שאלה לפלשתינים אזרחי ישראל

gogi000

New member
אני בעד השמדת האיום הגרעני בכלל

האנושות עוד תשמיד את עצמה. אין לאף מדינה זכות להחזיק בפצצות גרעיניות, לא לאיראן, לא לפקיסטאן ולא לארה"ב ולישראל. אני בעד השמדת כל האיום הגרעיני שנמצא בעולם. אני נרתע מהמחשבה שמדינה במצב של לחץ תחליט להשמיד מדינה אחרת וגם אם מדובר במדינה אויבת. זוכרים את ארה"ב שהפציצה את יפן בפצצות גרעיניות, ועד עכשיו אפשר לראות את התוצאות בדמות תינוקות שנולדים פגומים. זוכרים את השגעון של גולדה מאיר בזמנו שרצתה לירות פצצה גרעינית על מצרים במלחמת הכיפורים, כל אדם שפוי צריך להגיד לא לגרעין, לא רק באיראן, גם בישראל, בארה"ב, בצפון קוריאה, בפקיסטן, בהודו, בבריטניה, ברוסיה... לא לגרעין לא להשמדת העולם.

גידעון1

New member
היא רצתה לעשות את זה בגלל החשש שבאמת נפסיד

תהיה בטוח שאם ישראל תגיע למצב שיפילו אותה על הברכיים היא ועוד איך תשגר את הגרעין שלה(אם יש לה גרעין,אנחנו שומרים על ערפל בנושא זה).

"אנחנו"? "אנחנו" שומרים? אתה צריך שאעדכן אותך

על פליטת הפה המפורסמת של אולמרט, שהודה שיש בידי ישראל נשק אטומי? ואתה חושב שאם לא היה אומר היתה איזשהי עמימות בעניין? הרי בזמנו התפרסם בטיימס מידע ברור שכלל את מספר הפצצות המשוער שיש לישראל (בסביבות 200 לפי הכתבה ההיא, ואולי זה כבר עלה

AdonAsda

New member
כמובן שאפשר להגיד שלא מדובר בפליטת פה אלא

במהלך מכוון שנועד ליצור הרתעה ומיץ אשכוליות סחוט טרי.

הרעיון המקורי היה ליצור עמימות במיץ האשכוליות

כמו שיש מיץ תפוחים מלא כזה? מעורפל? clowdy? אז אותו דבר באשכוליות.

gogi000

New member
אז אתה דומה בדעותיך לאחמדינג'אד

גם הוא לא יניד עפעף בהשמדה של מדינה אחרת, בדיוק כמוך. זה מוטרף שכל מדינה בעולם יכולה להשמיד עולם שלם אם היא רוצה בכך.

גידעון1

New member
איך אני דומה בדעותי לאחמדינג'ד?

את זה אני בהחלט רוצה לשמוע. איפה רשמתי שאני רוצה בהשמדתה של אירן או כל מדינה ערבית אחרת? אני אמרתי שרק במקרה שישראל תתוקף ונגיע למצב של סכנת השמדתה של ישראל רק אז נפעיל את פצצת האטום.

respecta1

New member
אבל גם כל אדם שפוי יודע שזה לא יקרה

ולכן בשביל לשמור על האזור שקט ועל עצמה ישראל חייבת להחזיק גרעין

למעלה