שאלה לפלשתינים אזרחי ישראל

respecta1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

טוב שאתה מראה קודם כל מה הדעות האמיתיות שלך שאתה מדבר על בוגדת במדינה באוי איזה מסכנה תמך בבוגדת במדינה ומהלל אותה, אז בהחלט יש מקום לחשוד בו..ופשוט הזמינו אותו לשיחה ועזוב גם יש מצב הזמינו לשיחת חקירה על הסתה הרי כבר ממזמן הבנו שמה שאמתם מגדירים כותב נגד התנהלות המדינה זה אומר מכפיש את המדינה ברמות שעושה את המדינה שטן שצריך להשמידו ועיתון הארץ רק אתה אומר את השם עולה צחוק לפעמים עולה בכי לאיזה רמה של שנאה עצמית אנשים פה הגיעו אבל עכשיו עלה צחוק ועזוב אתה אומר שאיראן דמוקרטיה.. האמת גם אני רק אחרי שביררתי עוד על הנושא הבנתי כמה זה הזוי ומטומטם שאפילו יהיה באותו משפט את המילה איראן ואת המילה דמוקרטיה

גידעון1

New member
אז מדוע הוגשה תכנית ראשונית להכנת ראש נפץ

גרעיני? וגם אם לא היתה מוגשת כזאת תכנית ברגע שמדינה רוצה להשמידנו אסור שיהיה לה גרעין אזרחי עקב הקלות בהפיכתו לגרעין צבאי. אני חייב שתסביר לי עוד פעם איך אירן דמוקרטית וישראל לא. נראה לי שאפילו סלטעון ומוחמד יגידו שישראל יותר דמוקרטית מאירן. המשורר הוזמן לשיחה אבל אם היה קורה כזה מקרה באירן "הדמוקרטית" הוא היה מוזמן לכיתת יורים ולא לשיחה. תגיד את האמת נכון שאתה חולם להיות שאהיד ולכן אין לך בעיה עם הגרעין האירני?

fifanowftw

New member
טוב, זה כבר נהיה ממש מטומטם

אתה יודע מה, תעזוב אותנו, אל יהוד, אנחנו מטומטמים. הערבים עצמם פוחדים מגרעין איראני!!!!!!! לא יהוידם! ערב הסעודית, מצרים, לבנון, לוב ואללה יודע מי עוד, אף אחד לא רוצה שלאיראן יהיה גרעין! ברור שאתה חי בסרט ואומר, "אבל זה דמוקרטיה, בוש קאבואי, מותר להם ככה, גם לישראל יש גרעין!(טיעוון מטומטם שלא קשור לכלום)" מספיק עם השטויות. אתה גם מהלל את פחימה אני רואה...אתה יודע מה, תחשוב על זה הההפך. נניח ואיזה פלסטינאי ששמו ג'ביר אל אביס מכפר מחראייב שנמצא 20 ק''מ צפונית לעזה מגיע לארץ ורוצה להיפג עם מחבל יהודי, מה היית חושב עליו? הא...תחשוב על זה

מוחמד5

New member
נגד כל מה שקשור לגרעין

אסור שיהיה לאף מדינה פצצות גרעיניות. הסכנה לא רק במלחמה גרעינית, אלא בדברים אחרים, רק תזכרו באסון צ'רנוביל ונזקיו !! תחשבו על הפסולת הגרעינית (הירוקים שבנינו). לא לגרעין .

גידעון1

New member
מוחמד האם לדעתך אירן מדינה דמוקרטית?

והאם אתה בעד או נגד תקיפתה של אירן בעיקר אם אכן יתברר שהיא מתכוונת לייצר ראשי קרב גרעיניים?

מוחמד5

New member
דימוקרטית !!

אנחנו מקבלים מידע על המדינה הרחוקה רק דרך כלי תקשורת מערביים וחלק מהערביים. המידע המועבר (כמו בכל כלי תקשורת) הוא מגמתי ונועד בכדי לקדם מורה מסוימת. המשטר בטהרן לא בידי אחמדינג'ידאת הוא לא הקובע, אל תשכח שהוא נבחר ולא לצמיתות, אל תשכח שלפני 4 עשורים ואף פחות ישראל אפילו סייעה בבנית חלק מהמתקנים האלה. אני נגד מלחמות , מלחמה נגד השיעים לא תעשה טוב לאיזור. אני לא חושב שמישהו מעוניין במלחמה באיזור הכי רגיש בעולם. אני לא חושב שזה חכם לתקוף את איראן עכשיו, גם ההתקפה לא תהיה אפקטיבית בגלל הפריסה הרחבה של מתקני הגרעין שלה, תוצאות חיוביות וחיסול כלל מתקני הגרעין משימה לא פשוטה, ישראל וארה"ב לבד לא יוכלו לבצע את ההתקפה .

