדר?! אירן דמוקרטית?חבל להסביר לך עוד פעם!! אני אתן לך דוגמא ממעצמה אזורית דמוקרטית (רק ליהודים),יש משורר שכתב כמה שירי תהילה לטלי פחימה,ונגד התנהלות המדינה בשטחים,בבלוג שלו(נא להיזהר,האח הגדול עוקב אחריכם),ואז הוזמן ע"י השב"כ "לשיחה" אודות הדברים שהוא כותב (פורסם אתמול בהארץ)וקיבל קצת כמה רמזים,נו נו!!

למעלה