שאלה לפלשתינים אזרחי ישראל

גידעון1

New member
מייק אין קשר בין מקרה עירק לאירן

לאירן בוודאות יש תכנית להקמת גרעין כרגע אזרחי וההערכות הן שעד סוף שנה הבאה הגרעין יושלם לגמרי. יש הוכחות מוצקות לכך פלוס אירן מודה בכך שהיא שואפת לגרעין. הדובדבן שבקצפת הינו הגשת תכנית ראשונה לפיתוח ראש נפץ גרעיני. לכן אין מה להשוות בין אירן לעירק

mike00

New member
נכון,אין קשר ביניהן...אבל עניתי למוחמד על

פסיקתו שלעיראק לא היה נשק כימי..

fifanowftw

New member
תיקון:ענית למוחמד שהסית את הדיון

כי הוא פוחד לענות לשאלות, וזו לא פעם ראשונה שלו..ואני די בטוח שלא אחרונה.

גידעון1

New member
הבעיה היא שכשענית לו עזרת לו להסית את הדיון

המקורי וזאת למעשה היתה מטרתו. שים להתפתחותו של מוחמד. 1. בהתחלה הוא היה מתחמק משאלות שהיה לו קשה לענות עליהם 2. לאחר מכן בגלל הביקורת שהוא מתחמק הוא החל לרשום תשובות שלא קשורות לכלום. 3. בגלל שהוא רואה שגם לתרגילים העלובים האלה שמים לב אז הוא כעת מתחיל להסית דיונים מתוכנם המקורי. יהיה מסקרן לראות איזה תרגיל חדש הוא יוציא מהכובע בפעם הבאה כשיהיה דיון על נושא שהוא לא יידע איך לענות בו.

fifanowftw

New member
בוא אני אגיד לך מה הבעיה הגדולה

שהוא לא עוד גולש מהשורה. הוא מנהל הפורום. מילא זה שהוא לא עושה כלום. אבל גם לא עונה לאף אחד על השאלות? לא מתייחס אל קוראיו בפורום "שלו"? פתטי....

גידעון1

New member
ומינוי סלטעון למומחה לא נשמע לך אבסורד?

האיש פאקינג תומך חמאס ומוחמד עשה אותו אדום. חוץ ממומחיות לדברי שטנה ושקרים האיש לא עושה פה כלום.

fifanowftw

New member
מה? אם אתה מזמין פיצה תזמין גם לי

*תשובה בסגנון מוחמד

../images/Emo6.gif זה שתמשיך למלמל כל יומיים שאני תומך חמאס,

עדיין לא הופך אותי לאחד כזה. אשקרה רמת הניתוק מהמציאות של כמה מהפנאטים הגזענים כאן ממש מבהילה. אם יש לך בעיות בהבנת הנקרא לא אוכל לעזור לך בעניין, מצטער. כנ"ל לגבי בעיות בהתמודדות עם עובדות, הכחשת המציאות וכינויה "שקר" וכן הלאה וכן הלאה. שיהיה לך בהצלחה.

האמת היא שמה שפתטי זה שחבורה של אנשי

ימין פנאטים מצטרפת לפורום פלשתינאים אזרחי ישראל, פחות או יותר משתלטת עליו, מכתיבה למנהל איך וכמה לענות להם, וכמובן מה צריכה להיות העמדה הפוליטית של המואדמים, שאמורים להיות ציונים כשרים כמובן, וכל זאת בפורום "פלשתינאים אזרחי ישראל". אז למה קראת פתטי?

fifanowftw

New member
חחח

טוב, אתה רוצה תשובה לזה? יפה הנה קבל
קודם כל, זה מדינה חופשית. דמוקרטית. מותר לי לכתוב בפורום "פלשתינאים אזרחי ישראל" כמו שמותר לי לכתוב בפורום "סלעטון ומרים טוקאן תומכי חמאס בעוד הם עושים אהבה תחת כיפת השמיים"? נכון שמותר לי? יפה מותר לי להעביר ביקורת על בן אדם בלי לרדת לפסים אישיים? מותר לי עכשיו, לגבי ה"השתלטות" על הפורום.... האמת שיש לי תשובה יותר מפורטת לזה, אבל אני אענה בפשטות, יש פה 3 ערבים, אולי 4, אם למישהו יש בעיה(ותמיד יש למישהו בעיה, לא משנה מה המצב) הוא מוזמן להתלונן אצל מנהל, או הנהלת תפוז ע''י שליחת מייל או ללכת עד למשרדים שלהם, שאגב, עברתי שם היום...אחלה בניין יש להם, שיהיה להם לבריאות.