גידעון1

New member
איך ישראל לא דמוקרטית בעינכם אבל אירן כן?

אם המשטר בטהרן לא בידי אחמדינג'יד אלא בידי המנהיג העליון/הרוחני שלא נבחר בבחירות דמוקרטיות אז איך זאת מדינה דמוקרטית איך?? איך יתכן שבמדינה שבה החוקים מאוד נוקשים מבחינת ביקורת השלטון אתם אומרים שהיא דמוקרטית? האם אתה טוען שהדברים שרשמתי לאבו כרואן לא נכונים וזה למעשה סילוף של התקשורת? שכחת כנראה שלפני 4 עשורים היתה הפיכה(לא דמוקרטית) באירן ולפני אותה הפיכה ישראל ואירן לא היו אויבות. אם אתה נגד מלחמות אז האם זה אומר שאתה מוכן לקבל את העובדה שאירן הקוראת להשמדת ישראל תהיה חמושה בטילים גרעיניים? אני באמת מבקש תשובה טובה ולא לקונית

מוחמד5

New member
קריאות וססמאות

אז מה !! גם כאן יש כאלה שקוראים לנו בכל שמות הגנאי ומשתמשים בכל מני ביטויים... אז מה... ערבי זה זה ערבי מת.. לא להאמין לערבי 40 שנה בקבר.. ערבי..... אמירות וססמאות.לסלק את הערבים מכאן... אמירות.... זאת הפוליטיקה.

גידעון1

New member
טוב נכנעתי.

ביקשתי תשובה לא לקונית אבל כנראה שלא הייתי צריך לצפות ליותר מדי לא התייחסת לנושא הדמוקרטיה ולא התייחסת לדברים שרשמתי לאבו כרואן ולא התייחסת לסוגיית הגרעין. תשובה לקונית לחלוטין נתת לי. עדיף כבר שתחזור למתכונת הקודמת שלך שבה התעלמת משאלות או שתגיד שאתה לא מעוניין לענות. לפחות ככה אני אכבד אותך יותר מאשר שתרשום לי תשובה שמורכבת משרבוב של כמה מילים רק כדי לצאת מידי חובה.

מוחמד5

New member
../images/Emo45.gif

אתמול הייתה כתבה באחד הערוצים על כישלון ההסברה הישראלית בנושא הגרעין האיראני, בשבלי זה אומר המון, אני לא יודע מה לגביכם.(כנראה שהמילה הסברה היא מילת המפתחת בכל הנושא ), כבר הסבירו לנו בעבר שיש נשק כימי בעיראק (כמה זמן עבר מאז כיבוש עיראק !! ומאז לא נמצא שום כלום ).

respecta1

New member
עוד שקר תקשורתי מגעיל.

כששר החוץ הצרפתי מדבר על פעולה נגד איראן כשהנשיא האמרקאי אומר שזה יוביל למלחמת עולם שלישית וכל מיני אמרות דומות מרוב מנהיגי המערב להגיד שההסברה הישראלית נכשלה, זה לא יותר מהזיה בדיונית.

mike00

New member
והעובדה שסדאמי המאמי תקף את בני עמו ואת

האיראנים בנשק כימי לא מספיקה אני מבין
דובר הפקחים בבגדד אמר... מהנדס עיראקי: "עיראק מפתחת נשק כימי וביולוגי" עיראק החלה את המחקר בנשק כימי בשנות ה-70 של המאה ה-20 והחלה לייצר כימיקלים לשימוש צבאי בתחילת שנות ה-80. בשנת 1982 השתמשה עיראק בגורמים כימיים פשוטים (כגון גז מדמיע) כדי למגר התקפות איראניות במלחמת איראן-עיראק. בשנים שלאחר מכן החלה להשתמש בנשק כימי כגון גז חרדל ובגזי עצבים כגון טבון, סרין ו-GF. עד יולי 1986 משערים שהלוחמה הכימית העיראקית גרמה ל-10,000 נפגעים בצד האיראני. בשנת 1987 השתמש חיל האוויר העיראקי בנשק כימי כנגד 20 כפרים אזרחיים. באמצעות גז חרדל, גז עצבים ואולי אפילו ציאניד, הרגו כוחות עיראקיים במרץ 1988 אלפי אזרחים עיראקיים בני המיעוט הכורדי בעיר חלאבג'ה. במשך השנים פיתחו העיראקים יכולת שיגור נשק כימי באמצעות ראשי חץ לטילים - כולל הטילים ארוכי-הטווח, שלהם יכולת פגיעה במדינות רבות במזרח התיכון כולל ישראל. היה או לא היה מוחה??

מוחמד5

New member
מידע ישן וחלקי

תקציר הדו"ח הנוכחי שהוגש לנשיא בוש בסיום כמעט שנתיים של חקירה : 1. למרות כל "הסימנים המרשיעים" והעדויות הקודמות עד 1994, שמהן היה בהחלט מקום להניח שעירק מנסה להצטייד מחדש בנשק להשמדה המונית ואולי גם עשתה זאת כבר, המודיעין האמריקני לא השיג שום הוכחה לנכונות הנחה זאת, לא עד תחילת ההתקפה האמריקנית בחורף 2003 ולא עד היום, כך שמבחינה זאת האמריקנית תקפו את עירק על סמך הנחה. הנחה סבירה מאד, אך לא מוכחת. זה כשלון מהדהד של המודיעין האמריקני, על אף הצלחותיו הקודמות, בכך שלא הצליח להשיג הוכחה לנכונות הנחת יסוד זו. 2. מצד שני, החקירה האמריקנית מאז נפילת משטר סדאם ועד היום לא הצליחה להוכיח שלא היה כלל נשק כזה אחרי 1994, והשאלה נותרת פתוחה. הפעם, על פי כל הסימנים, נראה שלסדאם אכן לא היה יותר נשק להשמדה המונית אחרי 1994, למרות שהחקירה קובעת שסדאם בהחלט המשיך במאמצים להשיג יכולת מחדש, והוא התנהג כאילו שיש לו את הנשק משום שזה נראה לו נכון מסיבות אסטרטגיות שאנו כישראלים יכולים להבין אותן, גם אם לאמריקנים זה נראה לא רציונלי לנהוג כך. אולם גם היום אין הוכחה שאכן לא היה יותר נשק השמדה המונית בעירק אחרי 1994, וזו נשארת גם כן מסקנה שאינה מוכחת. 3. ועדת החקירה האמריקנית קובעת שגם כיום, למרות כל מאמצי המודיעין האמריקני, לארה"ב מידע מועט במידה מטרידה גם על היכולות לייצור נשק השמדה המונית של מדינות מסוכנות אחרות (אירן, צפון קוריאה, ועד לפני שנה לוב, ואחרות) וגם על הכוונות שלהן. 4. הידע הטכנולוגי-מדעי העירקי המוכח שבו עירק השתמשה לייצור הנשק, כל עוד עשתה זאת (לפחות עד 1991), עדיין קיים, כי המדענים קיימים, והם עשויים למכור את הידע שלהם בעצם לכל אחד, כפי שעשו אחרי 1945 מדעני הטילים והמטוסים של היטלר לאחר סוף מלחמת העולם השניה, כאשר אלפי מדענים גרמנים עם ידע טכנולוגי מתקדם ביותר עברו לעבוד לא רק בארה"ב ורוסיה אלא גם בארגנטינה ומצרים, ותוצאות עבודתם ניכרות בתחומים אלו עד היום (לדוגמא הסקאד המוכר לנו פותח ברוסיה זמן קצר מאד לאחר מלחמת העולם השניה מטיל הוי-2 הגרמני, וטילי החלל האמריקנים הראשונים היו הרבה יותר מייצור אמריקני של אותם טילים גרמנים). 5. גם כיום בדו"ח הסופי של החקירה האמריקנית, הועדה לא יכולה לשלול את האפשרות שהיה נשק השמדה המונית בעירק ואת האפשרות שחלקו עדיין מוסתר בעירק או בסוריה ואולי גם נמכר לגורמים "פרטיים" שזה יכול לכלול כל אחד, מבכירים עירקיים וסוריים שפעלו על דעת עצמם ועד למדינות וארגוני טרור. גם כיום לא ניתן לשלול את האפשרות הזאת.

mike00

New member
מה שאני מבין מהמסקנות הוא:

1.גם היום יש צורך לחפש נשק כימי בעיראק. 2.צריך גם לתקוף את סוריה ולחפש שם נשק כימי. 3.מי שהשתמש בנשק כימי נגד שכניו ובני עמו,ומודיע בכל הזדמנות שיש שהוא הולך להפציץ חצי מהמזרח התיכון בטילים,הוא סיכון על שלום העולם ויש לחסל אותו בהקדם האפשרי.

למעלה