גידעון1

New member
תתחיל לקרא את ההודעות של עצמך אם אתה מחפש

פנאטים. לא נראה לך ראוי שאם אני שואל שאלה ראוי שיענו לי בצורה נורמלית במקום גיבוב של שטויות שלא קשורות לכלום? תראה מה שאלתי ותראה איך מוחמד בכלל ענה לי? ושים לב שבהמשך הוא בכלל הסית את הדיון מתוכנו המקורי. הכל כאן כתוב על גבי השרשור ואם רק תטרח לקרא תראה שהוא נתן לי תשובות ממש מוזרות שלא קשורות לכלום

גידעון1

New member
כל עוד אתה ממשיך להתחמק משאלותיי אין סיבה

שאני אתייחס לשלך. תרשום לפחות שאתה לא מעוניין לענות ונמשיך הלאה אבל לפחות תן לי את הכבוד המינימלי בכך שלא תרשום לי שורה וחצי שלא קשורה לשום שאלה ששאלתי רק כדי לומר לעצמך הנה עניתי

THE WIZARD 55

New member
צודק שרון..

אבל לא נשכח, שגם העיצומים לא עזרו והיא ממשיכה להתחמש. ולא נשכח שגם אם ישראל לא תתערב, היא תהיה מעורבת אם וכאשר יחליטו לתקוף את אירן, מטחי הטילים יגיעו ישירות לישראל.

respecta1

New member
לא יאומן כמה הזויים כתבי הארץ, היום פורסם הדו

הדוח של ברעדי הוא ממש לא מגמגם ולא מסתובב סביב עצמו הוא אמר בתקיפות שאיראן "משתפת פעולה" שאין איך לעצור את איראן בקיצור אם תקרא את הדוח ואם תשמע נאום של הקוף הננסי הידוע בשמו אחמנידג'אד אתה לא תדע מי זה מי תחשוב הביאו לך אותו דבר פעמיים אז כבר כל מה שהמאמר בנוי עליו הוא שקר. הוא אמר במאמר שזה צפוי שהדוח יהיה לא רציני ומסתובב סביב עצמו למרות שלפי דעת כל פרשני החדשות לפי כל מנהיגי העולם זה היה צפוי וברור בריטניה וארצות הברית כבר הכינו מראש עשרה שאלות נוקבות בקיצור, כמו תמיד..עיתון ה"ארץ" מוכיח שאין קשר בינם לבין המציאות

respecta1

New member
רק בשבילך :]

היום פורסם הדוח של סבבא. הכתב כתב את המאמר עוד לפני שהדוח ואמר..שהדוח יהיה וידוע שיהיה דוח מגומגם לא תקיף שיסתובב סביב הנושא..בקיצור לא יהיה ענייני ובגלל זה ישראל טיפשה שהיא נתנה לכמה בכירים לתקוף את ברעדי בקיצור היום פורסם הדוח הדוח תקיף אומר שאיראן משתפת פעולה פחות או יותר..אומר שאין איך לעצור את איראן מלהשיג גרעין בקיצור תקיף לכל הפרשנויות והדעות ולא רק זה, הכתב גם אמר שזה צפוי שהוא יהיה אחר זוכרת? מה שגם מוכח כשקר.. מדובר על זה בכלל ששרי החוץ של מדינות המערב היו כבר מוכנים לתקוף והכינו כבר שאלות תקיפות נגד הדוח דובר על זה שזה היה ברור וידוע שהוא יפרסם דוח תקיף, מה שהשקרן (סליחה, הכתב) אמר הפוך. בקיצור, הקשר בין המאמר למציאות היה אפסי, אבל כבר מורגלים לתקשורת.. ועל אחת כמה וכמה לארץ.. פשוט עיתון הזוי :\

למעלה